Отговори
# 150
  Това е от днешния вестник "Sabah" ... Ще помоля за превод  Praynig Praynig Praynig

Hayranları Tuba'ya en çok Murat'ı yakıştırdı!
Öner ÖNGÜN/MAGAZİN
28.03.2010
atv'nin sevilen dizisi 'Gönülçelen'in yıldızı Tuba Büyüküstün'ün hayranları; bir anket düzenleyerek, 'Tuba'ya en yakışan jön'ü seçti. www.tubabuyukustun. biz sitesindeki ankette en fazla oyu 'Aşk ve Ceza'nın yakışıklı oyuncusu Murat Yıldırım aldı.

İkincilik bülent'e
Geçen yıl 'Asi' dizisinde rol alan ikiliyi birbirlerine çok yakıştıran Tuba hayranları; ikinciliği ise eski sevgilisi Bülent İnal'a verdi. 'Ezel'in starı Kenan İmirzalıoğlu ise Tuba'ya yakışan üçüncü jön seçildi. Murat Yıldırım, oyların yüzde 60.45'ini alırken, Bülent İnal'ın oy oranı ise yüzde 15.25. Fanlarının Tuba Büyüküstün'e 'hiç yakıştırmadıkları' oyuncu ise Mahsun Kırmızıgül oldu.

# 151
Честит имен ден на всички цветенца и дръвченца днес! Бъдете живи и здрави, късмет и любов в живота ви пожелавам!   newsm51  txtloves
 На рождениците на нашите съфорумки - да са ви щастливи, много да ви радват и с много обич даряват!    party023  Gift

# 152
Здравейте на всички
Честит имен ден и рожден на всички празнуващи, както се оказа много от вас имат празник  newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51
Благодаря и на преводачките за поредните серии на Пленителката и ЛиН, а на поетесите - страхотни сте, дар словото не може да ви се отрече, още повече, когато извира от душата и сърцето.
Чета ви с най-голямо удоволствие. Когато струи такава любов и хармония, е радост както за очите, така и за душата.
Благодаря още веднъж на всички ви и нека денят ви е изпълнен с такива прекрасни емоции. Да сте живи и здрави и още много дълги години любовта и страстта да изпълват сърцата ви, а душата да ликува. Някой беше писал - романтички сме, но нима това е лошо нещо - напротив , прекрасно е. Обичам ви виртуално, съфорумки.   bouquet Hug Hug Hug Hug

# 153
Някой беше писал - романтички сме, но нима това е лошо нещо - напротив , прекрасно е. Обичам ви виртуално, съфорумки.   bouquet Hug Hug Hug Hug
Аз се гордея, че съм романтична душа! И се радвам, че срещам и други такива! Hug

# 154
 Това е от днешния вестник "Sabah" ... Ще помоля за превод  Praynig Praynig Praynig

Hayranları Tuba'ya en çok Murat'ı yakıştırdı!
Öner ÖNGÜN/MAGAZİN
28.03.2010
atv'nin sevilen dizisi 'Gönülçelen'in yıldızı Tuba Büyüküstün'ün hayranları; bir anket düzenleyerek, 'Tuba'ya en yakışan jön'ü seçti. www.tubabuyukustun. biz sitesindeki ankette en fazla oyu 'Aşk ve Ceza'nın yakışıklı oyuncusu Murat Yıldırım aldı.

İkincilik bülent'e
Geçen yıl 'Asi' dizisinde rol alan ikiliyi birbirlerine çok yakıştıran Tuba hayranları; ikinciliği ise eski sevgilisi Bülent İnal'a verdi. 'Ezel'in starı Kenan İmirzalıoğlu ise Tuba'ya yakışan üçüncü jön seçildi. Murat Yıldırım, oyların yüzde 60.45'ini alırken, Bülent İnal'ın oy oranı ise yüzde 15.25. Fanlarının Tuba Büyüküstün'e 'hiç yakıştırmadıkları' oyuncu ise Mahsun Kırmızıgül oldu.

Открит е красив партньор за Туба Бююкюстюн

В анкета, направена в интернет, е открит най-подходящият за Туба Бююкюстюн партньор

Феновете на звездата на сериала "Запленяваща сърцето" избраха най-подходящия екранен партньор на Туба Бююкюстюн, организирайки анкета. Според новината на в. Сабах, най-много гласове в анкетата на сайта http://www.tubabuyukustun.biz е получил красивия актьор на "Любов и наказание" Мурат Йълдъръм.

