Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 64-та тема

• 105 463
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
Felicidad, може ли рецептата за Баския сладкиш? Изглежда невероятно!

# 121
Felicidad и аз ти харесах сладкиша (любопитно ми е с какъв крем е вътре)  Heart Eyes

снощната вечеря, пържолка от свински бут, с яйце и зеленчуци (заплеснах се по телевизора и пуснах снимката в друга тема  Joy )

закуската днес - сандвичета с хлебче-мъфин, пушена сьомга, краставичка и датско сиренце "хаварти"

Последна редакция: вт, 30 мар 2010, 16:53 от Кремче Ванилия

# 122
Felicidad,много хубав и нежен сладкиш!Ще споделиш ли рецептата?  Simple Smile
Венетта,страхотно си описала правенето на Тутманика!И конците са поразителни!  bouquet

# 123
  • забравих си мисълта...
Скъпа Селма, благодаря ти за милите комплименти.  Hug Както винаги си много мила и любезна.  newsm51

# 124
Venetta, и тук се загледах в тая вкусотия на конци, чуден е!  chef  bouquet

Вкъщи копривено меню - снощи закарахме домашния любимец извън града да се натича на едни хубави поляни и се оказа, че има и хубава копривка. Grinning И днес панирана коприва

и коприва с яйца и орехи.

Десерт от коприва не можах да измисля! newsm78

# 125
  • забравих си мисълта...
Venetta, и тук се загледах в тая вкусотия на конци, чуден е!  chef  bouquet

Labrex, много ти благодаря и тук  newsm51 и отново да спомена, че това което днес постигам, го дължа в голяма степен на теб. БЛАГОДАРЯ ТИ!!!   Hug Heart Eyes Всичко започна най-вече от твоя неповторим тутманик на майчето ти.  newsm10

# 126

Срамота!  Mr. Green hahaha

Лабрексче,малко ли са ти чудните десерти от класическите продукти! Hug
   И двете ястия с коприва,дето показа,не съм опитвала никога,обаче.... newsm78 Панираната горе-долу си я представям,а тази с орехите..... Rolling Eyes  Thinking

# 127

Срамота!  Mr. Green hahaha

Лабрексче,малко ли са ти чудните десерти от класическите продукти! Hug
   И двете ястия с коприва,дето показа,не съм опитвала никога,обаче.... newsm78 Панираната горе-долу си я представям,а тази с орехите..... Rolling Eyes  Thinking

ЗасрамиИх сЪ! Embarassed Селма, тая с орехите и яйцата ми е от родата на моя мъж, от баба му, майка му, от там ми е харесала. Копривата се вари в подсолена вряла вода 10-15 мин, после и пускам един пасатор. В тиган запържвам/задушавам главичка лук, слагам брашно и червен пипер и сипвам в тенджерата с копривата. Като поври още 6-7 мин, сипвам яйца, ама доста ( по тоя повод наш приятел каза, че това не била коприва с яйца, а яйца с коприва), зависи колко е копривата, може 4, 6, 8, разбърквам ги хубаво вътре, слагам чубрица, смачкан чесън и натрошените орехи. това е, вкусно става. Може и сиренце да се добави, ние я ядем без него. Grinning

# 128
    Благодаря за обяснението ,Лабрекс!  Hug
    Ще се опитам да приготвя тази рецепта някой ден! Simple Smile

# 129
При нас хрупкаво хлебче с кашкавал,супа с броколи и чедър и картофена супа.

# 130
страхотни сте ще се запиша да ви следя  Peace

# 131
  • In a surreal moment!
Готвя , не е да не готвя , ама като ме мързунти да снимам и прочие...Обаче  Wink днес следобед направих едно нещоооо, дето си умирам да се похваля с него -

Мармалад от прясно мляко

или сладко , или дом. карамельная сгушьонка, или домашно дулсе де лече карамел или кой както иска тъй да го нарича. На вкус е същото, ама домашно, сварено за около 2 часа

тук има още снимки от процеса
http://4a4evi.snimka.bg/daily/gotveno.121568.18013956

от тук взех рецептата , идеята и вдъхновението - Да е жива и здрава Вили Конова - много идейна жена !
http://club.biberonbg.com/read.php?6,988895

Аз увеличих дозата на 3литра прясно мляко + 1 кг захар + 4 щипки сода бикарбонат - получих 1 буркан тип "Омния" и 1 малко по-малък - виждат се на 2-ра снимка.
По празниците смятам да правя Банофи пай - ще ви кажа как е вкуса тогава.  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 30 мар 2010, 22:18 от Токачка

# 132
Отново много вкусно и зелено...пролетно.
За всички с уважение  newsm51
Вени направо си незаменима  newsm51
Лабрех ще пробвам копривата със сиренце.Обичам много копривка,лапад,спанак
И тази вечер спаначена супичка и пиле със спанак и ориз.

# 133

Тутманик по рецепта на kasier  Heart Eyes  bouquet

Прясно зеле с домати

# 134
Пепика, благодаря за новата тема   bouquet
Изписали сте толкова много страници и все вкусни и красиви неща
За днес наденичка със зеленчуци в плик и .....

типови питки с кашкавал

Последна редакция: вт, 30 мар 2010, 22:21 от nordina

Общи условия

Активация на акаунт