ДЕКЕМВРИ №105

• 98 366
  • 658
  •   1
Отговори
# 525
ViFresh  Hug
На 8ми юни се роди
Ами второто ми дете е с памперс за мое съжаление /сега на 24ти ще става на 2 години/. Какви ли не трикове измисляме, всичко без резултат.
Той и Мерт беше го махнал на 2г и 5 месеца, но се надявах виждайки от баткото да е лесно и по бързо.

# 526
  • в Надежда-та
А да го махнеш от раз пробвала ли си Thinking Rolling Eyes
При нас и с 2-та стана (1г6м), точно за една седмица.

# 527
Я  да побутна темата , че срамота ...
Белким по рождените дни да се поразпишем  Mr. Green

# 528
  • в Надежда-та
Аз тук Laughing
Кой скоро е правил РД е още на тази вълна Wink на мен ми е мн далече нещо Rolling Eyes

# 529
  • София
Е, добре, дееееее... Запис!  Joy

# 530
  • Варна
ААААААААААААААААААааа!!!!! Анитка ще става какааааа! Джи, къде се кри до сега Simple Smile ЧЕСТИТО!!! Hug Ех, че готина новина - оправи ми деня днес Simple Smile Влизай да се отчиташ и тук, дори да си имаш нова отчетна, шу лииии?!!!! Simple Smile

# 531
  • София
Ууу, па тая! Не съм се крила, ве! Хич даже... ето, питай Дарина!  Laughing

# 532
  • в Надежда-та
Я колко зайчета изскояиха от храстите Mr. Green
G-Baby леко бременеене Hug

# 533
  • Варна
А, не знам, Джи, на мен Дарка не ми е споделила нищо! Не я замесвай, че ще ви обвиня дружно в заговор и конспирация Simple Smile)) Леко бременеене и от мен, че одеве от кеф забравих да кажа  Hug

# 534
Е тя в скайп се разкри отдавна , ама нали не се вясвате там , та за това сте изпуснали новината ...  Mr. Green

Та хубаво е така да живне тая темичка де  Mr. Green

# 535
  • Sofia
 ooooh! Божкеееее, ама Джи, честито, бе душицо! Леко и прекрасно да си бременееш!
Аз толкова несериозно ти приех коментара за "другата отчетна" , че изобщо и не те заподозрях ... шЪ фана да се изруся аз  reverance

# 536
  • София
Хахха, е, радвам се, че ви развеселих и мерси за пожеланията! Да ви се връща, особено на нЕкои... руси и не толкова руси  Mr. Green  Whistling

# 537
  • София
Джи леко бременеене и от мен. Кефите ме вие с вторите бебета, аз така и не се решавам. Факт е, че колкото повече време минава от първото раждане, толкова повече не искам второ  Sad.

# 538
  • София
Аз пък чаках да мине повече време  Wink

# 539
Хахаха, еми Джи трябваше тук да кажеш бе, всички да видят. Щом и Шанталеско те е изтървала смятааааай.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт