Подсъзнанието може всичко 23 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 98 726
  • 709
  •   1
Отговори
# 555
Здравейте  Hug, аз не искам да ги убеждавам и да им  натяквам някакви неща, но немога да седя безмълвно и безучастно, когато някой ми каже, че чета глупости и почне да спори с мен, когато аз кажа, че не са  Naughty
лек и спокоен ден ви пожелавам, на мен днес ми тръгна малко кофти, но мисля, че до довечера всичко ще е ок  Hug

# 556
  • най-шареното място
Tonimar, ако като я видиш на видео, продължаваш да мислиш така, нямаш проблем с позитивните нагласи. Wink

Аз бях потресена, казах на мъжа ми, които каза, че нещо прекалявам. Докато я видял и той и после специално ми се извини, а аз бях забравила з аколко самозабравена съм я възприела.

# 557
БЛАГОДАРЯ на всички!
Делфина, благодаря за съвета, действително непрощаването е състояние І  чувствата са други. Hug
Момичета извинете ме. Хаоса в главата ми е бил много голям. Погледнах какво съм писала. Наистина както съм го написала не е ясно 3 или 5 човека са. Искам да поясня, че са само 3 - бащата на детенцето ми, майка му и дъщеря му от първия му брак. Майка му и дъщеря му не съм виждала от 10 месеца. Това не им пречи да говорят из града какво ли не за мен (града ни е малък) вкючително и че детето не е от баща си. Казвам си да правят и говорят каквото искат, мен не ме засяга. Само че поведението на незнам вече как да го нарека приятел или друго нещо за това пиша бащата на детето ми, рязко и без видима причина се променя.
Днес ще прочета Киприяновата молитва. Мисля си ако имам възможност да му дам да пие светена вода.
Искам да им простя и на тримата за да се почувства аз по-добре. От няколко дни усещам схващане и болка във вратните прешяни и се мести по гръбнака ми. тази болка се усилва, когато мисля за тях. Затова искам да простя.
Извинявам се за дългия пост.

# 558

richmama
,според мен  прибързваш с прошката,първо се опитай да приемеш хората такива каквито са и всичките им действия за нормални/те така разбират своята истина/,да приемеш и своите действия за правилни.И едва след това,да опиташ с цялата си обич да насочиш мислите си към тях и да им поискаш прошка,за неволно нанесени обиди от твоя страна и да им дадеш своята прошка,за обидите от тяхна страна.Повтори си мислено,че нека си вземат,което е тяхно и да ти върнат,което е твое. Успех!   bouquet

# 559
richmama, чудесно е,  че си взела решение за прошката! Пожелавам ти успех и всичко в  най-скоро време да се нареди по най-добрия начин  за  всички/ за теб и за другите/   Hug Така  хем и ти ще си добре и щастлива , и те ще са добре и щастливи... Hug

# 560
  • Universe
ГНЯВ - Дорийн Върчу - "Ангелска терапия"
Всъщност ти, свято Божие чедо, никога не грешиш. Но в някои мигове поглеждаш истината от погрешната перспектива.... Когато се гневиш, еденственият човек, с който спориш, си ти. От теб изригват потоци лава и заливат съзнанието ти, а болката и обидата кипват, подклаждани от огромната мъка, че някой може толкова много да те нарани.
... Но все пак ще ти кажем, че тази битка се води вътре в теб и в собствения ти ум. Наистина ли искаш да живееш насред бойно поле, ти - святото Божие дете? Не, разбира се, защото нито един ангел не е изпратен тук, на Земята, да води битки. Ти трябва да се издигнеш над яростта и да я видиш като буйна река, като непресъхващ поток от енергия, който бушува под теб, а не вътре в теб..
Сега можеш да създадеш пространство, в коета да царува покоят. Дори все още да нямаш готовност да се простиш с гнева си, опитай се да направиш пространствени "джобове" покрай него. Представи си ги като въздушни мехурчета под водата, танцуващи в ритъма на собствена си музика, изпълнена с покой. Виж ги ... Щом започнеш да се наслаждаваш на тази веселба сигурно ще поискаш да си представиш как плуваш вътре в някой мехур в тази мислена игра.
...Прояви състрадание към хората от твоята среда, знаейки, че техните постъпки, са също толкова невинни, колкото и твоите.
Ако един или няколко души от твоя кръг по случайност пресекат пътя ти, ще им простиш ли и ще продължиш ли свободното си плаване? Или ще те ослепи и хипнотизира тяхната лоша постъпка - както ти се струва - ще се оставиш ли да те парализира вторачването в миналото? ТИ КОПНЕЕШ ЗА ПЛАВНО ТЕЧЕНИЕ И ХАРМОНИЯ, А ТОВА ИЗИСКВА ДА НАСОЧИШ ВНИМАНИЕТО СИ  КЪМ "ТУК И СЕГА".
Ние сме тук, за да ти помогнем да върнеш танца на живота, заедно с всичките ти лични взаимоотношения, обратно към Божествения ред и хармония. Точно в този миг се огледай наоколо с вътрешния си взор и ще разбереш, че ние ангелите, плуваме заедно с теб в съвършена хармония, като прекрасно ято риби.
Плувай непрестанно с нас и ние ще долавяме случайните мигове, когато забравяш истинската си същност. Тогава ще те обкръжим и ще те насочваме във вечния танц за прослава на Бог и на цялото човечество.

