Подсъзнанието може всичко 23 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 98 708
  • 709
  •   1
Отговори
# 255
Момичета може ли някой точно да ми преведа този израз "Благодарю за то, что все, что находится в Карте сокровищ легко и быстро приходит в мою жизнь с пользой для меня и всех окружающих!" Ще правя Карта на желанията и видях,че най -отгоре трябва да се напиш.

# 256
  • София, под Карлсон
Katia_mi6i, много ти благодаря! Намерих информацията и я вече я приложих  Simple Smile

Зари, смисълът е следния: "Благодаря, че всичко, което се намира в Картата на съкровищата бързо и леко ще дойде в моя живот с полза за мен и всички обкръжаващи ме". Не претендирам за красота на превода, а за буквалност  Wink

Аз се опасявам единствено дали ще успея да формулирам желанията си по правилен начин, но ще се доверя на интуицията си  Confused

# 257
"Благодаря, че всичко, което се намира в Картата на съкровищата бързо и леко идва в моя живот с полза за мен и всички обкръжаващи ме".

Без частицата "ще", в сегашно време  Grinning

# 258
# 259
lenny_pld   bouquet

# 260
lenny БЛАГОДАРЯ  Heart Eyes

# 261
# 262
  • най-шареното място
Преди минути бях готова да захвърля няколко годишен труд...  не че сега не съм...
има намесен човек, с който може би няма да мога да продължа да работя. Утре е ден за мечтане и вероятно ще мечтая да забравя всичко, а и рационално и емоционално си е хвърляне на много енергия на вятъра почти.... и ако в други ден случайно ми мине.... или ситуацията се промени... /по-вероятната причина .../

Какво бихте направили? В моя случай няма как да дадете кой знае какви идеи сякаш. Макар че знам ли... Но питам, как действате при силни и тежки решения и обичайното мечтание, погледа ви и увереността за бъдещето, което ви чака... Аз сякаш обикновено не ги намесвам преди нещата да се избистрят. А до тогава ги заобикалям...Идея нямам защо. Понякога съм съжалявала, но обикновено не.

# 263
Здравейте момичета  Hug

Моля тези от вас,  които минаха през периода на Силната Луна - Жан Спилър , да споделят как е протекъл . Още първия ден ли се пишат 10те желания и има ли сбъднати  Praynig. Също ако имате и някакво друго инфо , ще се радвам да прочета.

Благодаря на Лили     bouquet   , че ми напомни за периода , който ми започва от 15 април  Grinning.

Мисля и карта да си правя, щом ще е с най - мощно въздействие  Party.

Благодаря на Лени     bouquet!

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 264
  • Costa Rica
Момичета, здравейте! Пак съм аз и пак имам тъпи въпроси. Бихте ли ме насочили къде да прочета нещо за тези мощни периоди, за които си говорите? Списъкът с литература е огрооооооомен и явно не успявам да попадна на точния източник. Също така, някой спомена нещо за енергийно чистене - къде да се информирам?

Благодаря предварително.

# 265
  • най-шареното място
Делфина на първа страница наистина е богато Simple Smile
Ctrl+F и силен период за търсене ще те заведе

За чистенето аз на времето харесах Свиринская.
Ако е за място е лесно, първо физически, после допълнително само енергийно. НО и физическото само върши чудеса.
За хора, аз лично най-често се налага да си чистя мислите...

ПС правилно ли съм разбрала, че силния период е около два месец с рождения ден по средата?

# 266
Момичета, здравейте! Пак съм аз и пак имам тъпи въпроси. Бихте ли ме насочили къде да прочета нещо за тези мощни периоди, за които си говорите? Списъкът с литература е огрооооооомен и явно не успявам да попадна на точния източник. Също така, някой спомена нещо за енергийно чистене - къде да се информирам?

Благодаря предварително.

Делфина, за силния период виж  т у к

ПС правилно ли съм разбрала, че силния период е около два месец с рождения ден по средата?

арт мама, най-мощния период се изчислява според хороскопа, и по-точно периода на 11 дом, продължава между три и пет седмици, и може да е доста различен от рождената дата....

силен период е 8 до 48 часа след Новолуние, а най-мощният - според началото и края на 11 дом

ето линк

Последна редакция: вт, 13 апр 2010, 23:34 от Amitola

# 267
  • най-шареното място
Amitola, благодаря ти! Мощен имам предвид!
Аз използвах сайта, посочен като линк на първа страница и се оказаха 8 седмици около рождения ми ден, което ми се видя прекалено странно за случайност...

Ще го трия това после , че много лично.... Simple Smile

# 268
  • Costa Rica
Делфина на първа страница наистина е богато Simple Smile

Мерси!
Не е просто богато, направо е необятно Laughing Започвам да търся.

Последна редакция: вт, 13 апр 2010, 23:48 от Делфина фон Ю.

# 269
Лени, страхотна си!  bouquet
Честито новолуние на всички!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт