Какви подаръци ще купувате за предстоящите празници? Дайте идеи, че моят син всичко иска, но за всичко нямам възможност.

Айде, честито! При Анита още няма такива индикации май, но на няколко деца от групата й вече им падат млечните зъби, растат новите и така...

Анита има 3 пломби от миналата година, по спомени имаше да правим още 1 зъб, ама за момента сме го оставили за по-натам
Обаче драма не е имало, получаваше разходка и за награда возене на акумулаторна количка след това
Браво на Анита! 
Да се изкажа и аз за зъбките. Маша вече е ходила 3 пъти на профилактичен преглед. Първия беше като излязоха всички зъби и след това всяка година. За късмет за сега няма проблеми, ще видим какво ще е положението другия месец. Дано е взела моя зъбен ген - за 30 години откак имам зъби, имам само една пломба (през бременността). До колкото си спомням, моят първи зъб падна през една ваканция на село. Била съм или в първи клас или първи за втори. Затова и очаквам на Машенка също по-късничко да почнат да й падат. А тя милата как бърза! Току дойде и каже: "Виж ми това зъбче, май ми се клати най-накраяяяя!" И се оказва фалшива тревога.