Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представляват публикациите във форума?
Каква е молитвата-мантра, споделена от Нина Ничева?
Какви съвети са дадени във връзка с раздялата с партньора?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представляват публикациите във форума?
-
Каква е молитвата-мантра, споделена от Нина Ничева?
Молитвата-мантра, споделена от Нина Ничева, представлява универсална изчистваща и хармонизираща енергия за фините структури на душата. Тя се изразява чрез усещането за хармония с душата, като подчертава връзката с извора на доброто, светлината и мъдростта. Препоръчително е да се произнася всеки ден, сутрин или вечер.
-
Какви съвети са дадени във връзка с раздялата с партньора?
Във връзка с раздялата със своя партньор се споделят съвети за намиране на любов в себе си, обичане на себе си и приемане на раздялата като божествена воля. Препоръчително е да се съсредоточите върху извличането на поуки и духовното израстване, като приемете, че всичко, което се случва, е за висше благо.
-
Какви са препоръките за празнуване на рожден ден?
-
Какви са примерите за използване на молитви и визуализации за постигане на желания?
Не е първо проявление, но е огромно постижение и споделям с вас положителната енергия, която се вля в мен!
" и ти ли " как може да четеш тези глупости и да вярваш на такива неща" Писна ми да се обяснявам, защо хората така реагират. Не са прочели незнаят, но спорят
и те гледат като извънземно
Хората , които мислят по този начин просто още не са готови за такъв начин на мислене. Аз отдавна вече спрях да убеждавам някого в нещо. Убедих се, че ако човек не е готов за тези теми, ще те гледа като луд ,
Посланието ти беше прочетено от всичките три! Благодаря ти, разсмя ме за цял ден! Ти си неповторима!

Иначе само си хабиш енергията. Вероятно има около тебе хора, които не мислят, че това са измислици - с тях е добре да говориш по тези теми. Ако нямаш в момента - постави си задача да ги "видиш" в обкръжението си.
Това са трима човека, които се опитват да и навредят. Важното е да не ги допуска в нейната реалност...това ми беше идеята.