Не вярвам в магии, предсказания и др. такива. Не вярвам и в хороскопи и зодиакални зависимости. За мен всяко нещо си има логично обяснение. Обаче преди малко ми се обади майка и ми стана много кофти и както не вярвам нещо се попретисних
Та накратко: Родителите ми живеят в къща, недалеч от града. Ние често ходим там. Баща ми днес нещо правел в градината на двора и открил едно заровено яйце.
Точно в средата на градината, до едно дръвче. Било заровено на около 2см. и било старо. Друго не знам, ама майка нещо се съмнявала за магии разни. Пак казвам - не вярвам, ама сега се замислям може ли някой изрод да се опитва да им навреди/ респективно "ни навреди". Знам че всичко е на ниво "подсъзнание", но ето че се ошашкак - щом пускам и тема...Моля да не ме обявявате за малоумна и за жена без работа. Нужда от нападки нямам в момента. Въпросът ми е ако някоя от вас е чувала какво да го правим това яйце? На течаща вода ли се пуска, що ли??Мерси, че ме изчетохте!

Странното е, че са го намерили това закопаното точно вчера, та не успя да изпадне в паника майка. А ето какво е и прочела: