Ти какво сготви? Снимай, покажи! - 64-та тема

• 106 239
  • 739
  •   1
Отговори
# 510
Извинявам се,4е нахлувам така но имам молба към Neli4kа :Може ли рецептата за лу4ника Embarassed EmbarassedИли ако някой има хубава такава,но ако може да не е само с лук,да има и месце.Много благодаря и отново се извинявам Embarassed Embarassed Embarassed  bouquet

# 511
ето моите лучник постен вариант

и лучник с кайма

alisa81, много апетитни крилца  Peace

# 512
vanillla,  ilrai78, сложих линк в горния пост, но ето и тук, може да не го видите - хляб без мая, яйца и мазнина.
Момичета, погледнете и в източника, под рецептата съм го посочила, ще видите как изглеждат и другите хлебчета. Има едни много хубаво бухнали! Heart Eyes  bouquet

Много благодаря сега си разпечатвам рецептата и още тия дни ще я опитам  Hug

# 513
  • София-Младост
vanillla,  ilrai78, сложих линк в горния пост, но ето и тук, може да не го видите - хляб без мая, яйца и мазнина.
Момичета, погледнете и в източника, под рецептата съм го посочила, ще видите как изглеждат и другите хлебчета. Има едни много хубаво бухнали! Heart Eyes  bouquet

Много благодаря сега си разпечатвам рецептата и още тия дни ще я опитам  Hug
А ти би ли дала рецептата за мъфините с шоколад и орехи.  Simple Smile

# 514
  • забравих си мисълта...
Чудесни неща видях. Пропуснала съм последните 4-5 страници, затова няма да ви изброявам поименно, но всички сте показали невероятно вкусни и красиви ястия, сладкиши, козунаци, яйца и т.н.

От мен нещо по-леко, че последните дни попрекалихме.

Супа от червено цвекло                                                                и нещо постно,  Соя + готов сос за китайско от Maggi и варен ориз зa гарнитура.

# 515
Здравейте Hug! Много рядко се включвам напоследък, и после изчезвам. Гледам да не се задържам много-много наоколо Wink.
Искам да поздравя всички за страхотните козунаци и ястия, които сте направили за близките си  bouquet!
Ето малко неща, които съм снимала напоследък и набързо:

http://storage4.album.bg/2c3/1_178_887b1_22516910.jpg - козуначено руло
http://storage4.album.bg/4ff/1_195_c4e08_22516967.jpg - козунак, правен изцяло в машината за хляб /само сплетох/ - по рецептата на мах-мама  bouquet
http://storage4.album.bg/5bd/1_233_eae59_22525413.jpg - втора доза само за един козунак, стана огромен Crazy
http://storage4.album.bg/600/1_172_ab05f_22602560.jpg - една торта от днес - бисквитена с козуначен бордюр, поради липсата на друго Crazy
http://storage4.album.bg/694/1_178_e178e_22602569.jpg - парче

Дано не съм досадила Heart Eyes.

# 516
Пеп-4о много благодаря.Този с каймата-"пу за мене"  bouquet
полин_а може ли рецептата за торти4ката???Много вкусно ми изглежда,а имам 2 на4енати и изсъхнали козунака.4удя се в какво да ги вложа  bouquet Моите бисквитени торти никога не изглеждат така.Тази сякаш е от блатове,не от бисквити....при мен бисквитите стоят кжто на4упени и става едно такова сухо...крема не улу4вам май

# 517
polin_a,страхотни вкусотии си показала.И са много красиви!  bouquet

# 518
леща,питки и соленки с мас.И още една кошница с лакомства за другата дъщеря

-готова

# 519
Здравейте кулинарки!!!

До сега се наслаждавах на произведенията ви.Страхотни сте Hug

Венетка,супата от Червено цвекло изглежда прелестно.Може ли рецептата?

Дитсан,как я направи тази кошничка ShockedВеликолепна е.Особенно ми е чудно как си я изпекла и не се е напукала или счупила newsm78

От мен днес:

Гювеч:

Малки кексчета с шоколад и банан (които трябваше да са мъфини,ако бях ги сложила във формата за мъфини,ама който е с бременен акъл,така става Laughing).И кексчета ще ги ядът.Иначе станаха великолепни на вкус Peace

# 520
  • сред люляците

Благодаря!   bouquet Ще погледна ей сега.

# 521
  • забравих си мисълта...
Венетка,супата от Червено цвекло изглежда прелестно.Може ли рецептата

Заповядай,  ***Ади***.  Супа от червено цвекло

# 522
Благодаря, Вени  bouquetТо само аз ще си я ям,но много ме съблазни.Мойте хора,ако не е яденето с месо,не го признават,а аз пък освен риба,друго месо не понасям.Не е лесна тая работа Laughing

# 523
  • При елфите ...
Aredhel, ама как ти завидях за слънчевия обяд! Embarassed Heart Eyes Всичките му съставки са ми любими!  bouquet
Лабрекс, не съм много за завиждане, обядвах само оризче, а така ми се хапваше и нещо друго, ама вече край, малко разтоварващи дни след празниците.  Naughty Като видях великолепната ти питка, чак свят ми се зави, а картофките ти ме довършиха!   bouquet

# 524
Вкусно,ароматно и красиво.
Поли много цветно и хубаво и аз за рецептичката за тортичката.
Всички сте показали изумителни неща.Браво за старанието ви.
За всички с уважение  newsm51
За вечеря пиле с гъби,салатка и тутманик.
Лека и вкусна вечер.

Общи условия

Активация на акаунт