Подсъзнанието може всичко 23 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 98 673
  • 709
  •   1
Отговори
# 360
  • София, под Карлсон
На мен ми разчете  Благоевград  Peace
Пишете Варна /нали и близо до Добрич/, пробвайте и с Толбухин - да не стара картата в сайта на Спилър  newsm78

А на мен не ми разчита София. Пробвах дори да я изпиша като Sophia, ама и така не стана...

# 361
А на мен не ми разчита София. Пробвах дори да я изпиша като Sophia, ама и така не стана...
значи нещо се е сбъгясало, защото аз успях да въведа софия  newsm78

# 362
Аз също успях а съм  в Казанлък,който не е голям град.Успех ,може нещо да се е объркало за момента  bouquet

# 363
някой ще ходи ли на семинара на Кехоу, аз все още се чудя, много ми се виждат тези пари на този етап  Rolling Eyes

# 364
  • Варна
На мен ми разчете  Благоевград  Peace
Пишете Варна /нали и близо до Добрич/, пробвайте и с Толбухин - да не стара картата в сайта на Спилър  newsm78

Здравейте момичета Hug

На мен Варна,не ми я чете newsm78.Пиша Varna.Ако някой от Варна успее,моля да каже как е изписъл името на градът Hug

# 365
  • На края на вселената!
Май нещо е станало със сайта за момента. Аз преди успях с Sofia. Въвеждала съм и Луковит и Гоце Делчев. Не бях ги изписала правилно и не ги прие, но когато натисна да генерира доклад, ми дава възможност от падащо меню да си избера от градовете в БГ. Сега, когато стигна до тази стъпка, падащото меню е празно. Не приема нито Sofia, нито Varna,  нито London. Дано скоро го оправят

# 366
Момичета аз си изчислих най мощния период от тук: http://www.beinsadouno.com/old/astro/my_horoscope.php
не знам дали е верен , ако искате пробвайте.
Прекрасен ден.  bouquet

# 367
  • Костинброд
На мен Варна,не ми я чете newsm78.Пиша Varna.Ако някой от Варна успее,моля да каже как е изписъл името на градът Hug

Включвай се по- често в темичката, липсваш ни  Hug

# 368
  • В друго измерение
Лени , исках да ти кажа сърдечно Благодаря, че не спираш да ни затрупваш с интересни и полезни източници  newsm51

Благодаря на всички очарования тук  smile3525

И аз не успях да си изчисля периода, явно има проблем със сайта, София не стана при мен по никакъв начин  newsm78 Ще пробвам друг път  Whistling

# 369
  • София
ами, всички сме се засилили едновременно да си проверим силния период..  Rolling Eyes
може от това да се е претоварил сайта, знам ли..

# 370
  • Варна

Включвай се по- често в темичката, липсваш ни  Hug

Това сериозно ли  Blush,аз си мислех че никой не ме помни... Hug Hug Hug
Благодаря за милите думи,ще се включвам  bouquet

# 371
Привет момичета Peace

Хиляди благодарности за сайта на Жан Спилър. Нямах проблеми с изчислението на силен период, дори на доста хора го направих от други градове. Градовете са автоматично генерирани в падащо меню. Аз съм силна от утре Peace голямо съвпадение и много се зарадвах. Напоследък се интересувам от тази прекрасна жена Жан Спилър и разбрах, че тя е медиум и ясновидец. Информацията в книгите и е получена по интуитивен път плюс лично усъвършенстване. За мен това е много важно Wink

Да споделя и нещо ново, мисля некоментирано към момента. Купих си книгата на доктор Ричард Бъртлет "Енергйната матрица"
Доктор Бъртлет е лрекар по професия но през 1997 година изживява невероятно събитеу, което изцяло променя живота му. Той открива, че когато докосва пациента си  и едновременно с това фокусира намерението си за положителна промяна, може да възвърне тяхното физическо, психическо и духовно равновесие,, като въздейства върху неразположението, измъчвало ги в продължение на години. Тук можете да го видите в действие:   www.matrixenergetics.com

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 15:56 от humanis

# 372
jorjito, къде се загуби толкова време.  Hug Съгласна с Qnitza..липсваше в темата!  Peace

Момичета, ето какво ми пратиха пред малко на майла  Изчисление на характера, по таблицата на Питагор... не знам дали  е вярна, но може да се пробвате...

# 373
  • Костинброд
Мерси, Винце, изчислих си го, ама този гугъл преводач така гадно превежда, че нищо не разбрах.
Някой ако може по- точно да ми го преведе ще съм адски благодарна   bouquet

У человека преимущественно характер спокойный, покладистый наступает равновесие использования внешней и внутренней энергии.

Присутствует достаточное количество биоэнергии, способен делится энергией с другими, может стать целителем.

Таких людей не очень беспокоит порядок, но относительно, хочет делает, хочет нет (все зависит от настроения).

Склонен к серьезным болезням, будет много болеть.

Почти ясновидящий, ошибок не допускает, точно знает, что делает.

Человек пришел на землю приобрести профессию (ремесло), таким людям необходим физический труд, но он его не любит.

Есть талант, но неярко выражен, его необходимо реализовать.

С развитым чувством долга, пунктуален.

От рождения нормальные умственные способности, но нужно больше развиваться.

# 374
Това е нумерологията на Александър Александров, само дето е толкова кратко дадена, че нищо не се разбира. Истинската нумерология по него е много по-обширна и се гледат съчетанията от цифри. А с този линк, дето ви искат мейл, за да ви пратят резултатите, отсега нататък ще ви се пълнят пощенските кутии със спам....

Общи условия

Активация на акаунт