ДЕКЕМВРИ №105

• 98 348
  • 658
  •   1
Отговори
# 555
Вече сме ОК. Изписаха го миналият понеделник и от вчера е на градина, само дано да не пипне някои вирус.
Какви подаръци ще купувате за предстоящите празници? Дайте идеи, че моят син всичко иска, но за всичко нямам възможност. Laughing  Laughing Laughing

# 556
  • Ilkeston
Здравейте, момичета!   bouquet

От много време не съм влизала, но мисля да се поправя и почвам да чета назад Simple Smile

Лека вечер!   bouquet

# 557
Ей, Деси, ти пък съвсем се изгуби....кажи как сте, къде сте. В скайпа сме по-редовни от тук, за това ако искаш да те притурим към компанията давай координати  Hug

# 558
  • Ilkeston
Добър вечер!   bouquet

Не ми остава много време да пиша, но исках да ви се похваля, че преди малко ни падна първото зъбче!

# 559
  • София
Добър вечер!   bouquet

Не ми остава много време да пиша, но исках да ви се похваля, че преди малко ни падна първото зъбче!
Браво честито.Редовно и хубаво да го миете.
Значи не сме единствените вече със постоянни зъби.
Ема септември-октомври беше в една постоянна кашлица три седмици, малко сополи и нищо друго. Бре това дете толкова не е боледувало от бебе, чудех се какво става. Като мина болестта - зъби втори ред-2 броя. На 4 години и 10 месеца - честито.
Сега януари извадиха едното зъбче, което много се клатеше, второто си седи, зад него е новото.

# 560
  • София
Леле, щом зъби почнаха да сменят тия деца, значииии... пораснаха!  Crazy  Айде, честито! При Анита още няма такива индикации май, но на няколко деца от групата й вече им падат млечните зъби, растат новите и така...
Нони, забравихме ти физиономията, хич не се мяркаш по така редките ни срещи.  Whistling

# 561
Ехее, раздвижила се е темата Simple Smile
Привет и честити нови зъбки! G-Baby честита бременност! Лека и спокойна, колкото е останало, де...
Борис пък има кариеси. Един направихме, но беше нещо страшно и сега за другите не мога да събера смелост и нерви да го заведа. Някой друг ходи ли на зъболекар и как се справяте? Издайте някой трик. Ние уж го подготвяхме дълго време, убеждавахме, уговаряхме награда, ако се държи добре, но накрая се получи нещо страшно.

# 562
  • София
dix6, здрасти!  Hug Анита има 3 пломби от миналата година, по спомени имаше да правим още 1 зъб, ама за момента сме го оставили за по-натам  Blush Обаче драма не е имало, получаваше разходка и за награда возене на акумулаторна количка след това  Laughing Веднъж само каза, че я беше заболяло, иначе се държа много мъжки. И слава Богу, щото иначе не знам какво щяхме да правим, като се има предвид и моят ужас от зъболекари, от ранна детска възраст, си представях същото чудо...

# 563
Брррр, даже не искам да си го представя какво е било, Дикси, аз Филип го водих миналата година на профилактичен преглед, но там само зяпва и нямахме проблем... тази година пак ще го водя , хем да го огледат , хем да свиква с кабинета и да не го е страх , ако нещо се наложи да правят ...

# 564
Ехеее, тази темичкааа колко ми е мила, а как не се сещаме за нея!
Леле как зъби вече ще ни падат бе хора? Не им ли е рано на тези деца?
Моля, моля на моя синковец поне още година да не падат! Че ако трябва на двама да плащам ортодонт наведнъж ще се гръмна!

# 565
 G-Baby, винаги съм казвала, че момичетата са по-смели Simple Smile Браво на Анита!
Дарка, на никой не пожелавам цирка който изживяхме. Борис издържа поставянето на местната упойка първия ден и оттам нататък настана едно гърчене и истерясване, а болка не е изпитвал, освен първоначалното боцване. Със зъболекарят имахме  план да му направи за 2 дни 4 пломби с 2 упойки. Четвърти и пети зъб долу, ляво единия ден и на другия ден 4 и 5 долу, дясно. Да но за 4те часа, който бяхме записали той успя да сложи само една пломба. И ни помоли повече да не му го водим  Shocked А зъболекарят е чудесен, ходя при него от 17 години. Мил, внимателен... има дете на същата възраст.
Та сега търся и друг зъболекар. Ако някой може да се похвали с добър, внимателен и най-вече търпелив и респектиращ такъв да пише, моля.  Най-късно лятото трябва да ги оправим тези зъби  Cry
G-Baby, а бебето момиче или момче е, знаеш ли?
Ааа, Лоинката стискам палци като по поръчка да ви почне зъбопадането! И после равни и красиви постоянни и никакви ортодонти!

# 566
  • Варна
Ех, че хубавко сте се разприказвали Simple Smile Да се изкажа и аз за зъбките. Маша вече е ходила 3 пъти на профилактичен преглед. Първия беше като излязоха всички зъби и след това всяка година. За късмет за сега няма проблеми, ще видим какво ще е положението другия месец. Дано е взела моя зъбен ген - за 30 години откак имам зъби, имам само една пломба (през бременността). До колкото си спомням, моят първи зъб падна през една ваканция на село. Била съм или в първи клас или първи за втори. Затова и очаквам на Машенка също по-късничко да почнат да й падат. А тя милата как бърза! Току дойде и каже: "Виж ми това зъбче, май ми се клати най-накраяяяя!" И се оказва фалшива тревога. Laughing Просто е една от най-малките в групата (както и вашите декемврийчета, де) и почти всичките й приятелки имат нови зъбчета...
И да ви насоча към друга тема, която ме вълнува: Избрахте ли училище? newsm78

# 567
Аз , да. Ще го запишем в кварталното  Mr. Green , то е основно училище до 7ми клас и през 7те години ще видим на къде ще го отвее за средното  Mr. Green

# 568
Еха, децата имат нови зъбки и още повече усмивки! И май повечето имат или ще имат скоро братчета и сестричета - страхотни сте Мами браво на вас за куража. 
Аз от време на време поглеждам и почти никога не пиша ...
Андрей не си сменя зъбчетата още, но те започнаха да му растат почти на година  така че и не очаквам да ги смени рано.
 Dix6 аз препоръчвам горещо нашата зъболекарка  - Д-р Елица Йончева  в ЕО дент.Виждам че и за училище се подготвяте - исках да питам как сте с четенето, понеже моя Андрей наскоро компетентно заяви че ще се учи да чете в училище - иначе какво щял да прави там...
Чудя се и аз ...

# 569
Коко все още няма паднали зъбчета, но повечето дечица от групата вече имат по 2-3 постоянни.
До скоро ми беше болен.  Опитва се пише, но до четенето имаме доста още, като се има предвид, че не всички букви ги знае, а и като гледам не изгаря и от желание да ги научи Laughing

Общи условия

Активация на акаунт