117 Мига от Пролетта в САЩ

• 27 271
  • 753
  •   1
Отговори
# 75
Кюбит  баба ще тича с малката хуничка, а аз ще се правя на майстор месач  chef ще пробвам рецептата на Тандури Peace даже мисля тез дни да я пробвам, с какво брашно я правите аз по принцип за хляб ползвам FIVE ROSES?

# 76
  • Boston, MA
Ех, Кюбит, блазе ти за малкия размер. So what, expensive taste?  Laughing

# 77
Предизвиква смесени чувства...
   Joy

Последна редакция: вт, 30 мар 2010, 20:07 от ТинаХрис

# 78
  • USA
Здравейте, момичета.

За поверията-хич не ме интересуват, за мен са пълни глупости, освен ако не ми изнася Wink. Когато бях бременна, свекърва ми каза да не ям заешко, че бебето щяло да се стряска ooooh!.

Ирка, пърхота е ситен,като на ситни люспи .Благодаря ти за отговора Hug. Хуничка, Бенсън, благодаря и на вас Hug.
Ще му покажа какво сте препоръчали и той сам да си избере какво да прави и да си купи.

Мики, козунаците ти са станали страхотни, чак ми се преяде Grinning.Ако имах машина и аз бих се пробвала.

JVD, добре дошла и много късмет от тук нататък  bouquet!

Хуничка, честита ви годишнина  bouquet.Пожелавам ви още много, много години щастлив семеен живот!

Мимето, блазе ти за бабата. И аз искам една,но за много кратко Mr. Green, колкото да си изчистя и поспя малко.

Аз пък не знаех,че има глоба ако се закъснее с подмяната на паспорт Embarassed. Аз малко с тъп въпрос, но ако имам американски ми трябва и Бг , нали Embarassed Embarassed Embarassed newsm78?

# 79
Вече знам, че ако се подстриже "реже" чурката на момченцето.  Whistling  Wink

'Ми така е, какво  Crossing Arms Laughing. Аз малко след като се подстригах казаха - момиченце  Mr. Green

Глобата е за невръщане на стария паспорт. Принципно никой не е длъжен да има валиден паспорт (лична карта, да, но не и паспорт).

Последна редакция: вт, 30 мар 2010, 20:19 от Juturna

# 80
Оха, аз закъснявам за лчината карта, значи глобичка, така ли? Ъх...

# 81
A аз си казах да не ми се доверявате на инфото....

ТинаХрис много се смях...

# 82
Аз се постригах и знаех че ще е момче   newsm78 Какви ли поръжения съм нанесла.

А за боядисването на яйца, харесвам традицията, но тази година нямам никакви подръчни средства тук, сама ще съм на Велик ден и не ям яйца Mr. Green

Последна редакция: вт, 30 мар 2010, 20:24 от Titina

# 83
Тук в посолството не ти взимат стария паспорт, даже не го перфоритат. А дори нямаше валидна виза вътре. Питахме дали трябва да се върне, жената каза - не.  newsm78 На една приятелка миналата година пак са й го върнали неперфориран. Аз преди време в България трябваше да подписвам декларация, че ще го върна в не-помня-какъв срок, задържах го заради валидна немска виза, но перфорираха първата страница.

Титина, "поражения"...  Joy Как си ти, наближава ли време вече?

# 84
Моя паспорт като ми го сменяха и аз подписах декларация, ама имах валидни визи, а и смених фамилията.

Кюбит, има няма още 2 месеца. А за правописа си права, но го отдавам на бременноста  Mr. Green ( а уж си чета какво съм написала).

# 85
Тина, леле майко...от къде го изкопа това? Ако това се случи в нашето училище има глави да хвърчат!

Днеска бяхме на онлайн представяне на аудиокнигата " Снежният човек" от нашите хлапета в първи клас. Всеки родител имаше изработена кукла снежен човек от чорап + книжката в разпечатан формат и ни направиха презентация озвучена с децата, които четат текста към илюстрациите, които са направили. Само като казаха, че се казвал Фрости и Елена, която беше на врата на баща си на последния ред извика супер учудено " Фрости?!"  и цялата зала се обърна назад и умряха да и се смеят, а тя се обърна към баща си и каза " Why are these people looking at me?" на което всички естествено прихнаха да се смеят отново, беше много сладко Simple Smile После тя като ученичка си носеше снак чантата и заяви тържествено на учителката, как тя догодина щяла да бъде в първи клас.  Joy

* Редактирам само да питам, някой има ли идея как е локум на английски? newsm78
* * редактирам пак, намерих го- Turkish Delight! Simple Smile

Последна редакция: вт, 30 мар 2010, 20:49 от Tandoori

# 86
Маймун77 ми ако е за малко може някой път да отскочиш до нас с бебка и да я оставиш на нашата баба Wink а като ти гледам линийката доста отслабваш с коя диета?
Мацки спокойно новите паспорти ще се подменят поетапно не се навивайте Wink аз миналата година смених моя и задържах стария тъй като имам виза на зелената карта не че ми трябва, но за всеки случай, попълних само една декларация и това е Peace

# 87
Титина, нямах изобщо предвид правописа, смеех се на идеята за поражения.  Wink Имам чувството, че в България има най-много суеверия, свързани с бременността. Сигурно не е така, обаче тук и в Германия не помня някой да ми се е вайкал за такива безумия.  Crazy

Тандури, като спомена локум и се сетих с каква радост открих в събота, че близо до нас са отворили турски ресторант.  Grinning Видях му витрината с лакомства, но тъкмо бяхме излезли от индийците отсреща и не го уважихме. Обаче локумите изглеждаха умопомрачително.  Heart Eyes Пък аз хем не съм фен.  Crazy

# 88
  • USA
Мимето, мерси за офертата! Аз бях малко на Система -60,свалих там около 2 кг., но след като я спрях си ги върнах ooooh! Crossing Arms. Всички останали килца ги свалих от самосебе си.Става бавно, но пък са сигурно свалени Wink. Вчера ходихме до магазин Малинчо отворен преди 1 седмица v Des Plaines, ако не сте ходили , отидете. Цените са супер Peace.  

Последна редакция: вт, 30 мар 2010, 22:51 от maimun77

# 89

Глобата е за невръщане на стария паспорт. Принципно никой не е длъжен да има валиден паспорт (лична карта, да, но не и паспорт).

Аз не съм връщала стария си български паспорт. Не са ме глобявали. Казах им, че ми трябва за INS  и те нищо не ми казаха.

П. С. Вече сте го казали. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт