117 Мига от Пролетта в САЩ

• 27 500
  • 753
  •   1
Отговори
# 660
Хехе, ако знаеш колко кейка изпекох с baking soda, докато схвана разликата... Mr. Green

# 661
Хехе, ако знаеш колко кейка изпекох с baking soda, докато схвана разликата... Mr. Green
Joy Joy Joy  Hug

# 662
Честит празник на рожденничките - да са живи и здрави най- вече!  bouquet

Хуничка
не можах да видя снимките- дали ще може на ЛС? Praynig

Кюбит аз дори не знаех, че има такива форуми, в които трябва да имаш определени мнения, за да можеш да пишеш? newsm78Кажи ако може къде са да погледна- могат ли да се четат поне?

Аз да ви кажа тези дни съм се побъркала- такова чистене и боядисване никога не съм правила. ooooh!две стаи основно, един гараж е още в процес, една ливада пред къщата и боядисвах порча отзад.Това хората са прави, че бременните изкуфяват и им се губят мозъчни клетки( говоря за себе си- никoй да не се обижда)... Whistlingпредставям си какво има още да сътворя за 4 мсеца,чак сама се плаша... Joy

# 663
Мики, и аз на тези седмици ремонтирах бейсмънта, та те разбирам  Laughing Внимавай с боядисването, обаче - някои бои са много лоши за бременни.

# 664
Ох поне се успокоих, че не съм единствената, която и щукват такива идеи за ремонтиране... Crazyиначе си взехме боя на водна основа и боядисвам на откирто.Но пък и наистина няма мириса на боя,дано да издържи като другите... newsm78

# 665
Ммм...аз хич не съм специалист по боите, ама би трябвало да издържат си мисля... за порча може да е по-проблематично. Аз по онова време се информирах какви бои да купуваме от ето такива публикации: http://www.americanpregnancy.org/pregnancyhealth/paintexposure.html Частта за recreational use ми е любима.  Grinning

# 666
Мики, ето:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=23317.0

Цитат
ОГРАНИЧЕНИЯ, ФОРУМИ ЗА ОБЯВИ

В почти всички подфоруми е забранено публикуването на теми и мнения за нерегистрирани потребители, а някои от подфорумите са скрити за тях.

Поради зачестилите злоупотреби с форумите за обяви (продажба на стоки от магазини и оказиони, некоректни потребители, изкупуване и препродаване с голяма надценка и т.н.), то тези форуми вече са "скрити" както за нерегистрираните, така и за току-що регистрираните потребители, а теми в тях (във форумите за продажби) могат да се публикуват само от потребители с ранг от Ентусиаст нагоре (с над 50 мнения).

Това не е сайт или форум за търговия, обяви и покупко-продажби, а форумите за обяви са създадени с цел да са от полза на редовните потребители на форумите.

Поради злоупотреби и непрекъснато публикуване на реклами за хотели, ваканционни селища и подфорум "На път, море, почивка, екскурзия" е "скрит" за новорегистрираните потребители (без нито едно отброено мнение), а в подфорума имат право да публикуват теми и мнения само потребители с ранг от Ентусиаст нагоре (с над 50 мнения).

Аз бях шокирана от размера на опаковките на бакпулвера (бейкинг паудър) тук в началото.  Crazy Някакви "малки" кутийки по 285 грама, а в Европа пакетчетата са по 5 или 10 гр.  Laughing А като видях в Костко торбите от 5 кила (или май бяха повече) и просто онемях.  Mr. Green

Селско-стопанските труженички и труженици във Фармвил да внимават.  Joy
http://www.huffingtonpost.com/2010/03/30/dimitar-kerin-fired-over-_n_518635.html

# 667
Привет,
интересно ми е дали това за скритите форуми е вярно?
Мен лично силно ме съмнява,но е вярно,че личните ми наблюдения за сайта са нищожни поради не особено активната ми дейност.

А за грамажите тук дори не ми се коментира,никъде не намирам Лей'с в пакети по-малки от 300+ грама. newsm78

# 668
никъде не намирам Лей'с в пакети по-малки от 300+ грама. newsm78

Има по дрогериите и във всяко дели. От една унция нагоре има разфасовки.

# 669
Какво е това лейс? А за грамажите е вярно Rolling Eyes

# 670
Лейс не беше ли чипс някакъв? Имаше една готина реклама с баба и дядо  Laughing .

За скритите под-форуми на мамата хич не се вълнувам. Със сигурност има такива, но хората, които най-вероятно пишат в тях ми се струва, че не представляват интерес за мен  Thinking

# 671
10Х Клер  Peace а и мен не ме интересуват особенно тези скрити форуми Wink

# 672
Момичета, много сте човечни и ви пожелавам винаги да получавате само добро!  Hug
Колкото до бебешките въпроси - Бубка, моят син също е кърмен докъм 9-тия месец, но още от 3-месечен започна да има запек.
После проблемът продължаваше през първите 2-3 години къде с подобрение, къде не. Даже и тема бях пуснала преди няколко години. Имаше майки от различни страни, които ми предложиха да ми изпратят различни лекарства, за което просто нямам думи, които да изразят моята благодарност. Дано при вас нещата да се оправят по-бързо! Praynig
Мики - шишета - аз родих и гледах моя син до 1г. и 3м. в Б-я и ползвах изключително шишето на Др. Браун и някой други по-неизвестни марки и съм доволна от него. Вярно - повече елементи за почистване и сглобявяне, но иначе е много издържливо и удобно.
Тогава нямах друга освен ръчна помпа за изцеждане и не съм комбинирала помпа шише. Що кърма е отишла в мивката - като се сетя и лошо ми става, че не съм имала и идея да я замразявам и пр. Ама и тогава си стоях в къщи и се стараех само от гърда да суче мъника.  Вода съм давала, защото в Б-я си е ОК, но той не силеше в ранните месеци да пие вода така или иначе. Сега вече е на 7 год. и си мъкнем шишета с вода навсякъде като излизаме. Това е което утолява жаждата, а не сокове или млека. Ако сме в ресторант или кафе и пожелае сок или мляко, или и двете - не го ограничавам и с тези напитки.
Хайде споделих и аз опит - не се "въздържам", ако мога поне и мъничко да помогна на някоя майка с някоя дилема, а пък вече всеки сам си решава какво и как.  Wink

# 673
 Flutter

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 16:01 от облак

# 674
Хуничка аз успях да видя линка на снимките но ми поиска парола и не ги видях. Sad

А аз със супер дупер закъснение ви показвам пак великденските снимки  Embarassed (за изпусналите ги)  ,не съм ви пренебрегнала личните ,просто време не остава и все забравям

---------
аз пък съм шокирана че  в моя фитнес уволниха целия персонал и затвориха детския кът вътре също така и груповия фитнес който на мен ми беше водещ в тренировките Crossing Arms
около нас няма друг такъв който да ми върши работа и сега не знам какво да правя  Confused

мики.
..нали си спомняш бебешката стая която правих сама в 34та седмица,боядисване,сглобяване на мебели.... Crazy,еххх да имах такава енергия сега ехееее Laughing

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 09:17 от victoria

Общи условия

Активация на акаунт