ДЕКЕМВРИ №105

• 98 931
  • 658
  •   1
Отговори
# 420
ЧЕСТИТА БАБА МАРТА на всички!!
Мартеница днес ви подарявам,
нишка от живота във дома,
бяла като вишната на двора
и червена – сила на кръвта.
Да ви топли даже и да сте далече,
да ви връща после у дома,
за да имате сили във крилете
да преследвате вашата мечта.

# 421

Честита баба Марта  Hug

Дуц ,ние още чакаме , не се измъквай така ...

# 422
  • Sofia
ЧЕСТИТ 3ти МАРТ!  bg

за тези дето няма да пътуват, дайте идеи в това прекрасно време какво ще правите децата?!?

# 423
Честит празник!!!

Мун, де го това прекрасно време , тук вали сняг сякаш някой пресява брашно през едро сито  Joy

# 424
  • Sofia
Днес времето е по-добро,та поне излизах ме. Rolling Eyes
Но от понеделник 7-8 го дават най студените дни под -15С!!!

СРАМОТА! един месец и никой нищо!

ние сме добре, до колкото мога да кажа, и физически и малко психически.....особено аз, детето на градина, ние на работа, уикендите миг и така....
какъв интересен отчет!

Последна редакция: вт, 05 апр 2011, 07:11 от munieka

# 425
леле!!!!!!
какво става тук?

какво е това мълчание?

# 426
Ами чакаме Великден  Joy да празнуваме годишнината на темата , всъщност тя годишнината е минала ... на 27 март   Mr. Green
Иначе нищо ново ...

# 427
Какви са тези адвокати , какво е това чудо ... да имяш добро сърце и професията ти да го изсуши ...

Ние сме добре , растем , с малкия априлчо се кърмим , всичко около нас изглежда добре - поне засега ... ЩАСТЛИВА СЪМ (поне засега)

поздрави Heart Eyes

# 428

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!

С пожелание за здраве, благополучие и светли Великденски празници!
Нека има Мир и Любов в сърцата ни!

# 429
Воистина Воскресе!

Честит празник и от нас , бъдете здрави  Hug

Мишенка , честит рожден ден (на патерица) на малкия юнак   bouquet

# 430
     Дарка Подробната, благодаря ти!  Hug

Христос Воскресе!

# 431
  • София
Бели пеперудки, къде отлетяхте  newsm19

# 432
  • София
Пролет е, множим се  Two Hearts

# 433
  • Варна
Ех, че хубави новиниииииии!  Hands Clap  Hands Clap  Hands Clap
Кате, Шишкова, честитоооо! Много ме зарадваха вашите лентички! Прекрасна бременност ви желая и две много щастливи каки като му дойде времето Simple Smile

Момичета, тука наистина бомба паднала! Къде сте всички?! Сега има толкова интересни неща около малките, защо не споделяме вече? Ако никой не се престрашава, ще започна аз - с едно за хвалене и едно за оплакване покрай Бухтичка. Хубавото е, че ходи на народни танци в градината и госпожата винаги като ме срещне ме увещава веднага щом Марта навърши 5 години да я записвам в ансамбъл, да тренира редовно и сериозно - тя била толкова години танцьорка, разпознавала таланта Crazy Пък за оплакване имам много, ама само едно като за начало - ИНАТ! Ужасяващ инат... Повтаря каквото там си иска, с часове... докато не стане на нейната, опитва се да го постигне и со кротце и со благо и с рев и със собствени сили - няма отказване... По тоя случай снощи по нощите сме правили курабийки, щото 4 дена не се спря да повтаря и да се моли, че искала да прави курабийки....
Айде сега сте вие наред - оплаквания и похвали, да обменяме опит Simple Smile

# 434
  • София
Момичета, тука наистина бомба паднала! Къде сте всички?! Сега има толкова интересни неща около малките, защо не споделяме вече?

Защото не сме вече "пиАтелки"  Joy
Катюшка ще мина  да я преброя наесен  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт