Подсъзнанието може всичко 23 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 98 733
  • 709
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Maria-Iva, Amber, според мен скъсването смайката е илюзия на децата. Каквото и да се е случило в отношенията , ако децата не простят , не се разкаят, това само прави животът на децата по-сложен и труден./не мога да цитирам по памет, но това е част от доста източни практики/. Минах през ада на това да отричам любовта на майка ми, да се съмнявам в нея, това бяха едни от най-тежките месеци в животът ми. Практика от Ошо ми помогна да преодолея това - не съм много опитна, дано да не разказвам наивно, но се състоеше в сеанси от дишане /около час, час и половина/, после разговори с майката /Практиката изглежда така, малко като ролева игра - на пода има две възглавници, едната сте вие, другата - майката, сядате на различните въглавници и се опитвате да разберете какво бихте казали на детето си , ако сте майката и обратно- какво искате да кажате на майката.../ Страшно ми помогна това, после осъзнах, че не майка ми е била проблема, а той е бил в мен.помолих я да ми прости, плаках, и от тогава животът ми наистина се промени.

# 526
Енита ,не си права,илюзията е игра на мозъка и повярвай,че има майки и майки,та не е само до прошката и отричането на любовта.Понякога любовта е в нашето сърце,но отсреща няма такава.И болката идва именно от това,а не от илюзията за нейната липса.

# 527
  • Костинброд
Момичета, имам нужда от съвет, помощ или .........и аз не знам.
Току що направих една малко неприятна грешка в работата свързана с пари, т.е. за да поправя грешката трябва да дам от себе си липсващата сума, която не е малка, не мога да споделя и с шефа си, ще ме уволни. Единствено разчитам на клиента да се усети и да има доброто намерение и да се върне, за да поправим грешката, но явно той няма, защото веднага след като си тръгна аз се усетих и му звъннах, а той първо не си вдигна телефона, после му беше вече изключен. Опитах се да поговоря с висшето му аз, но съм прекалено афектирана, само на ангелите се помолих.

П.П. Редакция- 2 мин след молбата към ангелите човека ми се обади, извиних му се, докато го обслужвах одеве беше доста арогантен, а сега беше супер любезен, дори ми каза да не му се извинявам, всеки греши.....

Е, как да не вярваш на ангелите Mr. Green

# 528
Яница, Joy много се радваааааааам. Ехехе  Joy

# 529
Гледах записа от снощи с Кехоу при И и А. Еми той човека нищо неможе да обясни, много въпроси само го прекъсват, после си пуснах записа от  " на кафе" тази сутрин. Еми Гала и тя много припряна,  ooooh! 100 въпроса задава един след друг, не чака човека да се изкаже, вика, прекъсва... Поне беше по-полезно от онези опосуми... Confused

Лек и приятен ден ви желая. HugНа мен денят ми започна страхотно....Сутринта получих по куриер пакет с подарък за рождения ми ден. Мои много близки прителки са ми го изпратили, плаках от вълнение, понеже не сме се виждали от месеци... Heart Eyes

# 530
  • София
Qnitza чудесен завършек,радвам се че всичко се е подредило.
VIKI,аз гледах снощи,наистина неможа да се изкаже човека от двамата дрънкащи глупости,но през цялото време бях с усмивка на уста.Има ли го някъде качено интервюто при Гала?

# 531
http://novatv.bg/bg/videos/view/3226/  с мъка я слушах да си призная  Tired

# 532
Момичета, имам нужда от помощ или съвет. Искам да простя на 3 човека, които много са ме наранили. Пробвах всички техники от 1 страница, но без успех. Някоя знае ли дали мога да простя с ТЕС? Ако помага имам и един глупав въпрос  Embarassed Какво да е утвърждението? "Въпреки че имам това непрощаване, аз .... . Или вместо непрощаване трябва да е друга дума?
И каво мислите за магиите? Току що разбрах, че двете от тези 3 човека са ходили да правят магии на мен детенцето ми и баща му, за да ни разделят окончателно, защото ние и сега живеем разделени, но до преди няколко дена се разбирахме, а сега той не иска и по телефона да говори с мен. Стана много объркано дано някой успее да ме разбере.