# 561
Ето петте правила за щастие:

Първо правило: Ако нещо Ви харесва, наслаждавайте му се. Това изглежда съвсем просто. И веднага мо- жете да си кажете; „Това е смешно, разбира се, че ако нещо ми харесва, ще му се насладя.“ Но, ако се позамислите, ще се съгласите, че в живота съществуват много неща, които харесваме, но не им се наслаждаваме. Причините могат да бъдат: а) вина u б) страх. Човек не се наслаждава на нещо, което харесва, ако след това изпитва вина или се страхува от последствията му.

Второ правило: Ако нещо не Ви харесва, избягвайте го. И второто правило изглежда просто, но помислете за миг колко много хора се занимават с неща, които не харесват – работа, човек, автомобил, вид храна и още хиляди тaкuвa, без, кой знае защо, да ги избягват. ,Ами няма как. Трябва да работя там, защото са ми нужни пари.“ Или: „Имам взаимоотношения с този човек, по много причини.“ Колко оправдания можете да измислите, задето не избягвате нещата, които не обичате да вършите?

Трето правило: Ако нещо не Ви харесва и не можете да го избегнете, променете го. И тук отговорът е прост: Променете го. Но също като при избягването, ние разсъждаваме, че някакъв елемент от него ни е необходим – парите, времето, сигурността – нещо Ви задържа към този конкретен обект, макар да не го харесвате.  A Вue не можете дa го избегнете, дa го промените u оставате ангажирани с него.

Четвърто правило: Ако нещо не Ви харесва, не можете да го избегнете, не можете или не искате да го промените, тогава го приемете. Приемете го – но тук има една тънкост. Как да приемете нещо, което не харесвате? Може да имате любима леля, която много обичате, но това нейно горно чене, което изтраква всеки път, когато казва дума с буквата „ш“. А Вашето име е Шърли. Това Ви дразни, но Вие все пак обичате жената u затова не я избягвате. Опитали сте да я промените, като сте предложили да й купите нова протеза – тя, кой знае защо, си обича старата – u тъй, Вие не можете u дa я промените.
Как, за Бога, се приема нещо подобно? Как приемате ситуация, която ви дразни? Как да приемете човек, който не Ви харесва?

Всъщност, Вие не трябва да приемате нищо; разбира се, може да сте нещастни. Ако нещо не Ви харесва, не желаете да го променяте, не можете да го избегнете u няма да го приемете, мога да Ви гарантирам, че ще бъдете нещастни. Съществуват обаче пет правила за тайната на щастието u точно в петото се крие ключът. „

Пето правило: Човек приема нещо, като променя гледната си точка спрямо него. Вие сте Вашата гледна точка. Всичко е свързано с човека, който го изживява. Няма абсолютни неща – нищо не е добро или лошо, ако не е свързано с Вас. Нито животът е добър или лош. Животът просто е такъв, какъвто е. Вие можете да промените желани от Вас неща, като промените гледната си точка спрямо тях.

Разбира се, неизменното щастие е невъзможно или нежелано състояние. Винаги съществува прилив u отлив. Човек винаги изживява щастливи u нещастни моменти – това не може да се избегне. Само че Вашите щастливи мигове ще бъдат повече, а нещастните – не толкова нещастни.
Момичета,прочетох нещо,което много ми хареса и искам да го споделя със вас.Дано успея да го вместя.

