117 Мига от Пролетта в САЩ

• 27 502
  • 753
  •   1
Отговори
# 645
 Ирка, Честит Рожден Ден!  Party Time
Да си здрава, усмихната и весел празник! Наздраве!

# 646
Ирка, да си все така слънчева и усмихната!  Hug   bouquet Много здраве, обич и незабравими моменти!  family
 bdbaloni

# 647
Irka, да си жива и здрава! Честит рожден ден!   bigdance2 Надявам се празникът ти е страхотен!
Днес и моята майка има рожден ден и много се радвам, че е при мен. Ще я заведа на маникюр и педикюр след малко. Тя не знае Simple Smile

# 648
Хуничка, хубав празник на майка ти, да е жива и здрава! Хубаво си решила да я поглезиш  4uu
Видях снимките, много красиви!

# 649
Хуничка, да е здрава, усмихната и послушна баба скоро майка ти!  Hug Хубаво си намислила с козметичните процедури.
Видях фотосесията и аз. Много сте хубави.  Hug

# 650
  • Boston, MA
Ирка, много щастие, усмивки, весел празник! Да си все такава положителна!  Hug

Хуничке, и твоята мама да ти е жива и здрава!   bouquet

# 651
Хуничка ЧРД и на твоята мама, с пожеланието скоро да гушка едно сладко, здраво и послушно бебче!  bouquet

# 652
Тия от вас, които пишат из Клюкарника, чували ли са за скрити форуми в бг-мамма?  newsm78 Нямам предвид такива, в които трябва да си регистриран с определен брой мнения, за да пишеш, а такива, които не се виждат, ако не си "избран".

# 653
  • Чикаго / София
Благодаря ви момичета за пожеланията! Очаквам с нетърпение всички те да се сбъднат! Hug

Хуничка и аз вчера разгледах снимките - страхотна фотосесия, красиви родители, сладурско коремче, и съм убедена, че скоро ще гуш;ате и невероятно сладко бебе! Честит Рожден Ден на твоята мама от мен! Да е здрава, послушна баба и щастлива!

Празника беше скромен и бърз, че училището ме зовеше вечерта, че даже и изпит имах, но все пак беше щастлив щом съм със семейството си!

Лека вечер на всички.

# 654
Ирка, Честит Рожден Ден! Много здраве, усмивки и успехи! Hug

Хуничка, честито и на майка ти. За съжаление, не успях да видя снимките...

Кюбит, сигурно е ВИП секшън-а на бг-мамма Laughing

# 655
Благодаря ви много на всички!   bouquet
Майка ми иска да прави някакъв сладкиш утре, но нямам на идея как е бакпулвер. Какво трябва да търся в магазина?  Confused

# 656
baking powder

Честит рожден ден на патерици на Ирка и всички останали празнуващи! Здрави и щастливи!

# 657
baking powder нали е обикновената сода за хляб. Аз мисля, че бакпулверът е нещо друго.  newsm78 - нямаше ли и лимонтузу и още някаква друга съставка?

# 658
Бакпулвер буквално означава прах за печене. На немски. На английски е baking powder. Содата за хляб (сода бикарбонат) е baking soda. Различни неща са. Simple Smile

# 659
Ъм, да, голяма патица съм  Embarassed
Мерси много   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт