ДЕКЕМВРИ №105

• 98 867
  • 658
  •   1
Отговори
# 435
Шишковааааааааааа, как така съм те пропусналаааааааааааа   bouquet честито и леко доизкарване  Hug Hug

Дайвче, аз нямам нищо за хвалене покрай Фил , да ми е жив и здрав  Mr. Green

Муше ,ве, на мен поне не си ли ми пиателка  Laughing

# 436
  • Варна
А да попитам, с кого, от кога и защо евентуално не сме пИатели? Че пак съм изтървала...

# 437
А да попитам, с кого, от кога и защо евентуално не сме пИатели? Че пак съм изтървала...

Тя Белослава е на този мурафет от известно време , та от там иде това  Joy ама Мушата не се отчита с подробности ... та тук идвам аз да допълня  Joy Joy Joy иначе ще трябва да си сменя ника  Mr. Green

# 438
  • BABYLAND
.....ххахахаха. Моя синковец също ми е "сърдитА" Wink.
   Оплакване ли казахте? Не спря да боледува. Всеки Петък е болен, та в този ред на мисли познайте днес защо не е на градина .  ooooh! Харакктерче - майката си трака. Като си науми нещо, не можеш да му го избиеш от главата. Докато не стане неговото - не мирясва.
  Похвал - ....похвал...похвал ...  newsm78
   Като се сетя - ще се включа пак.  Mr. Green

# 439
  • София
Честит празник, мили именници! Да сте ни живи и здрави и все така да ни радвате!
И по-полечка с агнешкото, че тежка храна  Wink.

Весел празник!

# 440
 Joy Хич не ми беше тежко да ти кажа ... много добре ми дойде  Mr. Green

# 441
  • BABYLAND
Знаех си че има раздвижване в темата заради нечий празник.  Wink
   Похвал - " Мамоооо, ОБИЧАМ ТЕ, ама просто много, ама мноооооого те ОБИЧААААМ."   newsm03

# 442
  • Sofia
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК МИЛИ ДЕЦА! ДА СТЕ ЖИВИ И ЗДРАВИ, ДА СЕ РАДВАТЕ НА ЕДНО ПРЕКРАСНО ДЕТСТВО, ИЗПЪЛНЕНО С ИГРИ, УСМИВКИ И ДОБРИ ПРИЯТЕЛИ!!!

# 443
  • Sofia
да взема да помоля модераторите да затворят и премахнат темата, да не хабим излишно заето място, та и така никой не пише..... Sunglasses

# 444
  • София
 Laughing Амииии... като нищо...

# 445
Тъкмо това щях да напиша и аз...да вземем да се отприщим, че току виж ни закрият темата служебно...
Сега мъж ми се чудеше като какви да ги върши и къде може да отидем, но уви...няма къде. За това искрено ви завиждам за подобни възможности. Колкото й топло да е навън, все пак под някое дръвче или под някой чадър ще да е супер...

# 446
  • BABYLAND
А, привет и от мен.  Hug
   Като ще пишем - да пишем. Започвам с отчета.  Mr. Green
   Вчера се върнахме от почивка - бяхме да топим дупета в моренцето. Е, голям кеф.  Party Децата бяха прекрасни, условията - чудесни, а ние с мойто мъж - най-доволните на света. Изкарахме незабравимо и сега се точа за следващата почивка, която ще е след около месец.

Валери расте, гони вече годинка. Скоро ще спретнем и кръщене на тази малка , сладка душичка. Ей, момичета, бе то било приказно да имаш спокойно детенце у дома бе.  JoyНе мога да му се нарадвам.  Heart Eyes

Митенцето е във върхова форма - калпазанче-сладуранче. Много е сладък, бесен, палав, любвеобвилен, комбинативен. Една адреналинова бомба. hahaha

Днес празнуваме 8 години брачен живот с моята любов. Черпя ви по случая. Ей, страхотен купон падна тогава. Всичките ни приятели още помнят колко хубаво беше и все коментираме, че беше сватба за чудо и приказ. Все млади хора, без спазване на натоварващи традиции - просто щур купон с много танци, смях и веселие.
   Казах ПОЧЕРПКА та да не забравя  
   От мен цАлуФфки и очаквам вклчюване.   bouquet

Последна редакция: вт, 19 юли 2011, 10:30 от GOLDEN ROSE

# 447
  • София
Олеле, Венето, мари, какви са тия софри, лигите ми се точат до земята?!  Crazy Много се радвам да те прочета такава спокойна и щастлива... явно сте си изкарали страхотно! А снимки? Аааа? Снимки?

# 448
  • BABYLAND
ГЕРКО, нали знаеш, че не съм много , много по публикуването на снимки?  Embarassed Ша вземе мъ разпознай некой...ко ша прая тугава?  Да вземат да  ми изтипосат снимки по бански пред офиса...къде ще отиде рИспекта?  Mr. Green
   НООООО, нямам против да организираме среща и да донеса снимков мат'рял.
    Ко ще кажете, а???

п.п.  И верно съм спокойна, мамка му. Отдавна не се бях чувствала така. Гот било, ша знаете.  Hug
   п.п.п. Валери вчера проходиииии , хип хип УРААААААААААААААААААААААА.

# 449
  • София
Нетиииииииии, Честито душа  Hug. По вода му върви на момъка.  Peace
Честита ви годишнина   bouquet!

Среща - ЗААААААААА, Кога?

Нашия сектор расте и дебелее  preggo

Общи условия

Активация на акаунт