ДЕКЕМВРИ №105

• 98 809
  • 658
  •   1
Отговори
# 450
Чук-чук Simple Smile някой?

Гледам пописали сте малко  Joy

Честито за поводите   bouquet

Мале , Нетке, кога го роди, кога проходи  Joy и аз да чакам след някой друг месец значи ... Лекичко ти завидях за спокойното детенце ... аз нямам този късмет  Mr. Green , Вико се очертава по-див и от брат си  Joy Joy Joy ама да са ми живи и здрави , нека си дивеят ... още не е проходил, ама си прави комбали по главата , а като тръгне ще е страшно ... не се спира за секунда , а скоро засякох че сменях памперс 12 мин като през последната 1мин Сашето дойде да го държи здраво ,защото бях подлудяла  Joy просто няма как да седи мирен освен ако не спи дълбоко. И така ... "похвалих се "  Joy

# 451
  • София
Влизам и аз да се похваля, а то... няма публика.
Ще си го запазя  Mr. Green

# 452
  • София
Убих тЪ!!!!! Казвай бързо  Crossing Arms......

# 453
  • BABYLAND
   Муше, не дразни лъва!!! Казвай.

# 454
Розичке, ходихте ли с детето на изследването с ОБЕРОН? Доволна ли си, какво ти казаха?

# 455
  • BABYLAND
Ивче, не отидохме.  Thinking Доста се чудих дали да отменя записаният час и най-накрая се обадих и казах, че няма да можем да отидем. Embarassed  Така прецених. Причината, е че Митето го пое една хомеопатка и не ми се искаше да се обърква цялото му лечение, защото да не ви разказвам през какво минахме последните месеци.
   Знам, че ОБЕРОН-а го разчита хомеопат, който назначава подходящо лечение. Много щяха да се омешат нещата и не посмях. ДАНО НЕ СЪМ НАПРАВИЛА ГРЕШКА  Praynig ДАНОООО.
   Вие как сте, миличка? Тази усмихната душичка какви ги върши? Със заекването докъде ги докарахте нещата? Цункай я, ама специално я цункай от мен.  Hug Гушки и за теб, разбира се.  Heart Eyes

# 456
И ние отменихме часа за ОБЕРОН-а и не отидохме!
Дано да се оправи малкия Миташки и да нямате проблеми. Praynig
Инка е горе-долу добре със заекването. Проведохме кажи-речи 6 месечно лечение с хомеопатия и всеки път като започне да пие нещо ново се оправя и след 2-3 седмици, както ги пие, така започва пак. Идем при докторката и тя ни смени хапчетата с други и все така. Нощно време беше много неспокойна, все плачеше, бълнува и т.н. Уж едните хапчета, които пиеше бяха против кошмари. Сега от 1 месец, на моя глава, не пие нищо. Нощем спи много по-добре и въобще няма неспокойни моменти. Заеква от време на време и то най-вече, че много бърза, емоционална е и за това. Като й кажем да помисли първо какво иска да каже, да не бърза и няма никакви проблеми.
Дано и аз не сбърках като ги спрях, но определено е по-добре.
Иначе лудее и ни строява в две редици  Laughing
Поздрави и целувки за вас и дай боже дечицата ни да са добре и да са здрави! Heart Eyes Hug

# 457
  • BABYLAND
Ивенце, нали знаеш, че мама усеща всичко със сърцето си и това винаги е правилното решение.  Hug
   Хомеопатията е нож с две остриета. Много силно се надявам да ви помогне, на нас също. Вярвам, че сме поели по правилния път, дано аистина да е така.
   Цункай я по нослето и усмивката и дано следващия път като даваш отчет за нея всичко да е на 6.
   Пиете ли още продуктите на АКВАСОРС? Аз не съм му ги спирала на Митето, даже започнах и на бебока да давам.

# 458
Давам ги и не съм ги спирала и аз! Peace

# 459
  • Sofia
Привет и от нас!
Нетиии честито ти ходещо човече!  Heart Eyes  Hug и аз искам снимкиии!
Така ви се радвам на всички бъдещи и настоящи вече мами на по-малки бебоци!

# 460
  • София
Ако спретнеш една срещичка, ще те пипна дискретно с едното пръстче.......казват, че е заразно  Crazy  Mr. Green.

# 461
  • София
Ей мацки привет. Нещо съм в муза на пишеща из форума.
Днес се прибрахме от почивка, остават ми още 2-3 дена от отпуската и хиииич не ми се ходи на работа.
Аз пък Муни защо така хич не искам второ бееееееее. Ема само за това ми говори, особено сега около нас има едно много забавно бебе и тя само ми повтаря искам и аз бебе Ясен.
На всички повторили - евала, мен може по-натам да ме хване музата, или пък сега като се срещна с новата ми шефка (докато съм в отпуска са махнали старото шефче и имаме нова - жена, казват, че е много зла) може и да ми се прииска да си постоя по-за дълго вкъщи.
Ако има среща бройте ме!

# 462
Хахаха, ами Нони то и това си е вариант да скатаеш от работа. После направо те взимам при мен да оправяш поръчки Wink
Вече сериозно съм се решила да се хвана с доставката и поръчките на стоки от англия. Но за целта ми трябва един добър сайт, който ще отнеме време да се направи. Може би да почна с това което имам сега и да добавя няколко сайта за пазаруване, дето не приемат бг карти, и да карам като начало на общи поръчки. Ще го мисля, сега нали почивам  Mr. Green

# 463
Цвети, давай...ние сме с теб Hug и като най-верни клиенти! Mr. Green

# 464
  • Sofia
Ку - куууу  Heart Eyes
Не съм отваряла форума от 2 месеца сигурно и реших да ви нагледам. Новите попълнеия порастнали, проходили ... браво!
Аз няма с какво да се похваля, Мони е ваканция от градината един месец и скучаем дружно, разхождаме се до морето и обратно и ... това май правим Simple Smile
Второ дете и аз не щЪ (моите дружки понародиха разни сладки човечета напоследък, та гушкам и мачкам доволно), но искам Цвети да поръчваааа  Joy
Ай, понаписах малко глупости , отивам да се почерпя с една количка Wink

Общи условия

Активация на акаунт