Подсъзнанието може всичко 23 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 98 733
  • 709
  •   1
Отговори
# 540
Мили феи, днес ми се случи нещо прекрасно- то е пряк резултат от '' нашия'' начин на мислене! Това ми даде криле, безкрайно благодарна съм на Бог за този дар! Hug Не е първо проявление, но е огромно постижение и споделям с вас положителната енергия, която се вля в мен!
А за Джон Кехоу- гледах го при Гала, четох интервюто с него в ''24 часа'', гледах го и по Про.бг,  и навсякъде ми хареса много. Дано момичетата, които отидат на семинара, споделят после с нас!
Хубава вечер, вълшебници и творци на своя живот Heart Eyes

# 541

Благодаря ти,  Laughing
Много съм щастлива че отивам,на семинара.Чакам този момент от миналата година.
Ще ви разказвам другата седмица...
 Hug

Ще се радваме да споделиш с нас и с нетърпение очакваме да  разкажеш!  Hug

koral, прекрасно е, че е  имало такова  проявление с чудесно постижение !   Hug

# 542
  • най-шареното място
Richmama, не помня от къде е това /може би Лазарев... и знам, че не се слави с добро име тук/, но според мен тази техника помага.

Представи си света без тези хора. Как би се чувсtвала? Би ли ти олекнало? Или съвсем не... Обикновено тогава човек оставя всички pроблеми и благодари на Бога, че "проблемния" човек го има.

Бях чела преди време за сутрешната целувка преди да излезеш.
Един мъж бил забързан, вглъбен в проблеми, може би сприхав и когато жена му се качила сутринта в колата, той не я бил целунал както обикновено. Жената катастрофирала. Всеки път като виждал как хората се нараняват или разделят със спор, той се чудел как е възможно да са толкова глупави.

Може би изкривявам историята, отдавна отлеждава в главата ми. Но всеки момнт е ценене, животът не е безкраен и всички дрязги и наранявания са толкова дребни спрямо живота обикновено. Обикновено сме толкова глупави и постоянно рискуваме да останем с тежки дългове към някой или пък си мислим , че всичко е безкрайно...

# 543

винце
Hug  bouquet  bouquet  bouquet

# 544
Замислих се за Кехоу, колко е важно за хората, че този прекрасен и позитивен човек идва в страната ни точно, когато България е  в голяма  криза.  Искрено се надявам че, това негово идване ще повлияе  много на хората  и на тяхното съзнание. Надявам се да  станат по оптимистични ... Rolling Eyes

Не знам защо, но мисля , че България  ще има много светло бъдеще...

# 545
  • най-шареното място
Да, и аз мисля така - и за Кехоу, и за страната. За мен причината е, че е чудно място.
Макар че като видя новата здравна министърка се разколебавам... и не знам кога ще стане. Но ще стане.

Много исках да отида на семинара, но не можех да планирам толкова напред. Въпреки че исках имах някаква съпротива, че е далеч и наистина преди месец и нещо се оказах заета с нещо важно по същото време.

И аз чакам с интерес Wink

# 546
и аз и аз, днеска пак се опитах да убедя хора, че Кехоу не е луд  Shocked или някакакъв измислен човек. Защо хората като чуят "подсъзнанието може всичко" и реагират  Stop" и ти ли " как може да четеш тези глупости и да вярваш на такива неща" Писна ми да се обяснявам, защо хората така реагират. Не са прочели незнаят, но спорят  Tired  и те гледат като извънземно  Rolling Eyes

# 547
и аз и аз, днеска пак се опитах да убедя хора, че Кехоу не е луд  Shocked или някакакъв измислен човек. Защо хората като чуят "подсъзнанието може всичко" и реагират  Stop" и ти ли " как може да четеш тези глупости и да вярваш на такива неща" Писна ми да се обяснявам, защо хората така реагират. Не са прочели незнаят, но спорят  Tired  и те гледат като извънземно  Rolling Eyes

Вики, да , така е!  Peace Хората , които мислят по този начин просто още не са готови за такъв начин на мислене. Аз отдавна вече спрях да убеждавам  някого в нещо.  Убедих се, че ако човек не е готов   за тези теми, ще те гледа като луд ,  Mr. Green   а  за теб ще е само губене  енергия да доказваш нещо, което той  не разбира.

