ЕВРОВИЗИЯ - 2010 - SHARE THE MOMENT - 2 тема

• 18 727
  • 447
  •   1
Отговори
# 330
  • MJF
BirdsFlu е описала и моето мнение и очакване.
Госпожичка Клавèл предполагам че това е част от "празненствата" в Осло по повод конкурса. От снимките лъха настроение и оптимизъм да видим нещо приятно от тазгодишния конкурс, че надеждата ми остана само в организаторите. Участниците са " гола вода"  Mr. Green

Сега от клипа видях, че и снимките са от 17 май национален празник на Норвегия. Ако Alexander Rybak изпълни на сцената приказката си отново ще гласувам за него, печели безапелационно и тази година  Joy. няма нужда да ни мъчат тазгодишните музикални недоразумения.

Последна редакция: вт, 18 май 2010, 12:43 от 6o6ul4o

# 331
  • София/Осло
6o6ul4o - от днес започват да  пристигат делегациите. До първия полуфинал ще има доста изпълнения на песните на открити сцени из града, както и доста частни партита, по училища, в кметството.
Някои държави са наели дори зали за изнасяне на концерти и популяризиране на песните -като сърбите например,Горан Брегович изнася концерт, Азърбайджан - в новата опера дори..
Става въпрос за много ,много пари .
Ще видим как ще се приеме новия вариант на нашата песен..

# 332
BirdsFlu и аз мисля така. Peace
Все още не мога да се спра на нито една песен,не ме грабва никоя от тях.. no
Почти ясно е кои са фаворитите за приза,но те не се отличават от останалите кой знае с какви достойнства...
Безкрайно съм разочарована и от поведението на Миро. Close Не знам какво си мисли нито той,нито PR..а му,но с този нов клип ни правят за смях и зарезил пред всички..Срамувам се.. Embarassed
Преди си мислех,че на английски песента би звучала по..добре,но след като чух изпълнението на Миро снощи се убедих,че съм се лъгала...Бяхме се събрали няколко семейства и наистина останахме изумени от клипа,а също и живото изпълнение на МИРО.Мъжът ми се смя с глас и с нашите приятели решихме,че  няма да гласуваме за Миро.

Осраха се съвсем,а Миро най..много. Stop
Много го харесвах преди,сега вече не толкова и открито  казвам,че ние(4 българки +2 българи+ съпрузите ни финландци)бяхме решили да гласуваме от тук за него.Ее,няма да го направим със сигурност,променихме си мнението....
Кой каквото ще да казва и камъни да хвърля по нас даже, Sick,това е положението...

# 333
Bee, Подкрепям позицията ви да не гласувате. И не се депресирайте от факта Миро – навсякъде по света ги има. Е, той се обяви за национална кауза, но явно не е в час с терминологията.

Госпожичка Клавèл, Благодарности за снимките и видеото – даваш ни възможност да почувстваме празничната атмосфера.

# 334
Винаги в Евровизия гласувам за песента, която ми е харесала най-много, независимо от коя страна е и независимо от призивите и нагласите, които се опитват да ни създават предварително. Мисля, че това е правилният начин за гласуване.
По време на един от конкурсите не бях в България, но пак не се изкуших и не гласувах за българската песен, която просто не ми харесваше.
Ако всички хора гласуваха така, а не на етнически, съседски, или какъвто и да е друг признак, много повече изпълнители щяха да имат стимул да участват... Мисля си, че щеше да изглежда по съвсем друг начин конкурса през годините. Много песни е имало досега с потенциала да са световни хитове, както и блестящи изпълнители със страхотно шоу, но не са били подкрепени именно заради "традиционното" разпределение на гласовете...

Така че не бих упрекнала никого за начина, по който гласува.
И още се срамувам от онези нелепи 12 точки, които България даде на Германия, само за да подкрепи "нашето" момиче Люси Дяковска... Това беше толкова унизително...  Sick

# 335
  • София/Осло
Аз също смятам ,че всеки трябва да гласува за песента ,която му харесва , а не по задължение
Признавам си на този етап най-ми допадат песните на Швеция и Норвегия.  Whistling

# 336
Miss Клавел, благодаря за свежарските снимки и клипче. Много хубаво национално облекло имат тези норвежци  Wink Потопих се за миг в друга култура и друга среда.
Иска ми се догодина просто България да не участва в Евровизия,  щом не можем да представим пред Европа нещо стойностно, по-добре нищо.  Да не се напъваме повече. Така ще бъде най-добре.

# 337
Английска версия на Lako je sve. http://www.youtube.com/watch?v=FPIKXyNWdGk&feature=player_embedded
 Феминем са направили и италианска -  http://www.youtube.com/watch?v=1aMhVNVr13Q&feature=player_embedded и руска версия.
Италианската звучи по-добре от английската.

# 338
Наистина италианската версия на Feminnem звучи най-добре, защото е с най-звучния език. Сложили са и Multilanguage version.
http://www.youtube.com/watch?v=CSRMzIhko6g&feature=related
Правилно ли предполагам, че тези версии с различни езици е за реклама?

# 339
  • MJF
Който иска и може днес по радио "Христо Ботев" от 11.00 до 12.00 часа
„Звезден прах”
По повод на започващия песенен конкурс на Евровизия ще излъчим най-доброто през годините
Има го и онлайн естествено http://bnr.bg/sites/hristobotev/Pages/default.aspx

# 340
  • София
  Сега изслушах всичките. Ми какво да кажа, нашата не ми хареса хич, а почти всички други ми харесват!  Тоя сърбина не струва, по добре Горан Брегович да си пее. Направили са го като руснак, рус, със захлупено бритонче. Белгия не ми хареса!Руснаците също.Франция е много весела.Турците ме изненадаха приятно.

Сафура ми прилича на нашата Мира!

Последна редакция: ср, 19 май 2010, 02:27 от Тайна

# 341
Госпожичка Клавèл, и на мен снимките много ми харесаха. Ще ви следя, че остава още малко.

# 342
# 343
  • Русе
   Следя темата с голям интерес още от създаването й. С голямо нетърпение очаквах представянето на Миро, но след последните му "подвизи" съм разочарована от него. Песента изобщо не ми звучи добре на английски, О-О-О-то ми стои някак като пришито и не на място... За клипа пък нямам думи! Съжалявам, че накрая се натрупаха негативни емоции, а нещата бяха тръгнали толкова добре!
   Ще се радвам ако Миро стигне до финала, ако хората в Европа останат с добри впечатления от песента на България, дано!
   Моят фаворит тази година е Дания, изпълнителите са ми много симпатични(особено той Wink).

# 344
  • София

Моят фаворит тази година е Дания, изпълнителите са ми много симпатични(особено той Wink).
Тяхната песен малко ми прилича на песен на АББА!

Общи условия

Активация на акаунт