Второ място за Бюлент

Феновете на Туба, които смятат двойката, участвала в сериала "Аси" миналата година за много подхождаща си, дадоха второто място на бившето гадже на Туба Бюлент Инал. Звездата на "Езел", Кенан Имирзалъоглу, бе избран за третия най-подхождащ партньор на Туба. Мурат Йълдърм събра 60.45 % от гласовете, а Бюлен Инал - 15.25 %. Този, когото феновете на Туба избраха за най-неподходящ за нея, бе Махсун Кърмъзъгюл.

Благодаря за превода на Ирра     newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

Последна редакция: нд, 28 мар 2010, 13:30 от rina-rina

# 155
Момичета, да не забравя и аз - голямо БЛАГОДАРЯ за превода на двата актуални филма.  Hug

# 156
# 157
Това е поствано в края на предишната тема и аз си позволявам да го пусна тук:

Ееее, много готино това клипче !
THE FIRST TIME....
А кога ще е THE LAST TIME ?
Дай боже, който чака да дочака !
--------------------------------------------------
Аз съм тотално влюбена в този сериал !

Добро утро! Пожелавам на всички фенове на СИП, в България, наречена Цвете, Честит рожден ден! с добро здраве, да бъде щастлив и приятно да прекарат заедно с близките си хора.
 И ние, феновете на поредицата аса от Румъния, с любов гледане на развитието на нашият любим и туба Мурат.
Благодаря за frumoassele видео материали, публикувани, както и с ваше разрешение, аз афиш целувка тема romanesc.Va и Пожелаваме ви приятно неделя! newsm51 hbday bdbaloni newsm19

# 158
Ринка, страшна си! Браво на теб! Hug

# 159
  • ....от ляво до десния завой...
Не ми харесва новата партньорка на Мурат в този новия сериал "Любов и наказание", не им подхождат физиономиите и това си е.... Rolling Eyes
Новия сериал с Туба мисля да го гледам....Не знам защо, но партньора на Туба в "Пленяваща сърцето" ми напомня по нещо на Мурат, в начина по който гледа.....Проблема е, че Туба не гледа новия си партньор, така както гледа Мурат в "Аси"..... иначе продължава да е все такава красавица и сладурка.....С удоволствие ще проследя новия и сериал, действието ми се струва различно и интересно, а икато се добави че режисьор е Джевдет Мерджан със сигурност ще се получи накрая нещо хубаво. Wink Някой знае ли колко епизода ще бъде този сериал?
Относно "Любов и наказание" - малкото, което гледах не ми хареса и не ме грабна - тревиална история, която на всичкото отгоре ще бъде разказана доста мудно, дано да греша.....Той ще се ожени за неподходящата, тя ще се омъжи за неподходящия, ще си пострадат известно време, а накрая ще се съберет....все пак ще имат и общо дете.....Мурат да не си губи времето с тоя сериал, който според мен за разлика от "Аси" няма да ни каже нищо ново за живеенето, ами да хваща учебниците и да завършва висшето образование, че от тая филмова кариера се е превърнал във "вечния студент" - девета година учел инженерство и не успявал да завърши, уж тая година плановете му били да се дипломира, уж....?!?!?! Laughing

# 160
Той май се дипломира,има вече диплома за инженер..... newsm78

# 161
  • ....от ляво до десния завой...
.....прочетох в една статия, че още не се бил.....ама знае ли човек, може за два-три месеца да е успял да вземе дипломата, че срамота..... Mr. Green

# 162
.....прочетох в една статия, че още не се бил.....ама знае ли човек, може за два-три месеца да е успял да вземе дипломата, че срамота..... Mr. Green

и аз четох, че скоро ще се дипломира... в едно интервю беше казал  newsm78

# 163
и мен о6те неможе да ме грабне ЛиН,гледам го само заради мурат.а,не ме грабва задаради нюргюла.ми толкова да ми е анти,4е 4ак немога да я гледам.на моменти имам 4увството,4е ясемина едва се сдържа да не му налети на сава6,то погледа ,то как си отваря устерийте.отврат. 4и4ек е по-добре от нея,може да е яки4ка,ама според мен и по-добре си играе ролята.

# 164
нов клип - Asi Ve Demir - KADINIM

http://www.youtube.com/watch?v=8GiNQx8fLyM

С вълнуващи моменти от филма- какви чувства, какви реакции....

/сигурно е от това, че съм от отбора на романтичките?/

Как няма зрителите да смятат, че Мурат е най-подходящ за Туба и то с какъв резултат!

Общи условия

Активация на акаунт