Мисля, че Кехоу е дошъл в подходящ момент в България...поне силно  се надявам да е така Rolling Eyes

# 548
Един от гостите на Гала, им разказа как се е излекувал от рак, благодарение на книгата на Кехоу, какво друго им трябва на хората да повярват се чудя? Слепи и глухи ли са?

# 549
Винце, откъде разбра, че richmama има предвид трима човека в женски род след като "тя" не е споменала това?

richmama,
 Тези трите просто се опитай да ги забравиш.

Явно разтроението на личността няма край!  Grinning Посланието ти беше прочетено от всичките три! Благодаря ти, разсмя ме за цял ден! Ти си неповторима!  newsm62

Вики, за какво ти е да убеждаваш някого? Живей си живота! Направи от него това, което искаш да бъде той за теб! Дай на близките си това, което можеш да им дадеш - любов. Останалото, което искаш да им дадеш - ти си знаеш.  Wink Успех!  Hug

Последна редакция: пт, 23 апр 2010, 02:22 от tonimar

# 550
  • Шотландия
Момичета, имам нужда от помощ или съвет. Искам да простя на 3 човека, които много са ме наранили. Пробвах всички техники от 1 страница, но без успех. Някоя знае ли дали мога да простя с ТЕС? Ако помага имам и един глупав въпрос  Embarassed Какво да е утвърждението? "Въпреки че имам това непрощаване, аз .... . Или вместо непрощаване трябва да е друга дума?
И каво мислите за магиите? Току що разбрах, че двете от тези 3 човека са ходили да правят магии на мен детенцето ми и баща му, за да ни разделят окончателно, защото ние и сега живеем разделени, но до преди няколко дена се разбирахме, а сега той не иска и по телефона да говори с мен. Стана много объркано дано някой успее да ме разбере.
За магиите какво да ти кажа - ако подозираш, че наистина са отишли при някой, който се занимава с правене на магии и има енергийно въздействие, добре е да предприемеш изчистване на ситуацията. Не мога да дам практически съвет много, защото има много шарлатани, които уж развалят магии, а само взимат пари. Киприяновата молитва в църква, мисля, беше начина - отиди ти, заведи и детенцето, вземи дреха на баща му, която е носил, ако можеш.

Тонимар, казала е "двете" от тези 3 човека - така че поне 2 от трите са жени  Joy

Вики, знам как се чувстваш... Но наистина няма нужда да обясняваш кой е Кейхоу и как не е измислен. Думите обикновено не убеждават... Резултатите убеждават... понякога  Joy Остави всеки да си извърви пътя - те всички пътища водят където трябва.  bowuu Иначе само си хабиш енергията. Вероятно има около тебе хора, които не мислят, че това са измислици - с тях е добре да говориш по тези теми. Ако нямаш в момента - постави си задача да ги "видиш" в обкръжението си.  Hug

Благодаря за линка към предаването  Hug

# 551
tonimaр, всъщност няма значение, дали са две жени и един мъж...или три жени или трима мъже .... Crazy Това са трима човека, които се опитват да и навредят. Важното е да не ги допуска в нейната реалност...това ми беше идеята. Mr. Green  Така че , тия тримата да  ги забрави...

Мила  Peace Hug

# 552
арт мама, не се разколебавай за новата здравна министърка!  Grinning Какво ли ще стане, ако и повярваме и насочим само позитивизъм към нея?  newsm78

Посланието ти беше прочетено от всичките три!

Wink  Иначе идеята ти е много добра!  Peace Успех!  Grinning

# 553
  • София
Привет момичета
Открих" моя" метод,хипнозата.Ходих преди месец при хипнотерапевт и бях много доволна,но в момента немога да го посетя,мъж ми е командировка и няма кой да гледа децата.Вчера слушах диска на Пол Макена,знам какво е от сеансите и ми беше много лесно да потъна в подсъзнанието си.Чувствам се много добре и заредена с положителна енергия.
Исках да споделя с вас радоста си.
БЛАГОДАРЯ ВИ

# 554
  И отново един позитивен сайт,вече бях давала линка,ама днешния ден особено много ми хареса,Ден на среща под луната  Hug http://www.kalen-dar.ru/today/   Лек и позитивен ден на всички!  bouquet

Последна редакция: пт, 23 апр 2010, 16:45 от raliko

Общи условия

Активация на акаунт