Подсъзнанието може всичко 23 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 98 599
  • 709
  •   1
Отговори
# 345

Дълго младей, век поживей,
много се смей и във всичко успей!

Пожелавам ти с всеки изминал ден да живееш в по-голямо изобилие от предишния!

Честит Празник, мила Десс!   bouquet  Heart Eyes

# 346
lenny_pld и аз получих покана  Simple Smile Момичето , което прави списанието ми е близка и постоянно получавам такива покани, но едва ли ще мога да го посетя, но на някой друг може би Heart Eyes

# 347
  • най-шареното място
Честис рожден ден, Dess!

Много здраве, щастие,любов и усмивки да изпълват дните ти!
Да си винаги влюбена и обичана и близките ти да те радват много!
Да имаш очи за всяка красота край себе си и време за всичко, за което искаш!

Изобилието вече са ти го пожелали! Аз се присъединявам към пожеланието за птичките на Винце! Много е хубаво!

# 348
Здравейте,
темата много ми допада, чела съм книгите на Луиз Хей, Александър Свияш, Джон Кехоу. Вярвам в това, че мислите ни създават преживяванията ни - и лошите, и хубавите...Осъзнах, че с времето съм си създала едни негативни модели на мислене, от които са съжаление ми е трудно все още да се освободя. Очевидно трябва силна воля, търпение и доста време. С интерес ще ви чета. От това, което видях сте много задълбочени в темата  Peace

# 349
  • На черешатааа
Здравейте мили феи. Аз пак съм с едно питане- извинявам се ако съм досадила  Embarassed . За желанията идва реч,че се обърках от 1вия пост. 10 мога да напиша сега,но не съм в силния си период. След това всеки ден ли ги пиша отново или си ги прибирам някаде? Благодаря на отзовалите се на молбата ми   bouquet .
Хубава вечер.

# 350
  • Universe
Здравейте мили феи. Аз пак съм с едно питане- извинявам се ако съм досадила  Embarassed . За желанията идва реч,че се обърках от 1вия пост. 10 мога да напиша сега,но не съм в силния си период. След това всеки ден ли ги пиша отново или си ги прибирам някаде? Благодаря на отзовалите се на молбата ми   bouquet .
Хубава вечер.

Привет,gold laydi,  Hug

I. По време на НОВОЛУНИЕТО:    
1. Т.е. - сега - можеш да напишеш 10 желания и да си ги прибереш някъде /по Жан Спилър / - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=440405.msg13045608#msg13045608

2. Можеш също да пишеш и 25 желания, това е руска техника и е с незначителни разлики, но все пак има такива  
   Peace - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=302894.msg8301174#msg8301174  

II. Извън горното:

1. smile3523 ТЕХНИКА ЗА ПИСАНЕ НА ЕДНО  УТВЪРЖДЕНИЕ/ЖЕЛАНИЕ/ ПО 21 ПЪТИ НА ДЕН В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА  21 ДНИ - тя няма отношение към фазите на  Луната, когато решиш, тогава почваш  Peace

2. omm ВАШИЯТ НАЙ-МОЩЕН ПЕРИОД по Жан Спилър /изчислете ТУК/ - позволени са до 40 желания през цялото време, докато Слънцето транзитира през Вашия 11 дом /повече от 1, но не повече от 10/дневно по време на периода/ - също няма отношение към Луната, а е съобразно рождената дата

П.П. Ще ги оправя другия път на първа страница  Wink

Very Irresistible ,  welcome  

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 00:45 от lenny_pld

# 351
  • На черешатааа
lenny_pld  много благодаря за поясненията  Hug .  Хубава вечер    bouquet 

# 352
  • Universe
Ayurveda - Art of Being / Аюрведа - Изкуството да бъдеш(2001)

IMDB линк: http://imdb.com/title/tt0221809/

Има го преведен в http://kolibka.com/2.html

Сюжет:
Появила се в Индия, а след това стигнала и до Египет, Гърция, Рим, Тибет, Китай, Русия и Япония, Аюрведа е вероятно най-старата продължаваща да се практикува холистична медицинска система в света - начин да се балансира душевното и физическото здраве.
В "Аюрведа - Изкуството да бъдеш", индо-френският режисьор Пан Налин, нашумял със "Самсара", пътува из цяла Индия и следва няколко индийци, практикуващи тази дисциплина. С невероятен успех те прилагат древните учения в нашата епоха на ядрена енергия, интернет и бърза употреба на всичко.
В "Аюрведа" срещаме лечители, които могат да сканират пациентите си, покривайки тялото с кал, и така определят заболяванията им; племенни членове в отдалечени индийски селца, които никога не са се разболявали като просто са си казвали да не го допускат; лекари, изцеляващи левкемията с кора от конкретно дърво...
Но "Аюрведа" не е за успехите на даден древен метод залечение. Филмът разкрива тайнствата на човешкия ум и тяло в светлината на Аюрведа: всяка болест е резултат от нарушения баланс на жизнените енергии в човешкото съществуване. Всяка болест се лекува с възстановяване и поддържане на този баланс."Аюрведа" е пътуване из Индия, носъщо и пътуване във времето: времето на древните лечителски методи, на племенните начини за изцеляване, но и времето на модерните начини за лекуване.

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 01:44 от lenny_pld

# 353
  • Tам през Атлантическия океан
Да ви се похваля  Grinning
вчера колегите ми подариха страхотна книга  Hug Апокрифната история на света на     Джонатан Блек
има един цитат който ме грабна веднага и ще го споделя с вас  Hug

„Окото, през което виждам Бога, и окото, през което Бог ме вижда, е едно и също око.” - Майстер Екхарт, немски мистик, ХІІІ в.

Хубав петъчен ден  Heart Eyes

# 354
Десс,Честит Рожден Ден Hugна патерици Wink

# 355
  • Варна
Момичета, не мога да си изчисля най-мощните дни, на сайта на Спилър. Не ми разбира рожденното място нещо, аз съм родена в Добрич, и го изписвам така - Dobrich. Идеи?

# 356
  • Universe
Deepak Chopra - The Seven Spiritual Laws of Success / Дийпак Чопра - Седемте духовни закона на успеха (2007) - има го преведен в http://kolibka.com/2.html

IMDB линк: http://www.chopra.com/sslos

Описание:
Тoва e един филм, направен по книгата на Дийпак Чопра - "Седемте духовни закона на успеха", но заглавието й би могло да бъде и „Седемте духовни закона на живота", защото природата прилага едни и същи принципи при сътворението на всяко нещо в материалния свят — всичко, което можем да видим, чуем, усетим с обонянието си, вкусим или докоснем.
Успехът в живота може да бъде определен като непрекъснато разрастване на щастието и прогресивно домогване до стойностните цели. Успехът е способност да осъществяваш желанията си без усилие. И все пак, успехът, включително създаването на богатство, винаги е бил считан за процес, който изисква упорита работа, и често се приема, че се постига за сметка на другите.
На нас ни е необходим по-духовен подход към успеха и благосъстоянието, което представлява поток от всички добри неща, щедро изливащ се към нас.
Познаването и прилагането на духовните закони ни поставя в хармония с природата и ние съзидаваме безгрижно, с радост и любов.

# 357
  • София, под Карлсон
Момичета, не мога да си изчисля най-мощните дни, на сайта на Спилър. Не ми разбира рожденното място нещо, аз съм родена в Добрич, и го изписвам така - Dobrich. Идеи?

И при мен се получи същото  Sad Явно чете само големите градове...

# 358

Опитай така- Dobritch, ако пак не стане, то напиши най-близкия голям град до теб. Не е от голямо значение, ако са  няколко километра. Има значение, ако си родена в друго Гринуич  време/ спрямо Лондон, например/ където има часови разлики.  Peace

# 359
  • Universe
На мен ми разчете  Благоевград  Peace
Пишете Варна /нали и близо до Добрич/, пробвайте и с Толбухин - да не стара картата в сайта на Спилър  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт