ДЕКЕМВРИ №105

• 98 449
  • 658
  •   1
Отговори
# 480
  • София
Сезонът на рождените дни, обичам го   bigdance2
Дари  Heart Eyes

# 481
Честит рожден ден на Юлина, Сияна и Нина , бъдете здрави и много усмихнати  Heart Eyes

# 482

Почерпете се за здравето на моя пораснал батко Фил  Heart Eyes

Дайв, да ти е жива и здрава рожденичката и много да те слуша   bouquet честит празник!

# 483
  • София
Черпим се   bouquet
Жив и здрав да е Филип и много, много послушен  Heart Eyes
Като това последното не знам дали ще се случи скоро

# 484
  • София
Здравейте, минавам набързо да почерпя, че днес остарявам с още една годинка  Party.

# 485
  • в Надежда-та
Лелеее, колко отдавна не съм влизала и писала тук....а все едно вчера се роди Ники и седях по 24ч. в темите ни Heart Eyes
Честито на всичките ни пораснали декемврийчета 2007  bouquet

# 486
Здравейте! Приятно ми е да се запознаем. Имам син роден на 20.12.2007г. Името му е Константин, а аз съм неговата майка Диляна и сме от гр. Девня и ще ни е много приятно да следим темичката.

# 487
  • Sofia
Здравейте! Приятно ми е да се запознаем. Имам син роден на 20.12.2007г. Името му е Константин, а аз съм неговата майка Диляна и сме от гр. Девня и ще ни е много приятно да следим темичката.
теб ти е приятно ,но нас ни няма....
сергийката е затворена вече, децата са гоУме и сами си чата у чата..... и все пак добре дошла в отбора! А какво време беше тука, ех! какво тъкмо да натиснеш "публикувай" и ти изпише "публикувани са 7нови отговора" и темите летяха ли летяха....
Сега е като тавана на баба ми...тих, самотен, с пет пръста прах върху скъпи спомени....

# 488
Муни, поне 1/3 сме на линия и не сме се забравили, но сме на едно друго място - скайп и фейс  Hug

# 489
  • в Надежда-та
Имаме ли група във ФБ Rolling Eyes

# 490
То и аз само от фейса гледам познати личица - пораснали мъници.Група не знам дали имаме, ако имаме кажете бе хора.

# 491
# 492
  • София
И аз винаги поглеждам и тук когато има известие за нов отговор.
Не пиша по една или друга причина, но следя зорко  Joy
Няма група или поне на мен не ми е известно за наличието на такава.
Ако направите ме поканете и мен  Mr. Green

# 493
  • Sofia
Аве, Муше, за 5 години не ги ли изми тези зъби  Laughing
По темата, наскоро си мислех как на една част от нас познанствата се изместиха в скайп, ФБ, по моловете  Rolling Eyes и тази тема съвсем замря. Ако някой сътвори групичка, с удоволствие ще се присъединя.

# 494
  • в Надежда-та
И аз, и аз Party

Общи условия

Активация на акаунт