ЕВРОВИЗИЯ - 2010 - SHARE THE MOMENT - 2 тема

• 18 720
  • 447
  •   1
Отговори
# 360
  • София
  Аз се влюбих в InCulto - Eastern European Funk , на Литва!Днес цял ден я слушам.В първия момент си помислих, я па тия какви са смешници с тези карирани панталони, но колкото повече ги гледам и слушам, толкова повече ми харесват.

# 361
  • Sofia
  Аз се влюбих в InCulto - Eastern European Funk , на Литва!Днес цял ден я слушам.В първия момент си помислих, я па тия какви са смешници с тези карирани панталони, но колкото повече ги гледам и слушам, толкова повече ми харесват.

песента е готина, а стила ми прилича на Уикеда.

# 362
  • Русе
  Репетицията на Миро на пръв поглед ми се видя "Слаба", но после гледах и други first rehearsals и се успокоих. Явно изпълнителите проучваха сцената, озвучаването, техниката... За хореографията - струва ми се, че ще бъде това, което видяхме на Балканиката.
  Пеенето на български и английски ми се стори добре, също и това, че финала на песента е на български. Само не мога да си представя как европейците ще свържат заглавието на песента със следната фраза, която ще чуят на английски:
   when the ligths go down you bring me salvation
  Израелската песен ако беше на английски сигурно щеше да има по-голям успех, много Х и Ш, не мога да ги преглътна.
  Все още се чудя за немската, нещо не ме грабна на първо четене, но явно, че много хора я харесват и всякак ще мине на финал.
  Ако не беше начина на гласуване - ние за вас, вие за нас - конкурса щеше да е много хубав Simple Smile

# 363
Mimeto78 може ли клипче към репетицията на Миро?
Немската песен по принцип е на финал Wink

# 364
  • Русе
  Джени, ето го линка http://www.youtube.com/watch?v=ENTWJxRm3oU&feature=player_embedded#
  (има го и на предната страница на темата)
   Бива ли да съм толкова разсеяна за немската песен, извинете... Embarassed

# 365
  • София/Осло
Да ,Morphea  Peace

# 366
  • край голямата локва
На мен лично песента на ИЗРАЕЛ въобще не ми харесва. Колкото до тази на ДАНИЯ, тя ме връща години назад в ресторантите на Балкан-турист. На Турция бих отредила доста предна позиция и не бих се учудила дори и да спечелят. Имат много хубава песен- за тези които гласуват по- съвест и голямо ''политическо лоби'' в редица страни за останалите.

# 367
Харесваме или не, датската песен е добре класирана в почти всички ОГАЕ - та. Wink

# 368
Госпожичка Клавèл, интересно ми е ти имайки поглед върху културата там, как смяташ, че журналиста е приел прегръдките на Миро по време на интервюто. Simple Smile
http://www.youtube.com/watch?v=mz5QwttOfek

# 369
Официалният клип на Израел:
http://www.youtube.com/watch?v=CUV5r281XLY   bouquet  bouquet

Какво да ви кажа - продължавам да си настръхвам, както и първия път когато чух песента. Клипът е много хубав. Вече съм сигурна, че ще пусна есемес за Израел.

Във френския форум Кристина е абсолютен фаворит във всички игри - за най-красива певица, в играта  с Евровизионно гласуване  води пред Израел с цели 50 точки и тази вечер се очаква да победи хърватската песен в третата игра с елиминиране на песните. Честно казано се чудя какво и харесват, но тъй като във форума участват хора с най-различен произход и с доста смесени корени от всякакви националности, може би това е причината за странния избор.

Последна редакция: пт, 21 май 2010, 09:34 от Morphea

# 370
Аз съм на друго мнение. Crazy
Първо: Клипа е много агресивен..това хвърляне,чупене,блъскане...няма да се понрави на скандинавците.Говоря от позицията на човек,който познава скандинавските нрави повече от 20 години.
Второ:Като слушах вчера запис на репетицията на Харел,нещо се губеше звука и песента не звучеше добре.
Трето:И други споменаха вече: Многото Х и Ш в песента,само нарушават мелодиката и я загрозяват.Мен ме изнервя,чак усилно ми става.. Thinking
Казахме вече...въпреки всичко,очаквам песента да е в първите 6,не заради самата песен,а повече заради вокалните умения на изпълнителя.Да не забравяме,че евреите не са малка общност и ще гласуват за песента. Naughty

# 371

Във френския форум Кристина е абсолютен фаворит във всички игри - за най-красива певица, в играта  с Евровизионно гласуване  води пред Израел с цели 50 точки и тази вечер се очаква да победи хърватската песен в третата игра с елиминиране на песните. Честно казано се чудя какво и харесват, но тъй като във форума участват хора с най-различен произход и с доста смесени корени от всякакви националности, може би това е причината за странния избор.

Joy
Айде дее,ето оригиналната песен и оригиналния изпълнител:
http://www.youtube.com/watch?v=ZeRePJMlm-c
СЛОВАКИЯ посмъртно няма да спечели с крадена песен... Naughty
А Кристина не може да пее..това е факт.Толкова лесна за изпълнение песен и тя не може да я изпълни... hahahaнямам думи..Затова те са наблегнали върху хореографията,за да компенсират фалшивото й пеене.Много са наясно хората от екипа й..А защо точно тя представя Словакия ли? Crazy
Айде да не пускам клюки...Който се интересува да потърси из нета...
Дали е хубава?Да,хубавка е,млада...Но хубави млади момичета бол..
Все пак да не забравяме,че конкурсът е Евровизия,а не Мис Европа или мис Словакия... Crazy

# 372
Хаха, верно има някаква прилика, но песента на Кристина звучи по-леко и нежно. Освен това "оригиналът' е с  ориенталско звучене. То и Лорейн беше крадена песен, но не си личеше на някой да му пука от това. Simple Smile

Мен звученето на иврит въобще не ме изнервя, намирам го за много сладко. Heart Eyes И през ум не ми беше минало, че чупенето на предмети всъщност е агресия. Възприех го като израз на  отчаяние, песента е драматична. А и Харел Скаат има една такава тъжна физиономия, въобще не изглежда агресивен.  Мисля, че е заради погледа и очите му.

# 373
  • MJF
Да имам черно на бяло написано какво избрах от тукашния ни финал  Simple Smile. То с неколкократно прослушване избрах  все пак такива където има пеене не скрито зад много техника, поне чувам гласа на певеца и където няма прекалено източни извивки и ритми Mr. Green това ми са слуховите критерии. Та гласувам за : Исландия,  Португалия,  Норвегия,  Швейцария,  Испания,  Русия,  Босна и Херцеговина,  България,  Молдова,  Белгия. Цели 10. Ще видя какви позиции ще заемат.

Знае ли се в журито от България колко? кои?....са, че и техния вот ще го коментираме постфактум  Simple Smile. PR изпълненията на екипите на участниците не ме вълнуват. Прегледах само това което сте пуснали тук като интервюта,....Да дочакаме след 24 май конкурсните вечери и да видим колко сме познали  Mr. Green.

Последна редакция: пт, 21 май 2010, 11:38 от 6o6ul4o

# 374
Ама то гласуването не е за прогнози, а за лични предпочитания. Аз не обичам да правя прогнози, по-важно е за себе си да подредя песните. Grinning Което е много трудно, тъй като има дори песни които еднакво ми харесват. Освен това са от различни стилове. Ето тази сутрин си пуснах грузинската песен и започнах да се чудя защо не ми е в топ 10. После се замислих, коя от топ10 не заслужава да е там. Въобще големи дилеми, голямо чудо! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт