ЕВРОВИЗИЯ - 2010 - SHARE THE MOMENT - 2 тема

• 18 920
  • 447
  •   1
Отговори
# 45
Не е ли по-добре всеки да гласува за песните, които харесва, а не за тези, които мисли ,че ще се класират? Така после може да си сверим вкуса с европейския и да можем по-късно да преценим нашата песен дали има шанс за някакво класиране..

# 46
  • София
Не е ли по-добре всеки да гласува за песните, които харесва, а не за тези, които мисли ,че ще се класират? Така после може да си сверим вкуса с европейския и да можем по-късно да преценим нашата песен дали има шанс за някакво класиране..

И според мене така трябва, иначе определено е по-добре да гласуваме първо за единия полуфинал, после - за другия и след това да си направим и финал.  Peace

# 47
Peace

Обаче сега като се замислих, май е добре да гласуваме все пак по полуфинали. Така хем ще е според собствения вкус, хем донякъде ще е според правилата на конкурса.
  Първи полуфинал- излъчваме 10 песни по свой вкус.
  Втори полуфинал- същото.
  Финал- общо двадесетте песни плюс петте други.
  Обаче двете анкети за двата полуфинала може и едновременно да се пуснат, може и една след друга. Както кажете.
  Ще бъде много интересно и ще падне голяма слушане на песните, до самия конкурс ще ги знаем наизуст. Laughing Hug

# 48
Простете ми може би за глупавия въпрос, но се чудя защо Израел участва в конкурса? Не е ли само за европейски страни?!

# 49
  • София
Израел участва и на всякакви европейски спортни първенства.  Wink Т. е., че не е в Европа дефакто - не е, но деюре е.  Peace

# 50
  • На земята, която е всъщност звезда.
Простете ми може би за глупавия въпрос, но се чудя защо Израел участва в конкурса? Не е ли само за европейски страни?!

А аз всеки път се учудвам на присъствието на Грузия... newsm78

# 51

И аз не знам.

А за Италия е много интересно. Отначало тя е участвала, после е станало скандал някакъв и се е оттеглила. Щеше да е толкова хубаво да има и италиански песни на този конкурс, много жалко.
  Но пък от друга страна, италианската музика е много хубава, има опасност да печелят почти всяка година и все там да си се провежда конкурса, да стане като един втори Сан Ремо...
  Много ми се ще в този форум да има тема за Сан Ремо, някоя мама от Италия дали  се интересува, да следи нещата отблизо ? Hug

Последна редакция: ср, 31 мар 2010, 11:59 от С О Н Я

# 52
 Много ми се ще в този форум да има тема за Сан Ремо, някоя мама от Италия дали  се интересува, да следи нещата отблизо ? Hug

Щом искаш, пусни тема - ако има заинтересувани, ще се развие   Peace

# 53
Армения,Азербайджан,Грузия и Израел са НЕ Европейските страни в конкурса.Обикновено имат силно присъствие.
Армения..4 участия в Евровизия...и 4те пъти е във финала.Няма причина тази година да е различно.. Rolling Eyes
Азербайджан..За 3ти път...и те така..даже са в първите 6,което си е рекорд..Тази година пак същото....сигурен финал.
Грузия ..и те за 3ти път(миналата година си спомняте,че не бяха в Москва,по политически съображения.Те бойкотираха Евровизия,затова таз година ще видим ще има ли "Shine" за тях.. Thinking
А Израел е от 1973 в конкурса..Имат 3 спечелени Евровизии..като 2 от тях в две последователни години(1978 и 1979)
Всички помнят Дана Интернешънъл от 1998 ,нали?
http://www.youtube.com/watch?v=opT_-QbmAJw&feature=related

# 54
Много ми се ще в този форум да има тема за Сан Ремо :
Сан Ремо отдавна вече не е това,което е било от времето на майките и бащите ни.Конкусът позападна,това е истината..Аз съм била на Сан Ремо в далечната1983 г...ама не помня нищо почти....Hug
Била съм малкааа...

# 55
  • София
Армения,Азербайджан,Грузия и Израел са НЕ Европейските страни в конкурса.Обикновено имат силно присъствие.
Армения..4 участия в Евровизия...и 4те пъти е във финала.Няма причина тази година да е различно.. Rolling Eyes
Азербайджан..За 3ти път...и те така..даже са в първите 6,което си е рекорд..Тази година пак същото....сигурен финал.
Грузия ..и те за 3ти път(миналата година си спомняте,че не бяха в Москва,по политически съображения.Те бойкотираха Евровизия,затова таз година ще видим ще има ли "Shine" за тях.. Thinking
А Израел е от 1973 в конкурса..Имат 3 спечелени Евровизии..като 2 от тях в две последователни години(1978 и 1979)
Всички помнят Дана Интернешънъл от 1998 ,нали?
http://www.youtube.com/watch?v=opT_-QbmAJw&feature=related

Стана ми интересно, та ето ви още малко инфо:

Цитат
Азербайджан е държава на западния бряг на Каспийско море. Страната е членка на Съвета на Европа от 2001 г. По тази и други причини, в някои случаи се счита за част от Европа, макар че според ООН страната е в Югозападна Азия като следствие от географското положение и културните характеристики.

От тук.  Peace

# 56
Направо ви изпуснах!Да гласуваме първо за полуфинал ,та да видим до колко сме близо до истината Confused.А после да направим и гласуване за истинските финалисти?Но май ще е невъзможно да се пусне нова анкета.Да споделя и аз ,че когато Е.Папаризо спечели ,гласувах за дамата от Малта(остана втора),уви от България Малта не получи точки.Та за Гърция все още гласуват българи имащи роднини емигранти(мисля,че все още са много),а също така щракащете с пръсти сънародници.

# 57
Здравейте на всички. Много се радвам, че открих тази тема. Подкрепям мненията да гласуваме по отделно за 2-та полуфинала и накрая за финалните песни, според регламента на Евровизията. Прочетох, че ще проведете гласуването като анкета? Може ли да обясните ще подреждаме ли песните според нашата класация, както и други подробности за гласуването в този форум.

# 58
Във форума, в който участвам за момента няма подреждане на песните от полуфиналите. Има две анкети за всеки полуфинал, прогноза   кои 10 ще отидат на финала.  Избраните  страни се маркират и може да се види  колко човека са гласували за всяка и на колко процента от всички гласували   се равнява това. Така фаворитите се открояват. Нямам си обаче идея как става това. Друга възможност е на всяка песен да се дават точки както в Евровизия - на първата 12, на втората - 10, 8, 7....1.  Simple Smile

# 59

Благодара за  пояснението. Значи избираме  да гласуваме песните на 10 държави, като анкета с 10 възможни отговора. 
С даване на точки за всяка държава/песен поотделно ( като анкета с 1 отговор ) като че ли ще бъде доста сложно за обобщаване на резултатите. Но ако има решение – ОК.
Започнах да прослушвам песните - има много силни песни и конкуренцията ще бъде голяма.

Общи условия

Активация на акаунт