# 533
  • Costa Rica
Момичета, имам нужда от помощ или съвет. Искам да простя на 3 човека, които много са ме наранили. Пробвах всички техники от 1 страница, но без успех. Някоя знае ли дали мога да простя с ТЕС? Ако помага имам и един глупав въпрос  Embarassed Какво да е утвърждението? "Въпреки че имам това непрощаване, аз .... . Или вместо непрощаване трябва да е друга дума?
И каво мислите за магиите? Току що разбрах, че двете от тези 3 човека са ходили да правят магии на мен детенцето ми и баща му, за да ни разделят окончателно, защото ние и сега живеем разделени, но до преди няколко дена се разбирахме, а сега той не иска и по телефона да говори с мен. Стана много объркано дано някой успее да ме разбере.
Хич не ти е глупав въпросът. Опитай се да уточниш, обаче, какво точно изпитваш - гняв, обида, омраза, разочарование, презрение, злоба и т.н. и ТЕСвай точното чувство. Непрощаването не е чувство, а резултат от такова. Аз нали съм в същото положение, редувам всички гореизброени. Непостедствено след ТЕСването наистина се усеща отлив на чувството, но не мисля, че минава отведнъж, особено ако дразнителят е още край теб.

# 534
  • София
Вики Благодаря за линка,изгледах го!  bouquet

# 535
♥VIKI♥   Hug тъкмо се чудех къде да го гледам. Момичета, мислех се че Джон Кехоу е направил нещо което едно време светите хора са правели. Отишъл в гората и проучил законите на природата! Ако сте чели жития на светци, ще видите същото, те отиват в гората , престояват там години, вземат всичко от Природата и се връщат с всичко или остават там. След дълго отшелничество те вече лекуват всичко и вършат чудеса. Както знаем, част от акаша е вътре в нас ,и това можем да го постигнем без да ходим в гората. Това е целта и на медитацията. За да имаш щастие не е нужно да ходиш някъде, просто да се вгледаш в себе си и там ще намериш всичко

# 536

И да не забравим,че днес е Денят на Земята,нека изпратим много и положителна енергия на Майката Земя!
Не само днес разбира се,но днес е денят,в който ни се напомня в случай ,че сме забравили,нашата Майка Земя  за да ни обича и да се грижи за нас трябва да я обичаме и ние,да се грижим за нея и ние! http://vbox7.com/play:83a93c5a

raliko, идеята ти  е чудесна!     bouquet  Да пратим нашата любов и  положителна енергия към Майката Земя!   Kissing Heart  Two Hearts  newsm76  Heart Eyes

# 537
Qnitza,  много хубаво това с Ангелите  Laughing Много се радвам, за хубавия завършек Hug

richmama, ако се затрудняваш да им простиш на тези 3-ма човека, защо не опиташ контакт с личните им Аз-ове Thinking

Относно магиите, аз съм чувала израза-"Който вярва в магии, го ловят, който не вярва, не го..."

Аз лично вярвам, че тези, който правят магии с цел да вредят на други хора , рано или късно това ще се върне към тях с тройна сила. По закона на Причината и Следствието! Този закон не заобикаля никого.  Peace

А за съпруга ти, опитай  ако искаш контакт с неговия  висш  АЗ. За друго не мога да се сетя в момента...

Тези трите просто се опитай да ги забравиш. Колкото повече мислиш за тях, толкова повече те стават твоята реалност. Peace

♥VIKI♥, много благодаря за линка! Hug

Ех, блазе им на тези, които са ходили на семинара на Кехоу... Sunglasses

# 538
Гледах интервюто с Джон Кехоу при Иван и Андрей,те нямаха представа за какво става въпрос,благодарение на Вики,гледах и интервюто с Гала-от нея очаквах повече.Но така или инъче този човек има толкова силна положителна енергия,че я почувствах даже и през екрана.Зареди ме с позитивизъм и радост.Благодаря му.

# 539

Ех, блазе им на тези, които са ходили на семинара на Кехоу... Sunglasses

[/quote]

Благодаря ти,  Laughing
Много съм щастлива че отивам,на семинара.Чакам този момент от миналата година.
Ще ви разказвам другата седмица...
 Hug

Общи условия

Активация на акаунт