ДЕКЕМВРИ №105

• 98 387
  • 658
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Значи е време да се замислите и за една девойка  Mr. Green
Някой да ме покани и мен, моля  Whistling

# 511
  • в Надежда-та
Аааааа девойка "ЦЪ" готова съм за още един мъж след 7-8г Mr. Green
Кво да я правя тая мацка след толкова мъже.....мъжка майка съм си Naughty
Както една приятелка викаше: "В наща къща само аз съм кокошка-та"  Laughing

# 512
  • София
Е това не е истина, каква активност, какво нещо! Някак си не можах да не се разпиша. Grinning Привет на всичкииииии, и на новите попълнения, които мярнах!
Относно задълженията, хм... на моменти сме  Confused засега искаме от Анита да прибира след себе си играчките, с които е играла, но това за съжаление не винаги се случва. Иначе обича да помага по самоинициатива с разни домакински работи - да простира, да чисти масата, пъне се да чисти и с прахосмукачка... друго не се сещам в момента. И какво за "Хъшове"?  Joy
Аре, изпращам ви много морски целуФФФки   grinning039

# 513
  • Sofia
Джи, къде сте на море ,ве? Аз леко взех да изперквам вече, мъжа ми идва само събота и неделя, през останалото време си кукуваме с Мони двечките. Ако има някой в близост до Созопол /Каваци/, посетете ме, моля!
Мони има огромно желание да готви и помага, когато й се отдаде случай , но в нас това е рядкост, предвид факта, че сме предимно двете и че майка й е велик кулинар  Joy (може би тук е мястото да си призная, че все още купувам пюрета  Whistling).
На лагери е ходила два пъти, веднъж зимата на ски училище, но беше с мои приятелки, та не го броя много и края на юни ходиха на море от детската градина. Мисля че добре си е изкарала, защото се гласи да ходи пак догодина.
И за да върви разговора да запитам, вашите деца по градините ли ще си карат предучилищната или в някое училище с цел по- лесно добиране до свободните места в желаното такова / малеее, вече училищни вълнения .../?

# 514
Мама Яни   мн ме отчая. Да карат се, но при нас са още малки и си мислих, че е заради това (твоя малкия е моя Голям Laughing). Общо взето все Ники отнася караницата, като по-голям и по-разбиращ, отстъпва детето.....ама онуй малкото си мисли, че всичко е негово и всичко трябва да получи, а и се е научило да пищи като не получи нещо ooooh! ......трудно го издържам това пищене. Все си мислих, че догодина всичко ще е различно и ще се разбират повече, или поне ще се заиграват Rolling Eyes
И ние така разсъждавахме. Голямото да отстъпи, и то милото все отстъпва и сега дребния командва парада. Тези дни ми вика "Аз съм шефът" #Crazy

# 515
  • в Надежда-та
Shantal  далечко си ни Confused ние сме в Сл. Бряг
Ти какво пюрета купуваш бе жена Rolling Eyes и яде ли ги Shocked Аз миналата година, когато захранвах малкия, Ники не пожела дори да пробва плодовите Whistling
За предучилищната не съм се замисляла още, на мен ми е далеч....сега съм на вълна кога да пусна малкия на ДЯ. Но не го мисля, понеже при нас недостиг с местата няма (Несебър) Mr. Green

Мама Яни аз така се обръщам към малкия с "Шефе" Joy

# 516
  • София
Аз пак съм тук, защото файс-а не го уважавам и ще си кукувам тук, който е тук - добре.
Шанталче, рано ми е за училище, а и предвид факта, че ако кара предучилищната в училище ще е до обяд, а после ....., кой да се грижи за нея. Аз до колкото зная са две години предучилищната и май може само втората да е в училище, но ако греша ме поправете.
Ема два пъти вече се разписа на лагер и й се отрази прекрасно. Първия път ни беше малко страх с мъжа ми, но аз бях по-настоятелната. После и той, баба й и двамата дядовци като видяха снимките и щастливото дете - добре, че я пусна. Ама в началото мрън мрън. Летния лагер не беше на море, а на Разлог в страхотен 4-5 звезден комплекс.
Някои сте по морете, други сме на работа, отивам да се стягам.