# 562
Здравейте  Hug, аз не искам да ги убеждавам и да им  натяквам някакви неща, но немога да седя безмълвно и безучастно, когато някой ми каже, че чета глупости и почне да спори с мен...

Разбирам те, ♥VIKI♥ ... Hug И не мен   ми е трудно  да седя безмълвно и безучастно, като ми кажат , че чета глупости ...и си им казвам дирeктно  какво мисля, на такива  Тома  Неверни...и приключвам с тях!  Wink И повече  не хабя енергия  и не ги мисля   Mr. Green

Последна редакция: сб, 24 апр 2010, 05:24 от Винце

# 563
Джородж С. реши да прескочи с колата си дo близък ресторант. Той oтuдe на паркинга  u видя, че дясната предна броня на колата му е току-що смачкана. Някой бе притиснал колата, давайки заден ход, смачкал бе бронята u си бе заминал. На Джордж това не му хареса; но не можеше да го избегне, то съществуваше като факт; не можеше u дa го промени. Оставаше му единственият избор – да бъде или да не бъде щастлив във врьзка със случилото се.

Джордж избра да бъде щастлив. Той реши да промени гледната си точка. Когато гледаше  бронята, вече не виждаше повредата, която щеше да му струва доста пари u време, а я възприемаше като стимул да постигне нещо положително. Опитвайки се да си представи позитивен резултат от аварията, Джордж реши да спечели три пъти повече пари от необходимите за ремонта на бронята. В сервиза му поискаха 250 долара за поправката, а той си постави за цел да изкара 750. И го направи.

Джордж успя напълно да поляризира своето отношение към смачканата броня. Тя не му харесваше, и не можеше да я избегне, нито да я промени, но можеше да промени гледната си точка към нея. Когато гледаше бронята, той виждаше 750 долара. Постави си за цел да спечели парите u успя. Изкара 750 долара, даде 250 за ремонта u фактически приключи с печалба от 500 долара u добро
А този пример илюстрира петото правило

# 564
  • Tам през Атлантическия океан
Здравейте  Hug, аз не искам да ги убеждавам и да им  натяквам някакви неща, но немога да седя безмълвно и безучастно, когато някой ми каже, че чета глупости и почне да спори с мен...

Разбирам те, ♥VIKI♥ ... Hug И не мен   ми е трудно  да седя безмълвно и безучастно, като ми кажат , че чета глупости ...и си им казвам дирeктно  какво мисля, на такива  Тома  Неверни...и приключвам с тях!  Wink И повече  не хабя енергия  и не ги мисля   Mr. Green

Wink

На мен като ми кажат че чета глЮпости  Laughing  го обръщам на шега  Whistling казвам им че съм "баба вари кокали"  Mr. Green , че мога да летя във въздуха като релаксирам/медитирам все еЙ такива неща които съм прочела от тези книги  Sunglasses
 Въобще не крия че обичам да чета езотерична литература  Hug

Преди няколко дни реших пак да си прочета "Подсъзнанието може всичко за деца от 3 - 12 години годни " и сеоказа че съм позабравила някои неща  Blush които исках да науча Алек  Simple Smile
Ще споделя една игра от книгата която не е само за деца  Hug

Игри с визуализации

Ето още една лесна игра , чрез която да демонстрирате на детето си как известна доза въображение може да подобри действията му . Накарайте го да си представи , че стои пред една линия и пръстите на краката му не я докосват. Нека сега да направи най-дългия скок , за да види колко далеч може да стигне. Отбележете мястото, където краката му се приземяват. Сега обяснете, че ще се опитате да направите нещо като магия! Нека детето да си представи, със затворени  или отворени очи , че отново се готви за скок и този път да скача по-далеч. Нека във въображението си да надскочи линията , която вече сте отбелязали.След това да направи реален скок отново. Вторият път е винаги по-успешен. Мягия!  Grinning
 Целта е да покажете на детето си начина, по който въображението може да помогне да се случват хубави неща . То бързо ще открие връзката м/у все по-доброто представяне в играта и справянето с бъдещети предизвикателства. Всеки път ,когато детето  ви си представи нова цел , то ще си спомня колко успешно е използвало техниките за визуализация преди това. Един успех влече след себе си друг и така у детето се създава чуство за сила и умелост.

Игра която е не само за деца  Hug

Един успех влече след себе си друг   Hug станат ли веднъж нещата после всичко става с ефекта на снежна топка  Mr. Green
Ще видите примерно , сбъдне ли ви се едно желание примерно от Картата на съкровищата как останалите едно по едно с времето ще почнат да се реализират...... и колкото повече са те толкова по-сигурни ставаме в себе си , в това което искаме и правим. Тогава никой няма да може да оспори вярата ни  Heart Eyes Щом може да си представим нещо значи може да го имаме  Wink

# 565
  • София
Момичета , искам да ви опитам дали е късно днес да си напиша желанията , мисля, че луната все още е растяща. така ли е ? Благодаря предварително.

# 566
  • Universe
Момичета , искам да ви опитам дали е късно днес да си напиша желанията , мисля, че луната все още е растяща. така ли е ? Благодаря предварително.

jet, Hug аз бих изчакала 14 май  Peace

Ако е нещо спешно, пробвай  smile3523 ТЕХНИКА ЗА ПИСАНЕ НА ЕДНО  УТВЪРЖДЕНИЕ/ЖЕЛАНИЕ/ ПО 21 ПЪТИ НА ДЕН В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА  21 ДНИ

Но пък, Бербел Мор поръчваше непрекъснато, без да придава значение на лунната фаза - Техника на поръчването и всичките й детайли - по Бербел Мор -"ПОРЪЧКИ ДО ВСЕЛЕНАТА" - lenny_pld

Така че - ПОСЛУШАЙ ИНТУИЦИЯТА СИ    bouquet

# 567
ИЗКЛЮЧИТЕЛНО ЩАСТЛИВА СЪМ, ЧЕ ВИ ОТКРИХ! БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА ТАЗИ ТЕМА И ВСИЧКИ ПРЕДИ НЕЯ!
Аз след дълги години тревожности и лична теория, че мога да се справя (без обаче да правя каквото и да е, за да си помогна) най-сетне узрях за помощ. Започнах да ходя при терапевт и да се уча да отстранявам емоционалните блокажи и започнах да чета, чета, чета, за да намеря себе си и подхода към себе си. Не приемам лекарства и за сега не смятам, защото все още имам нагласата, че мога да се справя и без тях.
Така че, отново, радвам се, че ви има!  bouquet

# 568
Темата е много полезна и много зарежда с позитивизъм. Аз често съм доста отчаяна, чета, чета, но ми е много трудно с волята. Иска ми се резултатите да се появят веднага, а като нямам подобрение и съвсем затвам. Лутам се из теоритте и книгите какво точно да захвана, кое е за мен.. Вярвам, но нямам сили да започна. И все едни и същи мисли, станах асоциална -не ми се излиза, не искам никой да виждам, сама ми е най-добре. Косата ми уредя, заради един здравословен проблем, за които лекарите казаха Щом нямаш това и това, не знаем каква е причината. Понеже изпитвамнегативни емоции, мисли, страхове, съмнения и тн. най-вероятно е това. Неистово си искам пак косата , а тя все по-рядка става.Във вас намирам опоа и се надявам да намеря силии воля да се справя с проблема. Благодаря ви, че ви има.   bouquet

# 569
  • Варна
Темата е много полезна и много зарежда с позитивизъм. Аз често съм доста отчаяна, чета, чета, но ми е много трудно с волята. Иска ми се резултатите да се появят веднага, а като нямам подобрение и съвсем затвам. Лутам се из теоритте и книгите какво точно да захвана, кое е за мен.. Вярвам, но нямам сили да започна. И все едни и същи мисли, станах асоциална -не ми се излиза, не искам никой да виждам, сама ми е най-добре. Косата ми уредя, заради един здравословен проблем, за които лекарите казаха Щом нямаш това и това, не знаем каква е причината. Понеже изпитвамнегативни емоции, мисли, страхове, съмнения и тн. най-вероятно е това. Неистово си искам пак косата , а тя все по-рядка става.Във вас намирам опоа и се надявам да намеря силии воля да се справя с проблема. Благодаря ви, че ви има.   bouquet

Прегръдки! Сигурна съм че ще успееш, бъди постоянна и положителна, прави малки крачки, но всеки ден и си постави поне една конкретна цел, не се отвличай в много посоки. И аз съм в самото начало, но силно вярвам в успеха, ще се подкрепяме и насърчаваме. Мечтай!

Общи условия

Активация на акаунт