Подсъзнанието може всичко 23 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 98 708
  • 709
  •   1
Отговори
# 240
  • Universe
  Молитвата "Отче наш" като езотерично тайнство

Намерих интересни книги -   тук

Винце, Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Благо-Даря, връщам стократно Hug /Да илядиш  Praynig/

Последна редакция: пн, 12 апр 2010, 20:11 от lenny_pld

# 241
Сега прочетох подписа на  katia_mi6iHeart Eyes Пълната  истина за живота, казана само в няколко изречения!  Peace 
thumbsupОт -Не пипай тази книга-  съм го взела.Много хубава книга.Препоръчвам я ако някой не я е чел.Лека вечер дами newsm51

# 242
  • София
Благодаря  Hug Heart Eyes
Не казахте за кристалите-висулки стават ли?Моля Praynig

# 243
  • София
Благодаря  Hug Heart Eyes
Не казахте за кристалите-висулки стават ли?Моля Praynig
моята е висулка, не мисля, че е проблем  Peace
така ми е по-удобно да е постоянно с мен  Simple Smile

# 244
На мен лично пример са ми успешните  и позитивни хора...те са като магнит за мен.  От тях се уча...   Щастливите хора излъчват щастието си!  Те не приказват и не философстват, не ви съветват кое  е грешно и кое  правилно... те излъчват щастието си и ви заразяват.  Те не искат да ви впечятляват с философии за живота,  те живеят живота!  Не думите , а делата им, живота им  показва, че те са щастливи... Едно е на думи, друго е наистина да си го постигнал...щастието!  

[/b]

Винце, много ми хареса  Hug!

Красчо
- за приятелството от 15 години. Такива хора имат нужда от помощ, но не биха я приели от най-добрия си приятел.Може- прекъсвенето на това приятелство да е най-добрата помощ за нея.

Мише- интересно е това, което споделяш. По повод на трагедиите по празниците подобно на Монда съм чела, че те се случват защото тези дни са ни дадени за прошка и смирение. Точно по Коледа и Великден, трябва да съберем най-много обич в душите си- тези празници са за да ни обединят и да осъзнаем,че всичко сме едно.
Аз пътувах събота и неделя. Много ярки знаци от Ангелите получих, но някои от тях ме объркаха. Те са навсякъде с нас, нито за миг не съм спирала да вярвам в това.Просто се радвам , когато ги срещна . И Благодаря! Все си мисля, че забравям да им благодаря, затова ще го направя още веднъж тук!Благодаря Ви Ангели!    bouquet  bouquet

# 245
  • Шотландия
Простила съм й,защото това си е нейният характер,говори неща,без много да му мисли, но истината вътре в мен е, че аз не изпитвам нужда вече да бъда с нея,защото ме натоварва.Знам,че звучи много егоистично,знам,че може би е грозно,но когато ми се оплаква,започвам да се чувствам виновна за нейните несполуки и постоянно се опитвам да я развеселя, но не става.Моля,дайте ми съвет: да се направя ли,че нищо не се е случило и да продължа с това приятелство или просто вече е дошъл моментът, в който да прекратя това изливане на негативизъм върху мен?
Няколко неща ми идват наум: първото е за егоизма, както една моя клиентка го нарича "разумен" егоизъм. Ако в живота си не правим така, че да се чувстваме добре, а жертваме нашето добруване, за да е на другиго добре - това никога не води до желаните резултати. Защо? Защото един човек, който е нещастен, не може да направи щастливи други. Представи си една майка, която е ходила на работа, спечелила е пари и е излъскала къщата, но е е изнервена и постоянно крещи на детето си. Дали то ще се чувства щастливо, въпреки че е в хубав дом?

В този смисъл, само ако постъпим "егоистично", т.е. се погрижим за това да се чувстваме добре, можем да помагаме на другите.

Колкото за приятелката ти, прочети властните драми от Селестинското пророчество - има линк на първа страница. Ще ти светне веднага коя властна драма има приятелката ти и как чрез мрънкането ти "изпива" енергията ти  - и затова не се чувстваш добре. Йо, при тебе май с твоята приятелка нещата стоят по подобен начин...

Аз отдавна нямам мрънкала между тези, с които се срещам по собствен избор. Понякога се случва с приятелки да изпаднем в мрънкаливо състояние, но всички знаем за какво става дума и все някой ще каже - абе я стига сме мрънкали, дайте да мислим за хубави неща. Laughing Т.е. сме на едно мнение по въпроса.

