ПЛЕВЕН - 133

• 38 823
  • 740
  •   1
Отговори
# 555
Дивианка, да ти е жива и здрава голямата кукла!   bouquet

Бонием,аз бих ти препоръчала д-р Славов за раждане и д-р Йонов за неонатолог,но и двамата са в различни болници   Confused
Ако всичко е нормално с детето бих заложила на Авис медика,но ако има някакви рискове може би трябва да търсиш място с добра неонатологична грижа.
Каквото и да избереш ,стискам палци да гушкаш скоро едно сладко бебече Simple Smile
Бонием, и моето мнение е същото като на Джина.

Деси, и аз съм Овца, не е лесно съжителството с мен, но пък си харесвам ината и упорството. Татко ми е Телец, и по мой наблюдения са по-трудни като характер. Ама, лично аз не вярвам грам в зодиите. Mr. Green Ако щеш вярвай, ама се сетих да се замисля Дани коя зодия е чак,когато беше на 3-4 дни. Crazy Ти стискай  още поне месец. Hug

Мира, ти реши ли на какъв спорт ще ходиш в Атлетико. Много съм се замислила и аз, ама нещо не мога да си избера. Чета брошурата и всички ми изглеждат еднакво. newsm78

# 556
Ако сега трябва да раждам, ще избера новата клиника Св. Марина. Peace
Отново благодаря за пожеланията! Hug

# 557
Ако сега трябва да раждам, ще избера новата клиника Св. Марина. Peace
Тъй, тъй, нас не ни огря Simple Smile

От наличните в клиниката бих се спряла на д-р Стойков и д-р Йонов  Peace  Като разгледах специалистите - ми всичко живо се изнесло там

# 558
Ани Дани, не съм измислила да ти кажа, но то всеки път можеш да ходиш по различно време и различен спорт. ) Така че освен да ги обиколим всичките и да си харесаме едно. )

И аз както написах вече съм с две ръце за Света Марина. ) Всичките специалисти там са ок, така че който и да избереш за раждането ще си доволна.

# 559
Аз пък нито един по-известен не видях,или аз съм изостанала Simple Smile Като изключим Поповски и Любоморива,и евентуално Стойков ,другите са ми абсолютно непознати  newsm78 Много съм зле явно Simple Smile
Иначе май имат там по-добра техника .Абе като не ми се очертава трето виж как съм изостанала Simple Smile Пу-пу ,че то никога не се знае.

# 560
  • Плевен
bonniem, и аз да кажа, че ако раждам  св. Марина бих избрала  Peace. По-специфичните изследвания само в София,тук все още не се правят. Само не знам как им е неонатологията. Ако раждаш в Авис медика и има проблем с бебето, ще те транспортират в държавното родилно.
От наличните в клиниката бих се спряла на д-р Стойков и д-р Йонов  Peace  Като разгледах специалистите - ми всичко живо се изнесло там
Така и аз Simple Smile.

Аз пък нито един по-известен не видях,или аз съм изостанала Simple Smile Като изключим Поповски и Любоморива,и евентуално Стойков ,другите са ми абсолютно непознати  newsm78 Много съм зле явно Simple Smile
Джина, не знам дали са известни за теб, но са събрани най-добрите като гледам.

# 561
Джина, ами те лекарите в Света Марина от години са си едни и същи. А "известните" които се спрягат в цял Плевен не са толкова много...

нади миши, имат неонатологично отделение, а и д-р Йонов е там, дори само заради него бих избрала клиниката.

В понеделник отивам при моята лекарка и ще я разпитам по-подробно. ) После ще дам инфо. ) Тъкмо ще видя и оборудването и стаите как са. )

И сега ако някой може да ми препоръча добър ендокринолог, ама наистина добър ми трябва.

# 562
Ей,Мира разби ме с линийка ,и моята трябва да е същата ,ама не я слагам  Laughing,още се ослушвам ,а лятото дойде.Хората с 5-6 кг. ,ние с 16 .

Иначе - доктор Русев ,съм чувала.

А те лекарите май си работят и във втора база ,не са напуснали.Де Що ти нали при Любомирова във втора ще раждаш?

# 563
Ей,Мира разби ме с линийка ,и моята трябва да е същата ,ама не я слагам  Laughing,още се ослушвам ,а лятото дойде.Хората с 5-6 кг. ,ние с 16 .

Хахаха, те по принцип са 12кг, ама в мечтите си ако сваля 16кг ще съм супер. ) Та нарочно съм ги сложила хем да се стресирм, хем за мотивация. ) Срам, не срам, това е положението. ) Те хората като ме гледат по улиците нали ме виждат какво съм прасе. ) Тук какво да се крия. )  Joy

# 564
Благодаря ви за всичко дотук, момичета!

Ако някой има още нещо да ми каже, цялата съм в слух Simple Smile

Честито на Дивиана!

Мирама, сигурно ще се изненадаш да получиш съвет точно от мен, но мога да ти препоръчам добър ендокринолог, особено ако е свързано с възпроизводителни въпроси. д-р Катя Тодорова, тя е национален консултант, работи в Майчин дом в София и ходи да преглежда в клиниката на доц. Конова в Плевен почти всяка седмица. Просто им звънни, ако избереш нея, и се записваш. тел. 804 790

# 565
Мира, аз щото много се чудих, сега им разгледах графика-ми то само на Кардио Комбо ме устройва като час. Исках на Body sculpt или "Проблемни зони" да ходя, ама ще ме извинят, в 8:30ч абсурд да се замъкна, нищо, че ми е на 2 крачки. Crossing Arms

От наличните в клиниката бих се спряла на д-р Стойков и д-р Йонов  Peace  Като разгледах специалистите - ми всичко живо се изнесло там

Това са Св.Марина ли? КОлко е раждането там, някой знае ли?

# 566
Аз пък от АГ-зите освен Стойков друг известен не видях. Д-р Томов ми прави операцията на яйчника, но той не се занимава с раждания. При  д-р Димитрова съм ходила много одавна, но нямам особени впечатления да е чак толкова много добра. С моите гинекологични проблеми, които имам съм обиколила много гинеколози и смятам, че в Авис Медика са събрани най-добрите от тях. За неонатолог определено бих избрала д-р Йонов, но за съжаление той не работи вече в Ависа. В крайна сметка бонием сама трябва да си реши, кое е по-важно за нея- самото раждане или наблюдението на бебето след това.

# 567
Ани, мисля че беше около 700-800 лв.

# 568
Моят гинеколог е д-р Пенков, той също работи и към Св. Марина.

# 569
bonniem, благодаря ти много, със сигурност ще се обадя да си запиша час. )

Ани Дани, на мен понеже там ми е курса на същият етаж и мислех след като свърши да ходя. ) Един ден съм сутрин, един след обед, та ще видим как ще го измисля.

Мама Нуши, ама какво точно означава известен, ако е това, че целия град го е чувал, да, ще има само няколко известни доктора. Но ако трябва да си говорим за това кой си върши добре работата, обръща внимание, ангажиран и внимателен е към пациентите, нещата вече стоят по съвсем друг начин.
И аз от 10г имам проблеми и ходя доста често на лекар. Е, в началото обиколих всички известни такива в града, никой нищо не успя да направи.
Накрая избрах лекар, на когото мога да се доверя, който ми харесва, внимателен, точен, коректен и т.н.
За това, човек е добре освен известността, да гледа и някой други, доста по-важни качества.

В Авис Медика ходя при д-р Юрка Гешева, от 5години вече, занимава се с проблема и рискова бременност. При нея и раждах, супер доволна съм. Не е от "известните". )

Общи условия

Активация на акаунт