Отговори
# 165
пък в ЗС запо4на да ми се струва,4е мурат 2 май гледа на6ата туба с по др поглед от преди,по-мек.дали добре си влиза в ролята или и той е запленен от туба.6те си покаже  Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 166

един от "онези" погледи на Демир...

# 167

зад кадър

Последна редакция: нд, 28 мар 2010, 19:44 от rina-rina

# 168
попаднах на този клип на askasone - Колието

http://www.youtube.com/watch?v=FM0POWUof7Q

пътят на жълтицата от малката кутийка в дома на Демир до красивата шия на Аси...

# 169
Изпуснала съм цялата предишна тема  Sad Запис тук!
Гласувах с опция След играта му в "Аси" трудно ще харесам  ролята му в друг сериал Просто тоя филм нещо не може да ме докосне. С кеф следя филма на Туба, но ЛиН нещо... не ми допада. Дано направи хубав сериал Мурат, че ако я кара така няма да надскочи "Аси", както се беше зарекъл!

# 170

снимката е от периода на "Аси" . Приятелството е продължено в "Пленяваща сърцето"

# 171
Що си мисля, че е отпаднала сцена от филма. Иначе като гледам мустакатия М.Й., това трябва да е било след сватбата. Би ли посмял да направи нещо подобно? newsm78

# 172

снимката е от периода на "Аси" . Приятелството е продължено в "Пленяваща сърцето"
Пожелавам им да продължи дълго това приятелство и още много хубави филми да сътворят!

# 173
Що си мисля, че е отпаднала сцена от филма. Иначе като гледам мустакатия М.Й., това трябва да е било след сватбата. Би ли посмял да направи нещо подобно? newsm78

Не мисля че е отпаднала  сцена от филма!!! Може Б да не е била там!!! newsm78 #Crazy

# 174
# 175
Просто тоя филм нещо не може да ме докосне. С кеф следя филма на Туба, но ЛиН нещо... не ми допада. Дано направи хубав сериал Мурат, че ако я кара така няма да надскочи "Аси", както се беше зарекъл!
Ами за мен в "Аси" по малко се говореше за любов, а повече любов се показа и то по един много фин начин. В ЛиН от първата серия се говори за голямата любов и май остана само с приказките. Но може би там наблягат на другите проблеми.

# 176

Не мисля че е отпаднала  сцена от филма!!! Може Б да не е била там!!! newsm78 #Crazy
Реших, че е сцена, защото Аси си е с един от сценичните й костюми. Ако пък не е сцена, имали са основание да долети клана в Антакия Laughing

# 177
Момичета колко серии има м/у епизода със сцената с мустака по - горе и сватбата в Аси?!?

# 178
Просто тоя филм нещо не може да ме докосне. С кеф следя филма на Туба, но ЛиН нещо... не ми допада. Дано направи хубав сериал Мурат, че ако я кара така няма да надскочи "Аси", както се беше зарекъл!
Ами за мен в "Аси" по малко се говореше за любов, а повече любов се показа и то по един много фин начин. В ЛиН от първата серия се говори за голямата любов и май остана само с приказките. Но може би там наблягат на другите проблеми.

В "Аси" любовта се показа- всички видяха.... За любовта многото думи са излишни....

# 179

С какво настроение е била Туба на премиерата на "Есенни страдания"!
Спомняте си, че е отишла само заради настояването на Томрис.
Между другото Туба се е изказала много ласкаво както за филма, така и за изпълненията на актьорите...
Нещо, което филма не заслужава / мое мнение/

Естествено става това, което Туба е очаквала- да бъде обвинена,
че иска да стане център на внимание от страна на медиите и да намали ефекта от галата на филма.
Това, че Мурат в един момент казва, че не я обвинява за присъствието и е малко утешение....

Общи условия

Активация на акаунт