Срещам се с мрънкала по работа и по съседство - на тези по работа понякога помагам да се почувстват по-добре, както е описано при властните драми. По-често обаче ги оставям да се намрънкат. Опитите "да ги развеселиш" не успяват с мрънкалата, чиято властна драма е "горкият аз". Съседката ми е мрънкалива, слушам я уж с участие, но никога не се впрягам. Играя театро - тя доволна, аз - също. Златна жена е, но обича да се оплаква. Обаче прекратявам подобни разговори след 5-6 минути, все имам работа  Laughing

добавка - от \"Тайната\" - ден 103
Независимо дали го съзнаваш или не, днес ти поръчваш утрешните си дни от каталога на Вселената. Преобладаващите ти мисли и чувства днес създават честота, която автоматично предопределя живота ти утре.
Чувствай се добре сега, през целия ден и направи по този начин своето утре прекрасно.

Последна редакция: вт, 13 апр 2010, 09:03 от *Мила*

# 246
  • На черешатааа
Здравейте мили дами.Отново имам едно питане към вас ,понеже наближава новолуние и то най-важното за тази година,ще си правя карта на желанията,обаче досега не съм правила и имам малко въпроси относно нея,че не искам да объркам нещо.На картинките,които се лепят може ли да има други хора\от списанията\ или не,може ли да сложа снимка на мъжа си и детето си и ако не можеш да налепиш всички полета а само да напишеш в тях,нали не е грешно.Извинявайте,че питам за нещо,което може би някъде е писано,но не мога да намеря къде е а от доста време го чакам точно това новолуниелЖелая ви лек ден Simple Smile
katia_mi6i , отговарям ти, макар да не съм много запозната, ако греша моля някой да ме поправи.  И аз ще правя карта и гледайки  руския сайт на 1ва стр. видях, че и там има показани картинки с  други хора и мисля,че не е проблем. Да, можеш само да пишеш, а може и двете - картинки и утвърждения. За снимките-  незнам.  Успех с картата и изпълняване на всичко от нея  Hug
И отново да помоля за съдействие  за определяне на силния ми период- от 1ва стр. не ми се получи нещо  Embarassed. Благодаря предварително   bouquet
Хубава вечер и прекрасен ден  Hug

# 247
Много се радвам ,че ви открих девойки ,чета под ред и влизам в 23та тема.
Ето едно заглавие във  в-к Стандарт,сега го намерих

С мисълта може да се управлява времето и здравето, научи в Хималаите народният лечител Христо Лолев
Българин откри тайните на ТибетГабровец вижда печелившите числа от ТОТО-то и болката на хората
Това е от  днешният 13.04.2010 статия в в-к Стандарт
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=&article=320789

# 248
  • София
Момичета, искам да ви питам, има ли някоя, която да се занимава с Меркаба?
Имам някои въпроси, може и на лични, да не спамим темата, а ако искате, може тука Simple Smile
 Hug

# 249
lenny_pld

много ми беше интересно това за "отче наш" аз почти всяка вечер си я казвам  Flutter Много ме успокоява ..

# 250
Здравейте, прекрасни момичета  Hug

Искам да ви благодаря за подкрепата, нещата се случиха по възможно най-добрия за мен начин, включително
в последния момент дори не се наложи да пътувам, а човекът ми дойде на крака в София  Peace

За благодарност: http://prit4ite.blogspot.com/2010/04/blog-post_1385.html   bouquet

# 251
  • В страната на чудесата
Здравейте момичета , аз искам само да ви попитам. Може ли утре да си пишем само желания без да си правим карта на желанията. Има ли значение колко на брой ще бъдат те? Благодаря Ви предварително!

# 252
  • София, под Карлсон
Здравейте и от мен! И аз продължавам с въпросите за картата  Embarassed

Първият ми въпрос е по- скоро обратният на това, което долу пита Rum4e- като залепя снимки, картинки и т.н. в квадрата трябва да напиша и желанието си, така ли?
А вторият е може ли някой да ми каже какви трябва да бъдат цветовете на различните квадранти според фъншуй?

При мен текат трескави приготовления. Взела съм картата много присърце и творя с голямо желание и радост  Simple Smile

# 253
Здравейте и от мен! И аз продължавам с въпросите за картата  Embarassed

Първият ми въпрос е по- скоро обратният на това, което долу пита Rum4e- като залепя снимки, картинки и т.н. в квадрата трябва да напиша и желанието си, така ли?
А вторият е може ли някой да ми каже какви трябва да бъдат цветовете на различните квадранти според фъншуй?

При мен текат трескави приготовления. Взела съм картата много присърце и творя с голямо желание и радост  Simple Smile
Здрасти и аз съм я взела така Laughingотносно 1 въпрос мисля,че да а относно 2 на първа страница от темата има инфо зо цветовете виж на карта на желанията аз там ги намерих.Дано съм ти била полезна.Лек ден  bouquet

# 254
Здравейте момичета , аз искам само да ви попитам. Може ли утре да си пишем само желания без да си правим карта на желанията. Има ли значение колко на брой ще бъдат те? Благодаря Ви предварително!
Мисля,че може без карта тя е препоръчитална.А за желанията пише повече от 1 на всеки мощен ден и не повече от 10 пак на всеки мощен ден.Желая ти успех.

Общи условия

Активация на акаунт