Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 64-та тема

• 105 470
  • 739
  •   1
Отговори
# 105
ditsan
Потърсих тортата "Птиче молоко" по рецептата на Лабрекс, не откривам нищо. Cry
Може ли рецептата, благодаря предварително!

madam23, не съм ditsan Grinning, но понеже видях въпроса, ето рецептата на торта "птичье молоко"bouquet

# 106
  • София
Здравейте!

Записвам се и аз в най-вкусната темичка и ще гледам да не ви изпускам Wink

От мен:
Пилешка супа                                                         Картофки с пържолки на фурна

Козуначени кифли, по рецепта на max-mama  bouquet Още в тавата

# 107
Дес, много хубав сандвич, да поздравиш малката! Хлябът е разкошен!
Meрсииии,чест е за мен да бъда отбелязана от майстор като теб  bouquet

Една постна питка,която току що извадих от фурната:

# 108
  • DE
Цитат
матце,как правиш кордон бльо,страхотно изглежда Peace
Nahodkata, благодаря ти. Не само изглежда а и е вкусно.

Разрязвам филетата на две, слагам ги в купичка.
Добавям малко олио, сол, черен пипер и обърквам.
На едно филе слагам пушена шунка(вид пъстърма), че е по ароматна, кашкавал и захлюпвам.
Овалвам в брашно, потапям в яйце и след това в галета към която съм прибавила сол, червен и черен пипер.
Пържа в средно загрята мазнина.

# 109
Мадам23,Лабрекс ме е изпреварила с рецептата.Аз я правих точно като нея с 0,500мл мляко а не 0,5ч.ч ,само добавих малко подсладител че ние си падаме по сладкото.Фантастична е и лесна,заслужава си.

# 110
# 111
Ей, момичета страхотни се и направо немога да ви стигна, то и времето ми е малко, но пък и вие какви сте пъргави готвачки направо ми изтичат очите и се си отмятам, това ще направя, онова ще направя...и когато мога правя! Честити  и весели празници на всички ви, бъдете здрави Simple Smile  bouquet

Лек отчет от мен, ще кажа само че никога не съм правила до сега козунак, обаче съм меко казано горда от резултата и утре съм се зарекла, че още една доза направя, та всичките ми близки да видят и опитат!

Първо манджите в къщи, за гуакамолето ще кажа...това не се яде, но бях обещала да покажа и едно чудно хрупкаво пиле в гювеч:

първо ще покажа козунак в машни, язък за продуктите, нищо не стана прилича си на хляб, ама сладък със стафиди Confused

, но пък това което омесих на ръка...

...и едни маслено-лимонови бисквити по рецпетата на Танита:

# 112
Здравейте, момичета! За всички   bouquet

Венета, много си мила, благодаря!  Hug Аганцето е РАЗКОШНО! Направо сладурче! Много е хубава снимката с хванатото ушенце  Laughing
merydit, много се смях на емотикона, който се блъска в стъклото  Joy  Благодаря ти за хубавите думи!
ивка27, то тая шарения как няма да я види човек  Laughing
bliznacite2004, благодаря за комплимента и за чудната рецепта!
delicate, megans, Цецето, благодаря за хубавите думи!
Val, украсата на мъфини я правя на ръка, листо по листо и сглобявам. Първите цветя ги сглобявах отделно и после ги прехвърлих, а последните направо върху кексчето и така ми се стори по-добре. Единствено звездовидните дребосъчета ги направих с един перфоратор за хартия  Mr. Green
de_desto, рецептата за мъфините е на didibu- какаови кексчета с аерошоколад
Шарените са от тестото на Ксения за динените резенчета, но аз си измислям модели.
лилана, страхотна трапеза! Много идейна украса на тортата!
matze, аз досега само спагети карбонара съм правила, но ти ми даваш чудесна идея с тези ригатони!  Hug
mama1+2, и тук да кажа, че почерпката ти е страхотна! Лалетата от какво са? А за цветето от тесто, аз му бях хвърлила око, но съм го забравила май. А иначе този сайт аз го бях пускала в темата, страхотни неща прави тази жена!
PURE ELIXIR, супер питка! А мъфините сигурно са много вкусни, може ли рецепта?
Находката, тая торта може да не е била отровна, ама май те е позамаяла!  Laughing  Какви са тия хвалби, какви дакели, какви деца... Аз имам само едно и го експлоатирам да ми прави безплатно заготовките  hahaha  Затова се справям със сладките.  Шегувам се, разбира се, много благодаря за комплиментите!
А ако ходя живот и здраве до съседката и това лято, ще взема една икона и ще ти я пратя по пощата.
labrex, благодаря ти за питката! И за похвалата, и за помощта!  Hug А за колачетата, видях темата, да. Аз мислех, че са на Трейси, ето нейните. Страхотни са! Царевичките ти са много хубави, а сладките капучино направо неустоими!
***Ади***, сладък таралеж!
Дес, и питката е разкошна, като хляба!
maqaami, аз също правих гуакамоле, постигнах същия цвят като теб, но на нас ни се стори мноооого вкусно! А за козунака, наистина си е за гордост! Сладките също са много красиви? С какво си ги оцветила?