# 517
  • Sofia
Нонич, редно е да се присъединиш У фейса,макар и под прикритие Wink
Предучилищна има и за двете години, тъй като са задължителни и децата за които няма места в градините, все някъде трябва да ги изкарат. На повечето места обаче групите са смесени /5 и 6 годишни заедно/ и не ми е много ясно как точно ще протича обучението.
Аз засега се замислям дали 4 група да не я кара в училище, защото в градината й определено не си дават много зор.

# 518
  • София
Честит имен ден на всички Марии, малки и големи   bouquet  bouquet  bouquet.
Както и на Митака на Цвети - той пък днес нали е рожденик. Да е жив и здрав и весело детство да има.

# 519
Оооо, мерси Нонче Simple Smile
Аз съм вече в Търново, вторник заминаваме на морето, та малко почивка от поръчки и чудесии, викам да прочета малко форума, пък вие си пишете бре.
Колкото до 2-те деца, и при нас е така, Миташки все иска да е на неговата, но пък кака му не му отстъпва особено и го драчи, после той нея, все се бият...Абе играят и заедно, ама и много се бият. Едно време и аз бях така с брат ми, та не ми прави особено впечатление, освен, ако не я уддя в главата с точилката, например (като онзи ден).
Оооо, пък аз ще ходя сега от 18ч на мач, ще ми е за сефте  Laughing

# 520
Константин има 8 месечна сестричка и макар, че е много палав ми помага в отглеждането, като да играе с нея, да хвърля мокри памперси, дори да и дава бисквитки като плаче  Wink За друго не мога да го накарам да направи, нито за леглото, нито да сгъне салфетки, нито да си прибере играчките. Confused

# 521
Аааа, чакай де, да порасне малко и да почне да пипа "неговите" играчки, да го удря, щото не й е дал нещо и такива работа, макар, че може би като по-голям батко може да я варди все пак.
Иначе чистенето ясно. Макар, че Юлето реши ли, чисти много добре, ама тоя малкия никак не помага, ако не го гледаш. И кака му вече се дразни и се мъчи да го командва  Mr. Green, той се върже 1-2 пъти, ама после я реже. Обаче мамината се е метнала точно на мен, най-мразя да ми казват какво да правя, същата е. Ако я карам да чисти, няма да го направи, защото я карам, ако не го правя ще чисти по-редовно и мисля след като се приберем да изпробвам тази тактика, 1м няма да ги карам да си правят нищо в стаята, да видя като разхвърлят ще решат ли да си я подредят по някое време.
Днес ходихме до Шипка. Всички стълби изкачихме, барабар с Миташки (викам му "ще се хвалиш, че на 3г си качил всички стълби на Шипка  Grinning"). Абе хубаво си изкарахме, но в Габрово ни се скъса жило на скоростния лост и само 1-ва скорост имахме, та се наложи да викаме пътна помощ, дано утре оправят колата, че вторник заминаваме за морето. Лошото е, че парите намаляха, а не сме тръгнали още, ама какво да се прави, по-добре сега, отколкото към морето пък.
Май е време да спя, беше интересен ден, и който не е срещал децата, той не знае какво се е случило  Mr. Green

# 522
Ние бяхме в началото на юли на море - времето беше страхотно, Коко си изкара най-добре, само той разбра какво е това почивка  ooooh! но така е. Сега е настинал и точи едни зелени сополи, поне си пие лекарствата.

# 523
Ха така, да ви почета малко тук. Аз като не го заобичах този фейс съм доста назад с материала  Simple Smile
Между другото аз нали ви се Фалих у скайпа  Embarassed, е обебих се  Mr. Green
и пак се върнах назад с коликите, че то памперсите така и си продължавам, че малкият батко срам несрам още си е с тях

# 524
  • в Надежда-та
shanel1982 честито, колко е голям бебока?
Кой е още с памперс Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт