ЕВРОВИЗИЯ - 2010 - SHARE THE MOMENT - 2 тема

• 18 725
  • 447
  •   1
Отговори
# 345
  • MJF
Слушах радиопредаването и чух много приятна музика. Тези песни от конкурса, които чух ме провокираха да потърся.

Vicky Leandros L'amor Est Bleu
Vicky Leandros Apres Toi
Mocedades Eres tu

Прозвучаха и такива, с които си спретнахме мини концерт по Гергьовден в темата   bouquet и беше приятно да ги чуя пак.

# 346

Моят фаворит тази година е Дания, изпълнителите са ми много симпатични(особено той Wink).
И аз смятам Tomas N'evergreen (born November 11, 1969), Дания за симпатичен изпълнител. И двамата с Christina Chanée (born January 6, 1979) имат много естествено излъчване на сцената и песента им (без особени претенции) зарежда с оптимизъм.
Колкото до приликата с АББА – да не забравяме, че те са от държавите в Nordic Family.

# 347
  • Русе
   Isis, много добре си описала датския дует и песента им Peace Текстът не е нищо особено, но те я представят много добре. Прилика с АББА - за мен не е толкова голяма, за да ме дразни, че ги копират.

# 348
  • София/Осло
Момичета ,свърши първата пресконференция на Миро. На нея той обяви, че ще пее  и на български и на английски... и да ви кажа...доста е харесван и подкрепян тук   Wink

# 349
Това любезно, възпитано отношение на пресконференциите е сигурно към всички участници в конкурса Евровизия - нормално е  да се пожелае успех в представянето.

Току-що включих, че Феминем и Миро имаха обща песен - чалга стил. И после песента на Феминем за Евровизия се мултиплицира в няколко езикови версии - дори има една "Multilanguage". Дали Миро не е взел патента им да пее на BG и EN??

Последна редакция: ср, 19 май 2010, 19:23 от Isis

# 350
  • MJF
 Laughing колко още пресконференции да очакваме, така де на следващата може да твърди, че друго ще пее. Извинете но забавата/сеира  наближава.

# 351
Момичета ,свърши първата пресконференция на Миро. На нея той обяви, че ще пее  и на български и на английски... и да ви кажа...доста е харесван и подкрепян тук   Wink

Ти лично ли си присъствала? Или дават по норвежките медии. ДА си призная вариантът на английски не е зле, ако не се гледа клипа.

# 352
Ето го видеото от първата репетиция на Миро днес следобед.

http://www.youtube.com/watch?v=ENTWJxRm3oU&feature=player_embedded#!

# 353
Morphea,  Благодарности за актуалната информация за репетицията на Миро. Нещо много статичен е той на фона на този подканящ ритъм. И хореографията можеше да е с по—добър замисъл. "Very nice" накрая  е стандартен израз към всички участници. Интересно дали Феминем също ще пеят на няколко езика?? 

# 354
  • MJF
На мен изпълнението на Миро на репетицията ми харесва. Хореографията обаче нешо е слаба според мен, колко неприятно. Ще стискам палци на Миро да си изпее така прилично и на полуфинала без напрежение в гласа.

Да Миро и на четвърто прослушване ми звучи добре. Аз например 2008 г с "нашата" песен бях много неприятно изненадана как прозвуча от сцената, говоря чисто технически. Според мен имаше някакъв проблем със звука. А техниката за мен е много важна при пеене на живо. Ако тя не е на ниво отиде живото пеене, затова и не правя драми от плейбек и пр. беци пеенето в музиката, когато очевидно поради обективни причини изпълението на живо ще е фарс в ущърб най-вече за певеца, а за слушателите мъка.

Последна редакция: ср, 19 май 2010, 20:12 от 6o6ul4o

# 355
Госпожичка Клавèл, благодаря за снимките.   bouquet

# 356
  • In a surreal moment!
Eeee але, алеее., ола, олееее...супер е песничката на Франция!
Благодаря ви , че сте сложили песните и че ме разтанцувахте...издъних уредбата.....и са сецнах , ама карай...старите кокали имат нужда хахахах....

Гръцката песен също ме подкефи, ма толкова мъже на куп как да не...хахаха...

Желая късмет на Миро , щото е наше момче и щото пее хубаво , но в момента хич не съм по баладите.

# 357
Eдна песен на Whitesnake за настроение
http://www.youtube.com/watch?v=LBPavSvXHxQ&NR=1

# 358
ИЗРАЕЛ ...наблюдавам нарастващ интерес към песента напоследък.Всъщност момчето наистина има вокални умения,но просто шъшкането в песента ме изнервя... Confused
Въпреки това предвиждам,че песента ще е в първите 6.
ДАНИЯ...Взе да ми писва вече от суперлативи за тях. CrazyЕми не са кой знае какво.Естрада от 70 години.Шлагерна музика..Неангажираща,лека,като да съм на "Шарено котле от 70те...80те години...Само балета на ГДР липсва... ooooh!АББА..да,това го забелязаха още с появяването на песента в Ефир..шведите
Ако Дания спечели Евровизия,няма да се учудя,но няма и да е най..добрия избор..
Песента на Манга единствено ми харесва...но няма да спечели..

# 359
  • MJF
Bee. , за датската сме на едно мнение. иначе за турската, там вота е от " политическите" та традиционно очаквам да е висок.
Ще прослушам тези дни как звучат песните  по репетициите да видя какво ще уловя. Не съм въвела вот в сегашното ни гласуване та да видим какво ще харесам от  "нашия" остатък.
Госпожичка Клавèл всяка " клюка" от Осло е добре дошла  Simple Smile.

Общи условия

Активация на акаунт