Какви подаръци ще купувате за предстоящите празници? Дайте идеи, че моят син всичко иска, но за всичко нямам възможност.
- 2 189
- На пазар

Айде, честито! При Анита още няма такива индикации май, но на няколко деца от групата й вече им падат млечните зъби, растат новите и така...

Анита има 3 пломби от миналата година, по спомени имаше да правим още 1 зъб, ама за момента сме го оставили за по-натам
Обаче драма не е имало, получаваше разходка и за награда возене на акумулаторна количка след това
Браво на Анита! 
Да се изкажа и аз за зъбките. Маша вече е ходила 3 пъти на профилактичен преглед. Първия беше като излязоха всички зъби и след това всяка година. За късмет за сега няма проблеми, ще видим какво ще е положението другия месец. Дано е взела моя зъбен ген - за 30 години откак имам зъби, имам само една пломба (през бременността). До колкото си спомням, моят първи зъб падна през една ваканция на село. Била съм или в първи клас или първи за втори. Затова и очаквам на Машенка също по-късничко да почнат да й падат. А тя милата как бърза! Току дойде и каже: "Виж ми това зъбче, май ми се клати най-накраяяяя!" И се оказва фалшива тревога.