ДЕКЕМВРИ №105

• 98 353
  • 658
  •   1
Отговори
# 540
Хайде и аз да не остана назад  с новините  Mr. Green
Леко бременеене  Hug

# 541
  • BABYLAND
Да взема да съ отчета и аз, дет' се вика Wink
   Егати раздвижването на темичката, егати и чудото.  Grinning  Да ми беше казал някой, че ще има 4 страници за четене, нямаше да му повярвам, а то гледам и не вярвам
 на ушите си.  #Crazy
   Много гот ми стана като видях, че е писано тооолкова много, та рекох - дай да се включа и аз та да почувствам духа на старото време. Ехееееее, преди 5 години какви радини вълнения ни тресяха точно по това време. Хубави спомени с хубави хора. Радвам се че ви познавам - някои лично, други виртуално.
   По повод задължения - еднакви като навсякъде. Подреждане на масата, отсервиране, оправяне на стаята и прибиране на играчки. Е, правят се на разсеяни и двамата, но криво ляво си вършат работата. ...но, много се карат беееее. Ама то ужас.  ooooh! Все единия цвърчи, че брат му му пречи, не му дава играчки и т.н. Митето е много добричък, даже яд ме хваща на моменти колко е добър и човечен, а малката гадинка прекалява с това, че батко му е толерантен и внимателен. Е, понякога дребосъка отнася по някой и друг шут - я от мен, я от брат си, но той си го проси.
   Митенцето обича да ми помага - бели моркови, краставици, прави тесто за питка, бърка с миксер, бърше прах, ако го помоля. Подрежда изпрани дрехи /е, понякога зор виждам докато намеря нещо, но махвам с ръка и дума не му казвам/. Обича да полива цветя и ....да ги къса, като не го гледам.
   Уф, нещо фонетичната не ми е ккато хората и се дразня.  #2gunfire
Пускам постинга, но само преди това да се похвалш, яе знам за ДЖИ поне от месец и нещо  smile3533 въпреки, че не влизам в чата/фейса.
   целувкам всички ви.  Heart Eyes

# 542
Оле , ма , Неткееееееееее ... все едно за моите си писала  ooooh! Като съм само с Филип все едно съм без дете , играе си, рисува, пише си букви и цифри , гледа си тв ... бе няма грешка , а малкия звяр вечно му пречи , дразни го , бият се двамата за различни дреболии ... и все инициатор на белите е дребния ...  Joy  Mr. Green Тайничко се надявам догодина като тръгне и той на градина да миряса малко поне , ама ще видим  Mr. Green

# 543
Здравейте, дружина!
И аз скоро не съм минавала насам.
Много се радвам за новите попълнения в отбора на "вторите" деца. Първата вълна мина май преди 2 години, сега следва продължение... Мама Toni St   на Алекс преди дни роди второто си момченце - Тео.
Дари, и у нас е същото положението. Невена е съкровище, много е отговорна, самостоятелна и много ми помага. Малката е огън, но смятам, че от проблемните "две години". Иначе е обичлива.
Скоро ще празнуваме 5 години на нашите пораснали малчугани. Сякаш беше вчера, какви вълнения, какви емоции, каква радост беше тук.
Пожелавам здраве на нашите деца, а на техните майки - една голяма прегръдка от мен. Hug

# 544
# 545
  • София
Мушо, виждам теее!  Mr. Green
Ей, не ги изми тия зъби...

# 546
Аз пък нито с едно от 3 мога да се поФаля. Аркан все на ръце, голям му е зор да оглежда всичко, върти глава, ама ръце не му остават на човек. Неще да спи ни денем, ни нощем  ooooh!
Берк ми разказва игрите, да се надяваме да е само от 2те години и да отмине това. А Мерт напоследък такива изненади ми прави, че ми се изправят косите. Миналата седмица едната вечер ми спря въздуха, рееев, крещи боляло го стомахът. Искал аз да го водя, ни обувки обу, взех го аз, само метнахме по едно яке и с домашните дрехи. По пътя още почна да ме пита на джудо ли щял да ходи. Отидохме и в кабинета командори искал при играчките да го заведа, че да играе. В четвъртък пък човекът сам се прибрал от училище. Избягал,луда станах, ама и даскалицата нахраних, е бива ли такова нещо, на 4 се прибира сам от училище, след 10 години на луната ли  ooooh!
Ама аз зор зор 3 момчета, е на ми сега. А как исках последния път поне близнаци ама това беше стигат ни вече  Naughty

# 547
Прекрасна новина , Джи!!! Пожелавам ти една лека и прекрасна бременност!!!

# 548
  • София
Мерсии, ЯнчеSimple Smile
Шанел, направо не знам как се оправяш с 3 момчета, ама да са ти живи и здрави, пък... все ще пораснат! Wink

# 549
  • BABYLAND

...a ти къде така като пръдня из гащи, а???

# 550
Честит рожден ден на Никола на Венчо , малко със закъснение  Blush   bouquet Да е жив и здрав  Hug

Мушми, честито на Белисима , здраве и много хубави неща и желая ... ама да не се повтарям по всички места  Mr. Green  Heart Eyes

# 551
Здравейте!Кокича за съжаление е болен. То температура, то повръщане - ужас. Итака три дни и три нощи. Лекарствата не му действат, че пак ще ходим при личната.
Сестричката му сега в петък ще навърши 1 годинка, а в събота ще празнуваме, дано поне до тогава му поотмине.
Нещата, които обича Коко са рисуването и аплекирането. С ухота рисува всякакви животни.
В градината ходи допълнително на уроци по футбол и английски.

# 552
Честит рожден ден на госпожиците Нина, Юлина и Сияна   bouquet да са живи и здрави и много да слушат мама и тате  Mr. Green Весел празник на семействата Simple Smile

# 553
Днес преди една година, родих дъщеря си! Когато ми я дадоха да я целуна две широко отворени очи блестяха, така блестят и днес! Бъди ми жива и здрава слънчице! Много те обичам!

За съжаление баткото го приеха в болница, но ходим само за вливането на антибиотика през абоката, защото милото изобщо не може да седи. Тук в нашата болницата няма Тв няма парно - трагедия направо. Надяваме се скоро да се оправи.

# 554
  • София
Да са ни живи и здрави мацки-рожденички!  Hug

Красимирова
, да се оправяте бързо!

Общи условия

Активация на акаунт