У нас вчера вечеряхме пържолки и панирани чушки, изпратени от свекървата, салатка и ето тези "пастетчета"- яйце+майонеза+ варен картоф, сирене+извара+майонеза+копър, гуакамоле

Приятен ден на всички!

# 113

от мен едни семпли сладки питки английски великденски (Hot cross buns)[/b][/url] - бях си ги набелязала още миналата година,любопитно ми беше да ги опитам

доволна ли си от резултата?
и аз съм им хвърлила око  Mr. Green

asya, доволна съм, иначе нямаше да публикувам рецептата Blush
при всички положения обаче, не са като хубаво направен козунак - да ти се къса на конци,но пък са и по-лесни от него.Точно са си сладки питки/кифли с вкус подобен на козунака.На мен целия комплект подправки ми идва силен, само с канела повече ми допадат,както и освен ако не са току-що изпечени, на тостер страшно ми се усладиха с малко масло...  chef....ако сгафя в събота с козунаците, ще си направя пак от тях.

Пепика,мерси за линка Heart Eyes
Леля Ог, големи красоти си натворила пак  bouquet и мъфините с цветята са разкошни! (тази рецепта и аз много я правя, даже пека направо в тавата)

# 114
Здравейте, мами! Повлияна от вашите снимки и рецепти, тази сутрин и аз реших да спретна бърза закуска у дома преди работа, детска, училище и т.н. Само дето никой не закуси, но поне наснимах Simple Smile))

Сиренки

# 115
Venetta,Меганс,леля ОГ,благодаря ви! Hug
Леля Ог,ето рецептата на мъфините,които бяха много ароматни и даже прекалено сладки,особено за козунак,но изобщо не ми бухнаха.Но следващия път ще ги замеся направо като тесто за козунак,а не за кекс.В навечерието на Великден и други момичета ги спретнаха  и показаха в темата за мъфини. Peace
mama 1+2,кремчето на тези мъфини-пеперудки какво е?Хареса ми идеята за такава аранжировка-хем красиво,хем по-сочно!Като мини тортички са! Peace

# 116
  • На точното място
Леля Ог, благодаря   bouquet
През почивните дни ще запрятам ръкави   chef

# 117
Един баски сладкиш от мен

# 118
  • забравих си мисълта...
Леля Ог, много вкусно и красиво, както винаги изящно подредено.  newsm51 smile3501
Labrex, много подстрекаващо, не смея да гледам,че веднага ще хукна към кухнята.  newsm51  newsm10
Megans,  невероятно меню и питка.  newsm10
Matze, и при теб, както винаги е вкусно.  smile3501
Kotekiti, шоколадовия сладкиш не е за подминаване.  smile3501
Mama1+2,  Nahodkata, ***Ади***, Pinki_81, Дес, Mimi P27, Maqaami, Vanillla, Felicidad, красиво и вкусно.  newsm10
Asyalein, при теб е винаги неустоимо.  smile3501

Леля Ог, Labrex, Megans, Nahodkata, ***Ади***, благодаря ви за милите комплименти. Както винаги сте много мили и любезни.  Heart Eyes  newsm51

Моят Тутманик от днес.

Последна редакция: ср, 31 мар 2010, 00:54 от Venetta

# 119

Общи условия

Активация на акаунт