117 Мига от Пролетта в САЩ

• 27 498
  • 753
  •   1
Отговори
# 675
Вики успях да ти видя щерките.Прекрасни са!
Ето ни и нас,макар че може и да съм я показвала тази:

# 676
Вики, аз ги бях видяла и преди, но пак да кажа, чудни са девойките  Hug. Клои леко червенокоса ли е, или ми се привижда?

Муцунка, в първия момент реших, че Алекс държи кукла  Laughing. Много са сладки двечките   bouquet

# 677
Вики, страхотни сладурани са и двете. Мерси, че сподели. Аз обаче искам още снимки на Клои, само 1 не ми беше достатъчна  Embarassed
Муцуна, и твоите са много сладки  Heart Eyes

Намерих baking powder одеве - 285 грама  Mr. Green

# 678
И аз това щях да кажа за на Вики снимките,че една снимка не беше достатъчна на Клои,а и кога ще видим цялото фамили!?

# 679
Ютурна ,не сме грам червенокоси   newsm78 нещо монитора ти с цветовете сигурно  Crazy ,няма и грам червен оттенък  Laughing

Муцун,хуничка е айде сега.... една снимка ама пък качествена,така да я видите от близо а иначе другото е ясно : дебели ,бебешки ,пухкави контури  Heart Eyes ,муцун нали си имаш в къщи такова (btw много са сладки на снимката  Heart Eyes). Хуничка и теб не те жаля ,мнооого скоро ще си гушкаш точно такова. Heart Eyes
Споко ще пускам и още по-нататък   Simple Smile Peace

# 680
 Вики, Муцуна, бебетата много сладки! Каките страхотни чаровници!

# 681
 Hug Hug Здравейте и благодаря за изказаните съболезнования, както и за прекрасните лични съобщения.

Относно скритите форурми, Кюбит, мисля, че не си разбрала правилно. Идеята, доколкото знам, е че много потребители с 0 или 1-2 мнения правят реклама в подфорумите за продажби, както и за пътувания и почивки, затова е въведен лимит от 10/50 мнения, след които потребителите се вижда, че са достатъчно сериозни и им се позволява достъп до тези подфоруми. Мисля, че пътническият се вижда (но не може да се пише в него), а този за продажбите е скрит, но не съм 100% сигурна.

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 22:26 от Ева на сцена

# 682
  • Boston, MA
Етка, мерси!

Софко, дано и при нас на Боби стомахчето се регулира. И аз, като теб, си мислех, че знам какво правя с второто, но - изненада. Засега сме на лактулоза, не мога да кажа,че работи много, но скоро сме на лекар за 9ти месец и ще видим.

Муцунка, страхотни сладурки са щерките! На Вики ги изпуснах...

# 683
Добро утро и от мен.....така нямам търпение да свърши тази седмица и почивка 2 дни.... Grinning

Етка мерси за споделеното мнение - май и аз ще си взема шишета на Браун - доста  хора ми ги препоръчаха. Имежду другото споделения опит винаги е полезен,а както ти сама си казала всеки си избира какво да вземе от него след това.

Вики видях ги снимките....Елла е такава хубавица и много пораснала, а Клои е страхотна бузанка- само да я целува човек....Ти иначе как си?Влезе ли в ритъм?Мама помага ли?

Муцунка и твоите девойки са големи хубавици,да са ти живи и здрави.

# 684
az pyk си знам вече че нищо не знам и всеки ден ми е де ново с децата,добре поне че има някоя и друга константа извън тях че инак мнооооооого динамичност за моя вкус Grinning

# 685
Ех, Анет, то си е така - учим се от децата си и те от нас.  Wink
Във вашето училище как се разпределят нивата при четенето? Нали щерката ти е в първи клас?
Ако искаш, може да ми пишеш на лични.
В училището на сина ми нивото за края на първи клас трябвало да е "I".
Опитвам се да им проумея критериите...
Вярно, че то си е до училище, но все пак нали има и национални стандарти предполагам...

Препоръка за мъжки парфюм? Имам рожденик в неделя.  Simple Smile Искам да го изненадам с готин парфюм и знам, че бяхте пускали марки преди време.  Hug

# 686
Муцунка много сладки и красиви твоите принцески  Hug

На Вики ги видях миналия път, но пак да кажа- красиви дечица   bouquet

Ооох, Бубка дано се регулира тъмито на Бобката  Hug. А, той кренки ли е, боли ли го?

# 687
  • Boston, MA
Мерси, Ван. Не мрънка, само се мъчи повече като ака, доколкото мога да преценя.

Етка, ако искаш нещо интересно, по-нестандартно - L'Instant na Guerlain, на семтиментс го няма в момента, но ето тук:

http://www.beautyencounter.com/3346470200005.html?search

Иначе какво харесва мъжът ти?

# 688
Etka,системи за определяне на ниво има различни,с букви,цифри,цветове,комбинация и пр. Ето какво ми прати Тандури преди време
http://steckvaughn.hmhco.com/HA/correlations/pdf/l/LevelingChart.pdf
тук можете да четете на воля онлайн и да сравните нива
http://www.wilbooks.com/catalog/show_cat.php?catid=2
Имат абосл.минимум на повечето места,инак който е над него си се дави самостоятелно
Аз наскоро открих тази поредица  (жаба в различен цвят горе в дясно) и съм много доволна, хем има история,хем не е без картинки
http://www.capstonepub.com/product/9781404842052

# 689
В училището на сина ми нивото за края на първи клас трябвало да е "I".
Опитвам се да им проумея критериите...
Вярно, че то си е до училище, но все пак нали има и национални стандарти предполагам...

Етка, за тази система мисля, че става въпрос.
http://www2.scholastic.com/browse/article.jsp?id=4476
Ако ти се рови и образова допълнително, можеш да задълбаваш какво е лексайлс и как се определят. Иначе друга простичка схема за определяне на нивото е: вземаш стандартен параграф, и следиш колко непознати думи има детето.
Ако са повече от 5, значи текстът е над възможностите. Ако няма непознати думи, значи текстът е под възможностите. Оптималният вариант е 2-3 непознати думи на параграф.

Общи условия

Активация на акаунт