ДЕКЕМВРИ №105

• 98 463
  • 658
  •   1
Отговори
# 465
  • BABYLAND
ИИИИИИИ ШАНТАЛЕСКУУУУ
ЩЕ ХОДИ НА МОРЕСКУУУУ
И ЩЕ СИ ТОПИ ДУПЕСКУУУУУ
ВЪЪЪЪВ ВОДЕСКУУУУУ  newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68 newsm68

П.П. Ако някой има нужда от превод в ефир - на свирка! bowuu

# 466
Хахаха, ще поръчвам аз, ама отивам утре и аз на моренцеИ, да се поплацикам, или да потичам по децата (май повече 2-рото), ще видим.
А да ви почерпя днес за 2-рата годинка на Миташки и да честитя на хубавите ни Мариики във форума, малки и големи, да са живи и здрави, и с гордост да си носят иметоооо  Hug

Напитките са ми повече, ама нормално. Хайде, кой каквото желае да се почерпи за здравето на Миташки   ura

# 467
  • София
Цвети нацелувай го този сладур, весел празник и хубаво моренце!
Марийките да са живи и здрави и да почерпят ако желаят!

# 468
Цве, честито на малкия пораснал младеж   bouquet  bouquet

Ние пък на 15ти си кръстихме и малкия багабонтин и вече чакаме РД след два месеца  Grinning

# 469
Да взема да се запиша, че мен като непрочетена все 95-та тема ми стои и така. Пък тя от 2009-та Simple Smile хахаха

# 470
  • BABYLAND
Дами, днес ви черпя от сърце.  Hug
 Поводът е прекрасен. Малкото ми лъвче навършва цяла една годинка. Една година допълнителна радост, една година беззъби усмивки, пълзене и прохождане, протегнати бебешки ръчички и  неосъзнати,  но безумно сладки целувки.  Mr. Green     

# 471
Лелееееееееее, кога пораснаха тези малки сладури?!
Розичке, Цве, да са ви живи и здрави /най-важното/, да са премерено послушни /няма да са задръстени, я/, да ви даряват с усмивки и целувки всеки миг и да ви правят най-щастливи!
Ние с нашето лудо Ленче днес бяхме на разходка до Балчик. Обиколихме ботаническата градина, двореца /на Пепеляшка, на Бееееел, на Апунцел и т.н.  Laughing/, снимахме им се в креслата /тези каменните/ и въобще се шляхме като за 3 часа пеш. Героите са уморени /тати и Инка/ и закъртиха доволно в сменените чаршафи. Ей, вчера им вдигнах скандал - шести ден и нито хавлии сменени, нито чаршафи. Като ги питах на колко дни ги сменят...ми на 4  Shocked. Па ние изкарахме 6 им викам  ooooh!. Не знам защо, но това малко ме подлужда.
Мацки, вие дето скиторите малко повече от нас по хотели, как е там бе джанам?

# 472
  • София
Здравейте,
не съм се включвала отдавна, но като гледам  все на 105 тема си седим  Mr. Green
Розичке, честит ти рожденик на патерици  Hug   bouquet .
Дарка честито ви християнче . Ние още не сме кръстили Алекс пък какво остава за бебето.
Оооо да,  не съм ви се похвалила , но си имам момиченце. Родих на 4 май. Казва се Елена.
Ето да ни видите колко сме голееееми  Laughing :

Току що разбрах , че и Катюшата чака бебенце и много, много се зарадвах  Hug Hug Hug.

# 473
Честита ви радост , Нели  Heart Eyes да ви е жива и здрава Елена Simple Smile
Пък за кръщенето ... може сега да си ги кръстите наведнъж  Mr. Green

# 474
Нели, честито и от мен. Да ви е жива и здрава щерката  Hug Много се радвам, че все повече дечица се появиха и се очакват. Кога ли ще се реша за 3-тото Mr. Green, ама има време де, рано е още.

# 475
  • София
Мерси за пожеланията  Hug  bouquet
Браво на теб Цвети , че искаш и трето. Аз приключих с бременности и раждания. Сега мъжа ми само като спомене за трето и очите ми ей такива стават  #Crazy

П.П.Чакайте да ви покажа и Алекс колко е пораснал

Последна редакция: ср, 24 авг 2011, 13:25 от nellyli

# 476
Нели, честита ви радост! Бъдете здрави и щастливи цялото семейство.

# 477
Нели, прекрасни са и двете ти съкровища!!!!!
Живи и здрави да са ти и много да те радват!!!

# 478
Здравейте момичета, от доста отдавна не съм писала, но няма да се оправдавам, поне ни намерих на първа страница имената  Joy
Та ако знаете какво съм се сетила  Embarassed Embarassed
Нали си имам рожденник чаааак на 29 декември, нооо нещо ми е криво напоследък и си търся занимание та започнах да организирам рожденния ден от сега   Heart Eyes
Не ми се смейте много  Blush, а дайте някоя идейка. Първата година бяхме в къщи с малко рода и лица, които познаваше той, втората вече парти с клоун в детски център, третата също, но този път ни посети там дядо Коледа, то  и тази пак в детски център ще да е, но екстрите ги умувам  newsm78

И да не пропусна да са живи и здрави всички, чиито поводи съм пропуснала. Пооблизах се на щедрите ви почерпки, разгледах и малките съкровища, хайде стискам палци на всички имащи мераци за трето, че и аз съм там в листата на чакащите дето се казва. Чакам, чакам ама този път нещо не става така лесно, от годините ли вече ще да е  Tired

# 479
Въпреки , че е с ден закъснение бих искала да поздравя нашата първа рожденничка Бела и тук в темата  Heart Eyes
Бъди много здрава , любознателна и изобретателна  Heart Eyes

Муше  Heart Eyes

Честито и на Никола  на Венчо ( на патерица) да е жив и здрав   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт