Подсъзнанието може всичко 23 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 98 708
  • 709
  •   1
Отговори
# 270
Отново силно земетрсение,този път в Китай  Sad http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=512416

# 271
Отново силно земетрсение,този път в Китай  Sad http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=512416

Ужасна новина Sad бог да ги пази хората там  Praynig

арт мама МНого ми се иска да ти дам съвет, но като че ли няма да мога..Мога само да те прегърна и да ти дам кураж  Hug Вярвай, че каквпото и решение да вземеш то  е най -правилното за теб.

Последна редакция: ср, 14 апр 2010, 18:37 от ♥VIKI♥

# 272
Здравейте, милички и честито ни новолуние HugПак имам нужда от вашата помощ,може и на лс да ми отговорите за да не спамим темата.Преди 3-месеца си направих карта на желанията,но понеже сега е най силно новолунието,ми се иска пак да си направя или да я редактирам-но как?Написа ла съм си в всяко поле какво искам,на някой имам и снимчици и със оцветила полетата според фъншуй и сега незнам,какво още да попълня за да я редактирам за този период на луната. Rolling Eyes
Много ще се радвам да ми дадете съвет.Благодаря ви от сърце,че ви има Hug
И нека всичките ни желания се сбъднат Praynig Grinning

# 273
  • София
Здравейте, милички и честито ни новолуние HugПак имам нужда от вашата помощ,може и на лс да ми отговорите за да не спамим темата...
не е спамене - ето на, и мен ме интересува същото и с радост ще прочета какво ще ти отговорят Wink

# 274
  • Tам през Атлантическия океан

така, че искам да не ни измамят и да се окаже правилния избор за нас двамата, ама как да го формулирам като изречение . Идеи?

Wink
Тогава въобще и не си го помисяй това  Hug дори не го пиши  Whistling
Вярвай всичко е в твоя полза  Hug

п.п.аз днес вероятно ще се задоволя само с писане на 10 желания  Wink
моите желания от картата отдавна вече са на ход т.е. в действие   Hug

Успех   bouquet

# 275
  • Tам през Атлантическия океан
но понеже сега е най силно новолунието,ми се иска пак да си направя или да я редактирам-но как?Написа ла съм

Моята карта не съм я правила на силното новолуние но пак си действа с пълна сила  Mr. Green
но ти ако си решиш може да си добавиш нещо или да си я доукрасиш  Hug

# 276
  • най-шареното място
♥VIKI♥, никакви "не" - та и пазения... Само положителни, хубави, прекрасни неща.
Редактирай си поста, после мислите по въпороса и формулата ще дойде!

Благодаря ти за подкрепата!. Неприятното е, че не съм взела решението, а трябва.

ПС. Я, Desss,  е написала същото Simple Smile

Megisp, и една усмивка още да и нарисуваш, ще е редакция според мен Wink

# 277
арт мама , Desss по добре да не се замислям, да не пиша и да насочвам енергията си така, че все едно може да се случи. Няма да го мисля, само за хубави неща ще си мисля   Heart Eyes

# 278
  • Добрич
Megisp, можеш да и сложиш надпис "Изпълнено", например като воден знак.

# 279
И аз си правя карта на съкровищата,а кутията ми  за сътворяване на желания отдавна е готова,много скоро ще покажа и снимка  Blush

# 280
Здравейте момичета, наскоро ми подариха книгата на Жан Спилър, а днес открих чрез Вас сайта и, и изчислих най мощният си период, който оказва се приключва след 5 дни.
Според Вас колко желания да напиша сега ?

Жалко , че няма да ми остане време да си направя карта  Sad

# 281
да попитам на картата на желанията мога ли да сложа моя снимка и мъжът ми  newsm78 примерно където е посоката за брак ?

# 282
Картата ми е почти готова Simple Smile

# 283
''Съобразно с принципа за движение по течението, трябва да се стараем да правим всичко по начин, който е най-лек и най-прост.

Винаги, когато е нужно да вземете решение, се запитайте: кой е най-лесният път? Изберете най-простия път за търсене на решението.

Винаги, когато е необходимо да направите нещо, се запитайте: как това може да се направи най-лесно? Позволете на работата да се свърши така, както е най-лесно.

Всичко става много по-просто, отколкото изглежда, отдайте се на тази простота. ''

Чопра-
''Когато наблюдавате природата в действие, ще видите, че тя изразходва минимално усилие. Тревата не се мъчи да расте, тя просто си расте. Рибите не се мъчат да плуват, те просто плуват. Цветята не се мъчат да цъфтят, те цъфтят. Птиците не се мъчат да летят, те летят. Такава е присъщата им природа.“

Хубав ден, цъфтящи, летящи и обичащи феи! Heart Eyes

# 284
Хм, нещо стана с поста ми- явно 1г. ми синче помогна....
Да кажа, че първият цитат е от В.Зеланд. И ви ги пиша, защото днес ме докоснаха и се надявам и вас да ви намерят навреме. Hug
Радвам се, че сме заедно Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт