Подсъзнанието може всичко 23 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 98 677
  • 709
  •   1
Отговори
# 570
  • Costa Rica
Да ви споделя днешната мъдра мисъл от сайта на Майкъл Дули  http://www.tut.com/theclub/

# 571
Вместо запис ще кажа че с намирането на смисъла ...с намирането на себе си, радостта която ме спохожда всеки ден, прекрасните мигове в които дишам любов, която се лее в изобилие за всички нас ....срещам райски (не адски) ,а райски хубави хора с чисти очи и сърца, за което съм много благодарна...на себе си...
На себе си защото си позволих най-после да се позная и да се намеря, да прогледна...
На себе си и на великото всичко и нищо...на висшата хармония около мен.....
Тези които знаят ще ме разберат  Heart Eyes,на другите ще кажа:обичам ви Hug

# 572
Добро утро !   bouquet

Very Irresistible, знам, че е тежко...всеки човек е минал през това, което и ти  Peace   Научих едно, че нашето бъдеще е това, което мислим и правим ДНЕС.  Wink

Научих се да  се събуждам всяка сутрин с хубава мисъл в главата!  Simple Smile  Това вече ми е  станало  нещо като утринна гимнастика. Навик! И  Вселената така пренарежда нещата, че всичко около мен да пасва на моите положителни вибрации...от което следва, че наистина имам прекрасен ден. Simple Smile

Защото другото интересно  нещо, което научих е, че много е важно  с какви мисли заспиваме. Последните 10 минути преди сън трябва да са заредени  само с хубави мисли...независимо, как е  протекъл деня ни.  Може да поразсъждаваме, да нализираме деня и да си спомним за негативни моменти/ ако има такива/ но след това да изчистим съзнанието си  от всичко това и да се отдадем на мечтите си.  Hug  
 Винаги....всяка божия вечер, заспивам с молитва и  с благодарност  за всичко, което ми е било поднесено през деня!  Praynig  Това ме прави щастлива  и в последствие имам много  здрав сън ...Не сънувам кошмари, спя  като добре нахранено  бебе и ако не си сложа аларма за събуждане мога да откарам над 9 часа сън... Mr. Green

Третото готино нещо..от Луиз Хей си го копнах и също ми е ежедневиее , всяка сутрин, като  се излюпя...благодаря за това, че е  нов ден и имам нови шансове за каквото си пожелая...и после отивам да мия зъбки..с рошава глава, без грим...но ухилена като ряпа от това, което виждам, като отражение в огледалото...   Mr. Green Натъкмявам си положителни утвърждения за деня, спрямо фантазиите и музата ми...и вече съм заредена с енергия за новия ден   Hug  

А за косата ти, сещам се за нещо Peace  Опитай всеки ден пред огледалото вместо ..." Ах, косата ми взе доста да оредява...искам си старата гъста коса" Sad   ...утвърждавай с усмивка и вяра -  Grinning  " Имам най-прекрасната  коса! Колко е гъста , здрава и лъскава!" Галиш косата си  и  казваш, колко много я обичаш!  Grinning Вярвай го, че така...и ще е така! "Поискайте  и ще ви се даде!" Peace

Това  също е  трикче от  от Луиз Хей... Wink Използвам го много успешно. Работи безотказно! Peace

Пожелавам ти успех ! Hug

Мъргало
... ако знаеш колко се радвам за теб! Разбира се, че ще си благодарна на себе си!  Flutter Ти си намерила СЕБЕ СИ! . Heart Eyes  

Делфина фон Ю....Абонирана съм за TUT и  всеки ден получавам   на мейла своите послания от Вселената...невероятни са! Hug

Свекървище (бъдещо)
привет  и добре дошла!  Hug И аз съм  бъдеща свекърва...не знам кога ще ми дойде времето да си имам снахичка и внуче, но  знам, че скоро ще дойде   Laughing

Приятен и ползотворен почивен ден  на всички в темата!   bouquet

# 573
Здравейте,  Милички! Grinning
Толкова сте готини и зареждащи.
Вики, около мен пък са все  хора с отворени духовни сетива и все такива срещам, дори сред бизнес партньорите ми, сред колегите. А останалите- сякаш ги няма. Общувам с тях дотам докъдето може и контактите ми са по-редки естествено. Но се запитах, защо теб те тормози толкова отношението на другите. Мисля,че ако спреш да им обръщаш внимание- вътре в себе си  и да се дразниш от тях те, ще се оттеглят от живота ти.
Very Irresistible, разбирам как се чувстваш. Съветите, които ти е дала Винцето са много хубави, лесно изпълними . Има много такива съвети тук в темата и техники. Подбираш си това, което на теб ти допада и го следваш.
Понякога нещата не се случват толкова бързо при една, както при други. Понякога след като дълго сме утвърждавали  положителни мисли и чувства, правили сме карти и списъци  на желанията, вярвали сме в мечтите си и сме работили за тях с една или няколко техники , вместо да се сбъднат мечтите ни се сгромолясват или идва някакъв съвсем неочакван проблем. На мен ми се случи точно това. И естествено се запитах – Защо?  Защо при някои се получава толкова лесно- дори и без да имат идея от положително мислене?  Защо  други- веднъж написали един списък на желанията и почти всичко се сбъдва,   при други по-трудно, а при някои – хич?
1.Според мен  всеки има своя пътека , своя карма и свои уроци. Това не може да се избегне лесно . Има много техники за работа с кармата и на Даян Стейн , Нина Ничева и др. Тази работа е трудна. Аз лично се опитах с Нина Ничева- стигнах донякъде т.е доникъде и спрях – не ми стигна хала  или мъгела- така да се каже.Разчитам на това,че кармата се изчиства и мисля,че до 2012 година  / поправете ме ако греша/ ще бъде изчистена напълно. Четох / не помня къде/, че сега кармата се изкупува много по-бързо отпреди- т.е. 2007 година ние изкупувахме това, което сме творили 8 години преди това. С днешна дата не знам как са нещата, ако някой знае да каже.
2.   Другото нещо е, че когато човек тръгне по един път- в случая на положителното мислене- му се дават изпитания   ежедневно и колкото по-добре се справяш с тях, толкова по-лесно ще ти е. Ето виж Винцето- всяка вечер молитва и мечти  10 мин преди сън. Сутрин – друг ритуал. Ритуалите, които сами си създадем  успокояват много. Силно ги приветствам.
3.   Иска се постоянство. Тук ми е слабата страна на мен. Например- Всяка вечер и/или сутрин си правя упражнението по Силва / ама не всяка вечер/Всяка сутрин казвам в огледалото като гледам едната си зеница-„ Обичам те! Обичам те! Обичам те! Наистина те обичам”, ама не всяка сутрин. Виж едно нещо правя много редовно- у дома- молитва преди ядене. И въпреки, че не съм достатъчно постоянна, чета много и дори само тази тема ме настройва положително.  Резултатите не идват с магическа пръчка..., е при някои идват без нищо дори, но нали казахме- всеки си има своя пътека.
4.   В началото  човек е жаден да опита от всички техники  и се обърква- чете, пише, утвърждава, визуализира, днес  едно , утре друго.Трябва да се хване една техника- тази, която те тегли и ти допада . Не може и Джон Кехоу, и Силва, и Пол Маккена , и Майкъл Лозиър и Дийпак Чопра, Дона Идън, Норбеков, ТЕС ....  Те са много. Можеш да ги четеш всичките, но трябва за един период от време поне да работиш само с една от тях. Всички дават ефект- стига да повярваш.
Много дълго стана. Прощавайте.

# 574
  • София-в сърцата на моите деца
А аз съм настояща тъщичка Laughing/ повярвайте, не ме гонят из двора ,като за ловен трофей/ Crazy нека и този ден бъде слънчев и прекрасен за всички нас! Нека желанията ни се сбъдват едно по едно!Нека бъдем щастливи и добри! Направете едно добро дело днес  за Природата-посадете цвете, изчистете си  боклука-не пушете и се усмихвайте повече! Heart Eyes newsm51 kiss

# 575
  bouquetЧета ви , от втората тема , всичко е много хубаво , просто толкова много се радвам , като чуя за успехите на някой от вас   bouquetАз обаче , трудно се справям с всичко .......Може би преди години , когато нещата при мен са били по друг начин да , може би щях да имам вяра сили..... Сега , откакто разбрахме за проблемите на голямото ми детенце (то е с аутизъм ) и от3 години се борим с това , някак си остави някакъв тъжен отпечатък в нашия дом . Кто зная , каква бях преди.... весела , усмихната , щастлива  HugСега , мъката по проблема на детето ми неможе да ме напусне , и ежедневието ми тотално се промени . Немога д аходя на работа , постоянно отбивам атаки от хора , които не знаят за проблема на детето ми и го намират за невъзпитамо , имам още две малки съкровища , и се разкъсвам , че не им давам необходимата любов и внимание , защото някак си всичко се завъртя около проблема на каката . Ходим по логопеди , психолози , търчим .....За капак и мъжа ми остана без работа ......Как да мисля позитивно .....От известно време може би месец , нещо неистово ме кара да изхвърлям дрехи Shockedама почти всички , сънувах , че мета една къща и от мръсна стана бледо розова  ooooh!Аз естествено не изхвърля , защото незнам шпосле с какво ше се облечем  Mr. GreenИ скоро, преживях нещо напълно съзнателно , което ми подсказва , че някой иска да ми покаже нещо . Лежа и си мисля , и по едно време , усетих как ръцете ми се повдигнаха нагоре ,но толкова леки и ефирни , после седнах също толкова лек и накрая се изправих Shocked, като същевременно пък тялото ми лежеше. Е тука вече ме помислихте за луда, и литнах така лека и се видях как си лежа до детето  ShockedБеше обаче навсякъде много тъмно , направо рог , и това лекото тяло се изплаши и търсех , крушки да светна и видях една маса с червена покривка и там имаше много лампи и свещи ....исках д авзема една много малка лампичка и в тоя момент видях някаква сянка , и така се изплаших , чисто физически , усетих как леката аз се намърдах обратно в леглото  Mr. GreenИ доста време стоях вдървена .Това е , много мислих по случката , но нито съм я желала , нито съм практикувала , и на другата вечр същото , но пак неможах да светна .......
Прегръдки от мен   bouquet Hug

# 576
  • Шотландия
Very Irresistible, чудесни съвети са ти дали момичетата! Прегръдки и от мен и една добавчица по повод утвържденията: когато сме в началото на процеса на промяна и разликата между това, което виждаме в живота си и това, което искаме ни се струва огромна, е трудно да повярваме на утвърждения от рода "аз съм богата" и вътрешния ни глас казва - абе как си богата, пък се чудиш с какво да си платиш тока newsm48.  Това се случва, понеже личните ни вибрации и вибрацията на богатството, изобилието, в случая, са все още твърде различни. В такъв случай трябва да нагодим утвърждението към собствената си ситуация така, че да не предизвиква такава вътрешна съпротива у нас - иначе постигаме обратен ефект! Може да ползваме изречения от рода на "Привличам повече и повече благоденствие всеки ден" или "Косата ми става по-гъста и по-хубава с всеки изминал ден"  "Намирам се в процес на получаване на...." "Позволявам на изобилието да тече свободно към мен" и т.н. Така утвържденията хем ще бъдат верни, хем ще избегнем вътрешната съпротива и малко по малко ще можем да преминем към утвърждения от типа - "Имам цялото богатство на света", "Всички мои нужди се задоволяват", които са малко по-трудни в началото.

Дарена, аз съм чела, че с днешна дата колелото вече се е завъртяло доста бързо и резултатите от действията си ги получаваме в същия живот, дори в много случаи - почти веднага. Затова последните (по време) езотерични съвети са не толкова да се съсредоточаваме в миналото и в кармични наслоения, които искаме да изчистим, а да сложим ударение върху това, което правим или се случва днес, в днешния ден - защото то е настоящата ни вибрация, тя дава отражения в бъдещето ни, като привлича неща към живота ни. Защото Вселената реагира на вибрацията, която излъчваме в момента - т.е. ако прекарваме часове наред в осъждане на себе си и разсъждения как да изчистим минали грешки, това е вибрация от по-нисък порядък. Докато ако благодарим на себе си за това, че вече сме открили грешката и търсим път напред към това, което искаме - това е вибрация от значително по-висок порядък.

В този смисъл аз харесвам фразата "никога не можеш да влезеш в една река два пъти" - в смисъл, че водата, в която влизаш, няма да е същата. По същия начин - ти няма да си същия човек, ще си се променил, защото ти си динамично същество, което непрекъснато променя вибрацията си, физическото си състояние и мислите си.

Ако от позицията на това, което съм сега, преценя, че в миналото не съм постъпила добре, мога да си направя извод, че не искам да постъпвам така повече, но е безсмислено да се фокусирам върху това твърде много, защото аз очевидно вече не съм същия човек - с онзи тип мислене и разбирания, променила съм ги и съм друга - затова и преценявам сега нещата по друг начин. Т.е. направила съм промяната. Т.е. имам пълното право да оценя промяната положително и да й се зарадвам. Или да потупам себе си по рамото за това  Hug

В този смисъл, всеки ден с всеки нов избор, който правим, се променяме, макар и мъничко - но достатъчно - за да вървим напред и да се радваме на всяка промяна.  Peace

# 577
Мила, абсолютно си права! Peace Толкова ми допада твоят начин на мислене . Аз не се съсредоточавам в грешките като осъждане на себе си,/вече -не!/ а като обяснение на факта, защо не се получава, а също и за да приемеш нещата, които не можеш да промениш- виж предния пост . Много хубаво си го написала обаче- Вселената отговаря на вибрациите на днешните ни мисли ! И аз обичам да казвам – Два пъти в една и съща река не можеш да се изкъпеш!- но влагам по друг смисъл. Че когато си се изкъпал веднъж си променил водата и следващит път няма да е същата.- например-имал си едно приятелство, разделили сте се с този човек и след време пак се срещате- нито ти си същият, нито той. Твоето тълкувание  е много положително и се радвам много , че ни го даде! Grinning
Не е лесно , обаче когато животът ти се обръща наопаки, въпреки твоята положителна нагласа да продължиш.Търсиш отговор- защото се надяваш там да откриеш решението .
Notes, разбирам те. Някои неща трябва да се приемат, за да продължиш. Няколко поста по-напред  sweta, писа в правилата за щастие- ако не можеш да промениш нещо, го избягваш, ако не можеш да го избегнеш- го приемаш.Когато ги приемеш, едно по едно се избистрят и се вижда светлина в тунела, идва и  решението на проблемите един по един. Кураж и успех! Praynig

# 578
здаравейте! мисля да с възползвам от вашия опит,сама май не се справям особено добре Blush

# 579
  • Costa Rica
Споделям нещо,  което усмихна деня ми:

Превод: Мисли си, че е забавно, Ф., че те напътстват и че всичко е наред, че има време, че животът е лесен и че най-доброто тепърва предстои .

Мисли си, че причините, които ти убягват, един ден ще те настигнат, че уроците, които са те затруднявали, един ден ще ти донесат радост и че тъгата, която те е спъвала, скоро ще ти даде крила.

Мисли си, че си важна, че не можеш да се провалиш и че щастието винаги се завръща.

И си мисли, че си красива, Ф.
Аз така мисля.

Вселената.

# 580
  • София
..... усетих как леката аз се намърдах обратно в леглото  Mr. GreenИ доста време стоях вдървена .Това е , много мислих по случката , но нито съм я желала , нито съм практикувала , и на другата вечр същото , но пак неможах да светна .......
Прегръдки от мен   bouquet Hug

Здравей, notes , преживяла си стонтанно излизане от тялото  Simple Smile
Може би ще са ти интересни книжките на Монро по темата - можеш да ги откриеш в Спиралата. Вдървеното състояние се получава понякога, когато не всичките ти тела са се прибрали още, просто се успокой и всичко си идва на мястото.

Почети по темата, за да не се шашкаш, а да използваш тази си способност  Peace
мои приятели например са виждали бъдещите си деца...

живи и здрави и успех   bouquet

# 581
notes, чудесно е това, че имаш такъв импулс - да изхвърляш дрехи  Grinning
Аз го правя на няколко месеца и винаги след това се чувствам прекрасно - презаредена и сякаш дишаща по-леко  Hug
Носените дрехи поемат енергиите и вибрациите на човека, който ги е носил, неговите емоции, а също и енергиите на ситуациите, при които тези дрехи са били носени.
Те енергийно те дърпат назад и са като своеобразна енергийна преграда пред новото, което е на път.
Съветът ми е да послушаш интуицията си и ако имаш такова желание - да изхвърляш, не му се противи и не мисли за това "какво ще носим утре", защото "утре"-то винаги се грижи само за себе си. То не е твой проблем и твоя грижа, нито трябва да бъде твоя грижа!  Mr. Green
Имай най-вече доверие в мъдростта на Вселената и в нейната безпределна обич към нас - уверих се, че е така  Heart Eyes

Дарена, Винце, Мила, много ви  благодаря за последните ви постове   bouquet

На всички много прегръдки  Hug Hug Hug

# 582
Здравейте мили момичета,

Имам нужда от помощ. Ако ваш близък има много грешен модел на мислене и с това си навлича една след друга болести, как бихте го/я накарали да се промени? Говоря за много материален и твърдоглав човек (майка ми). Освен че й давам рейки сеанси, с какво друго мога да й помогна за да е здрава? Утвърждения тя няма да казва - познавам я. Много се тревожа за нея, а не знам как още да й помогна. Тя просто излъчва грешните вибрации. Давам й да гледа филми - казва добре и не гледа. Давам й да чете книги - казва добре и не чете. Готова съм на всичко за да й помогна.
Благодаря ви предварително!  Hug  Hug  Hug

# 583
  • Русе
  Писка Лиска , всеки има право да избере пътя си и начина си на мислене. Ти не приемаш нейния, няма как и тя да приеме твоя. Ти я обичаш силно и това е най голямата помощ, която може да и дадеш.

# 584
  • Tам през Атлантическия океан
A m b e r ме изпревари  Hug

ще добавя само това  Wink

Ако помагате от любов, това значи, че няма да натрапвате помощта си, няма да се ядосвате, ако тя не бъде приета, няма да съдите, ако ви обидят и оскърбят, след като са се възползвали от помощта ви. И понеже когато тръгвате от любовта, а не от духовността, няма да сте зависими от човешките ценности, желанието ви да помогнете няма да навреди нито на вас, нито на другите.

Общи условия

Активация на акаунт