Боя за коса - blond 13 (Клуб на блондинките)

• 119 845
  • 743
  •   1
Отговори
# 660
GodaiVa,благодаря ти!Ще разгледам всички изброени!Ама как ме разбра от първия път-просто си върха. HugНаистина на моите кафяви(топли) очи и светла кожа отиват златисти,пшеничени и медни нюанси.Е,поне се видях(жълта) и ще се поправя.
Относно боята Алфапарф,може и да е добра.Аз не я издържах повече от 20 минути.Блондор няма да използвам,защото е коварно това чудо.Все се гледах колко е изсветлило.Мъка,че и дали още имам коса. Rolling Eyes
Лека и спокойна нощ от мен!  bouquet

# 661
GodaiVa,благодаря ти!Ще разгледам всички изброени!Ама как ме разбра от първия път-просто си върха. HugНаистина на моите кафяви(топли) очи и светла кожа отиват златисти,пшеничени и медни нюанси.Е,поне се видях(жълта) и ще се поправя.
Относно боята Алфапарф,може и да е добра.Аз не я издържах повече от 20 минути.Блондор няма да използвам,защото е коварно това чудо.Все се гледах колко е изсветлило.Мъка,че и дали още имам коса. Rolling Eyes
Лека и спокойна нощ от мен!  bouquet
После да пишеш на коя боя си се спряла  Party

Момичета,не е по темата,но си позволявам да напиша един зов за помощ.Започнахме една благотворителна кампания за събиране на средства за лечение в чужбина- Става дума за момче на 17години,на една моя много добра приятелка,на което са му открили рак на костите(сакром на Юинг).
http://www.facebook.com/group.php?gid=102186063164927&v=info&ref=mf
Ако някой може да се включи да помогне с каквото може,родителите ще ви бъдат много благдоарни Hug
П.С..дааа... Marieta Georgieva
Няма какво да се извиняваш,колкото повече хора знаят,толкова е по-голям шанса да се съберат паричките.

# 662
Здравейте  Flutter
adi_man4eva, ами ти все едно моята история си разказала. Единствените  разлики са, че аз бях с дълга коса, а ти си била с къса и аз ходих при  фризьор Twisted Evil, а ти сама си се боядисвала.
И да ви се похваля: Днес се боядисах с Garnier nutrisse 80  pletka

# 663
Здравейте  Flutter
adi_man4eva, ами ти все едно моята история си разказала. Единствените  разлики са, че аз бях с дълга коса, а ти си била с къса и аз ходих при  фризьор Twisted Evil, а ти сама си се боядисвала.
И да ви се похваля: Днес се боядисах с Garnier nutrisse 80  pletka
И? Как е цветът?Снимка  Flutter

# 664

На мен ми харесва  Heart Eyes
Изглежда много по-естествено в сравнение със светло русото с което се боядисвах.
С 4 кутии боя успях да се намажа  ooooh!. Докато се мажех с първите две беше поносимо, но като започнах третата, трябваше да си затворя очите защото не се издържаше -  очите започнаха да ми парят от миризмата която се разнасяше в банята.   Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 665
B & C ,много е готин цвета.Станало е страхотно.Изглежда лъскава и жива. Wink

# 666
B & C  цвета наистина е много хубав ! Heart Eyes
Много се извинявам ,ако задавам глупав въпрос . Как се маза с боята първо корените повече време и после само емулсираш дължините или ???
А корените изсветлява ли достатъчно тази боя ?

Последна редакция: пт, 18 юни 2010, 10:11 от Miia

# 667
Привет на всички блондита!
Аз рядко се разписвам, но исках да се получи нещо прилично с моята коса, преди да пиша ( не е много тъмна, но страшно дебела и упорита)
Последно се направих с Palette 219 въпреки, че бях доста предубедена към Palette изобщо - на мен са ми прекалено силни. Все пак тази беше доста щадяща и почти уби всички жълтеникави нюанси ( но пък се наложи да седя почти час  Rolling Eyes ) а и аз не исках да ползвам обезцветители и други такива неща, понеже все си мисля,ч е са прекалено силни.

Какво е вашето мнение за обезцветяването, блондора и т.н. изтощава ли допълнително?

# 668
А някой пробвa ли вече новите руси нюанси на L'oreal Casting?

# 669
Първото нещо което направих, беше да  подготвя всичките четири бои. Ако някой се е боядисвал до сега с Loreal и реши да мине на Garnier nutrisse трябва да знае, че боята на Garnier e доста по-малко като количество. Ако с Loreal ви е трябвала една кутия, то с Garnier ще ви трябват две. Постарах се да бъда максимално бърза при подготовката. В началото си намазах корените при челото, темето  и ушите с помощта на четка. След това се наведох над ваната и си намазах корените при врата. Не съм седяла с намазани корени а директно започнах да мажа по дължина на косата, пак наведена над ваната (косата ми е дълга до кръста и друг начин нямаше. ). По дължина не съм мазала с четка, а с пръсти. На Schwarzkopf има една боя с гребенче, която е много удобна при мазането на цялата коса, но тази на Garnier е без гребенче. Слагах си боята с помощта на тубичката и я размазвах с пръсти. Накрая отварях тубичката и я потупвах върху главата си за да излезе и остатъкът от боята. Начинът по който се боядисвах може да не е правилен, но аз така се справих най-бързо. Косата според мен ми е равномерно боядисана и нямам петна, нито имам черта която да откроява корените от останалата част от косата. От личният ми опит съм установила, че петната се получават от бавно и неравномерно нанасяне на боята. На въпросът за корените не мога да отговоря, защото моята коса не е тъмна и ако при мен са изсветлели, то не е сигурно, че и при вас ще стане същото. Моят естествен цвят е може би  един, най много два номера по- тъмен от този с който се боядисах – това също играе голяма роля. А за блондора, след кошмарният ми опит с него съм доста негативно настроена, но ако косите са ви много тъмни, то няма друг начин според мен. Стоенето по 1 час с боя също не е много полезно и резултатът може да е същият, както при използването на блондор. В животът си са ме мазали един единствен път с блондор и не бих казала, че щипе, а направо гори и боли (при мен беше така).  Това е от мен.
Не се притеснявайте, а действайте смело, но недейте да стоите по 2 часа с боя на главите си – това не е маска за коса.
П.П. Забравих да спомена, че съм седяла 35 мин с боята и не ме е щипало, а чувствах само леко затопляне.

Последна редакция: пт, 18 юни 2010, 13:37 от B & C

# 670
B & C благодаря ти за толкова изчерпанелния отговор !  
  bouquet

# 671
L'oreal Casting е без амонячна боя и ако не сте светло руси и желаете да станете по-тъмно руси или да желаете да засилите естествения си цвят, то не виждам смисъл да ги ползвате.
Аз не съм ползвала тази боя. Много е щадяща, но не е за всеки.

# 672
Здравейте момичета   bouquet аз вече искам да се спра с тоя блондор, че ми изгоря косата
Ама не знам с каква боя да се боядисам сега за да ми стане равномерно навсякъде  дайте идея моля ви   love001

# 673
  • Варна
Момичета, а какво правите с веждите си ?
(по-специално естествено тъмнокосите от вас) Embarassed

# 674
Отзиви за матиращия шампоан на Keune?  bouquet 

Общи условия

Активация на акаунт