ДЕКЕМВРИ №105

• 98 396
  • 658
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Магинко и аз го гледах този изрод наскоро и се чудех дали да не го разкарам, но сърце не ми даде  Joy
Като сме на вълна "правене" ...
нали имаше идея да направим една срещичка извън София  newsm78
Защо не се задвижиха нещата?
Хайде нещо за към средата на есента, м?

# 496
  • в Надежда-та
Имат ли (какви) някакви задължения децата Ви (освен да си събират играчките) ?

# 497
  • Sofia
Муше, ние за едни "Хъшове" се организираме по един месец, а това с извънсофийското изобщо не си го представям как ще се случи.
Относно задълженията на децата, предостатъчо ми е да си събира нещата след нея. Иначе през учебната година ходи на английски, логопед, едно известно време на художествена гимнастика , която от тази есен ще заменим с нещо друго.

# 498
  • София
Значи е време да започваме уговорките за Хъшовете  Joy

# 499
  • в Надежда-та
Ааааа за "извън учебните" дейности допълнително щях да питам Mr. Green
Шанталче то аз задължения не видях бе newsm78 Laughing
Уф иначе и аз обмислям консултация с логопед Tired

Последна редакция: нд, 12 авг 2012, 19:52 от ViFresh

# 500
  • София
Добре де, какви задължения  newsm78

# 501
  • в Надежда-та
Е то може би аз не се изразих мн точно  Crazy де да знам нещо от рода:
да дава приборите
да сгъва салфетките
да полива някой Чичко Тревичко Mr. Green
да си оправя леглото
нещо такова имах в предвид, което да ги кара да се чувстват по-големи Rolling Eyes

# 502
  • София
Я колко било приятно тук да има движение, разговори, хора  Hug.
С този скайп, тук народ не влиза за нищо  Sad.
Задължения Ема все още няма.
Играчките - ясно. Кой каквото ползва следва да се прибира на място, като се нахрани да си занесе чиниите в мивката. Обича да бели печени чушки и когато се прави салата й разрешавам да бели краставиците, но не са неин ангажимент. Това се сещам, ама сега ми е трудно за друго да се сетя, че вече цяла седмица я няма и ми е домъчняяяяяяяло.

Я да ви питам вас, пускахте ли си децата на лагери и екскурзии през учебната година? Сами само с госпожите?

Внимание, докато пишехте, в темата бе публикуван нов отговор. #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 503
  • в Надежда-та
Ники от сервирането от ДГ явно го е научил,  понеже аз все пропусках да го карам.
Когато не забравя го карам да прибира коша с мръсните дрехи и легените в банята сутрин.

nonich     досега при нас не е имало подобни мероприятия. Планувано е едно за есента, но тъй като аз съм свободна ще се включа със сигурност, то аз във всичко свързано с ДГ се включвам де Laughing

# 504
С домашните задължения все не можем да се разберем, все успява да изклинчи. Винаги успява да намери извинение, когато трябва да си прибере стаята и обикновено кака му я оправя. Но пък като го помолиш за помощ е изключително изпълнителен. Извън класни занимания нямаме, мисля си като стане по-голям да го запиша на карате ( но кака му казва, че е по-добре да запиша нея, че съвсем ще й се стъжни тогава).
Мамите с по две деца, карат ли се децата ви? При нас има доста караници и спорове и постоянно ми обясняват как едното нарекло другото, едното какво направило, ама и другото какво направило. Каката като по-голяма не се дава, малкия като мъж и той не се дава и на моменти сме като в цирка.

# 505
  • в Надежда-та
Мама Яни   мн ме отчая. Да карат се, но при нас са още малки и си мислих, че е заради това (твоя малкия е моя Голям Laughing). Общо взето все Ники отнася караницата, като по-голям и по-разбиращ, отстъпва детето.....ама онуй малкото си мисли, че всичко е негово и всичко трябва да получи, а и се е научило да пищи като не получи нещо ooooh! ......трудно го издържам това пищене. Все си мислих, че догодина всичко ще е различно и ще се разбират повече, или поне ще се заиграват Rolling Eyes

# 506
  • Варна
Да се включим и ние с домашните задължения Simple Smile Маша ТРЯБВА да си прибира играчките, но НЕ го прави! Стаята й е като склад Rolling Eyes На моменти (особено ако е имала гости) има само пътечка, до която да си стига до леглото и до прозореца... Иначе тя слага приборите и салфетките на масата. Зимата с малка четка и лопатка чисти край камината (това тя сама си го вмени и не дава друг да го прави). Когато сортирам прането го разнася по местата. Бърше праха по ТВ шкафчето и скрина в дневната. Подава ми щипките като простирам. Прави баница  Joy  Аз само давам нареждания кое след кое и как да слага и нося тавата до фурната. Вече 4 пъти прави, станала е майстор Joy
А за извънкласните... ходи на забавни (модерни) танци. Ходеше и на народни, но я изключиха, защото не искала да играе както казва госпожата... Сега е решила да тренира бягане, предполагам се запали от олимпиадата, ако до догодина не й е минало ще я записваме. С нетърпение чакам да стане достатъчно голяма да я пускам на лагери и екскурзии, но за момента е ходила само на един излет (на километър от градината  Rolling Eyes).
ХвалА на който ме изчете! Дано се престрашат и други да пишат фермани, че чета тук с голям интерес Simple Smile

# 507
  • София
О, тази Маша каква голяма и прекрасна е станала  Heart Eyes
Добре че раздвижихте темата, че да видя тук и хора, които не съм засичала никъде отдавна.
Моята понякога помага, понякога не.
Общо взето е на настроения, но аз не вървя след нея и да нареждам,
че ми е адски изнервящо и досадно.
Понякога предпочитам аз да събера или да свърша дадено нещо
пред това да я помоля нея стотина пъти...
Но общо взето ми е много добро детето.

# 508
  • Варна
Такааааа...
Групата във Фейса е създадена. Тайна група е - профилите ви няма да могат да се виждат от никой, който не е в групата. Пратила съм покани на момичетата, на които имам данни - те да разпращат също Simple Smile Ако някой иска да го включвам - на ЛС Simple Smile

# 509
  • в Надежда-та
Аууууу Dive направо ми скри шапката с тая баница. Снощи тайно цъках с език, че на nonich помощничката бели краставици Laughing ама това не мога да го подмина тихомълком. Може би трябва да почна да му давам повече да се включва на Ники ама и аз като malenush предпочитам аз за по-бързо Blush, пък и е момче и рядко изявява желание де.
Ама тъй като съм с 3-ма мъже мисля от рано да разпределя задачите, че не ми се иска на по-късен етап да се окаже, че всичко аз правя Crazy
Айде юрош към ФБ Wink

Общи условия

Активация на акаунт