Подсъзнанието може всичко 23 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 98 663
  • 709
  •   1
Отговори
# 105
lina , гледате животно за да го ядете Shocked

zari_a , както ти хареса. Да споделя моя опит, нямах офис и в сектора работа сложих една жена с протегнати ръце към небето/всяваше ми свобода и хармония/ не приличаше на обикновен офис. След два месеца моя клиентка ми преотстъпи офиса си за една година в луксозен бизнес център Crazy

Момичета, бях в село Марчев при Извора на Доброто на Учителя Петър Данов. По време на войната в София той е живял там в къщата на Темелков. Това място е толкова чисто енергийно , че много хора с ниска вибрация не можели да издържат. Ако имате възможност да  го посетите ще почувствате уникалната чистота на това място.

# 106
linaJoy Искрено се смях, така образно си го описала. Много е готино, когато човек навреме се сети какво да прави, в твоя случай - сетила си се за техниката, направила си я и си получила резултат.  Grinning

# 107
Момичета кога изписахте цели 8 страници, не мога да ви насмогна.

# 108
lina,  Hug и аз ти благодаря за забавната история  Laughing
Звучиш добре и се радвам, че нещата при теб са се оправили  Peace
Нямам пред вид само намереното прасенце   Wink

# 109
Христос Воскресе ! Сварих и за да се върна и да ви поздравя на третия ден от Воскресението!Много радости да ви донесе на вас и на семействата ви!
Green dream - имаш моята подкрепа! Praynig Hug Praynig
Четох как трябва да прекараш рожденният ден- за жалост аз бях толкова болна и зле, на последния ми рожден ден! Sad Но от Лазарев съм чела,че е от голямо значение , как се посрещат големите църковни празници- особено Коледа и Великден!Благодаря на Бога , че този Великден го посрещнах много хубаво и дано да се обърнах нещата, защото началото на годината ми беше много трудно.  Praynig
Слънчеви усмивки  на всички вас! Grinning Grinning Grinning

# 110
Здравейте, хващам темата на 8ма страница и се връщам да ви чета, но преди това искам да споделя нещо с вас което четох днес в списанието на моя приятелка, която го прави сама и много ужавам.   bouquet Това е практика за Sun Gazing или „слънцеядството”  http://www.self-help.bg/wellness/praktiki/350-praktichesko-rykov … o-sun-gazing.html

Също така имам нужда от вашата подкрепа в момент ,който е изключително важен за мен. Имам нужда от вашата положителна енергия за да успеем с мъжът ми да си купим жилището, за което мечтаем и това да е най-добрия вариант за нас... Praynig Благодаря ви предварително   bouquet

# 111
Аз днес си направих картата на желанията, но се оказа ,че днес не е новолуние
Мога ли сега на 14 да си направя друга карта newsm78

# 112
  • най-шареното място
А защо да не я запазиш и евентуално допълниш тогава?
Нещо като по-рано написано домашно...

Успех на искащите подкрепа дами!
Green Dream и ♥VIKI♥, нещата да се наредят по най-добрия за вас начин!

Получих покана за гостуване на ангелите.
Не смятах да се занимавам с подобно нещо от съображения за недолюбване на спам. Но получих поканата устно. И така е съвсем различно Simple Smile

ПС Никак не харесвам брандиране в нечетливи цветове и това е!

# 113
  • Tам през Атлантическия океан
Аз днес си направих картата на желанията, но се оказа ,че днес не е новолуние
Мога ли сега на 14 да си направя друга карта newsm78
Wink

Това си е твойта карта вложила си енергия в нея,  Peace та аз симисля че не нужно да правиш нова.
На новолунието този месец просто можеша да се я доукрасиш, да напишеш  утвърждения в/у нея  Hug прочети подробно за Вълшебната карта  и ако нещо си изпуснала просто го добави на 14 април Peace

Хубав ден феи  Wink

lina, това е само началото Hug

# 114
Last Chance to Listen—One Week Only!

NO CHARGE FOR ALL 8 LESSONS

Offer expires April 11, 2010 at midnight PT. You must register for the free course, but once registered, you’ll have 7 days to stream the lessons online anytime at your leisure.

You have the power to heal and transform your life. Here at Hay House, we are on a mission to support you in discovering your own transformative power on your path of personal growth. We know that it’s tough to follow your heart and keep taking action on your dreams in the midst of chaotic day-to-day life and setbacks. That’s why we’re bringing you our special Heal Your Life online course.

In this FREE eight-lesson online course, we talked with some of the top experts in the world about the latest developments in their fields—Louise Hay, Dr. Wayne Dyer, Doreen Virtue, Jorge Cruise, and more. Listen in as they share their insight into all facets of healing and transforming your life, both inside and out.

Whether you want to take better care of your body and soul, find more meaning in your day-to-day life, or tap into Divine guidance, this eight-lesson online series will empower you to make dramatic and positive changes.

http://www.hayhouse.com/event_details.php?event_id=1073&utm_id=DYERFB

Честито ви Възкресение!

Hug

# 115
  • Шотландия
Last Chance to Listen—One Week Only!

NO CHARGE FOR ALL 8 LESSONS

_________

Честито ви Възкресение!

Hug
esme, благодаря ти!  Hug
Обаче нещо не мога да се справя... уж ги "купих" за цена 0,00, обаче сега как се слушат...? Не мога да намеря линк...  newsm78

П.С. Оправих се, благодаря!  Hug

Последна редакция: ср, 07 апр 2010, 17:50 от *Мила*

# 116
  • Добрич
Здравейте момичета!

За Великден обикновено ходим на манастир, за да присъстваме на Великденската литургия. Този път избрахме Капиновския манастир.  Бяхме много учудени и разочаровани, когато разбрахме, че тъй като свещениците в района не достигат един свещеник посещава по няколко църкви на вечер, за провеждане на празничната литургия. В резултат на това в различните населени места часът на Възкресението варира от 23 до 01, а службата се съкращава до няма и половин час. Една монахиня сподели, че те предпочитат тази възможност пред варианта  в манастира да няма литургия.

Ако ви се разглеждат снимки от манастирите около Велико Търново /Капиновски, Плаковски, Килифаревски, Преображенски, Присовски и Лясковски/ - тук.

Тъй като зная, че подобно на мен в темата има и други приятели на животните - петиция в тяхна защита

Последна редакция: ср, 07 апр 2010, 16:42 от Вела

# 117
  • На черешатааа
Здравейте момичета. Отдавна чета тази прекрасна темичка, но исках да изчета всичко от началото- успях  Flutter .  Благодаря на всички, които споделят  интересни и поучителни неща. Лени   bouquet за прекрасното оформление. Надявам се приемате и нови попълнения  Hug . Изтеглих си  доста книжки , които още не съм прочела, но съм започнала. В темата видях,че новолунието през април е най- благоприятно и реших,че ще си направя карта  Party , но има неща които не са ми съвсем ясни. Надявам се, на вашата  помощ   Hug И да попитам- как се определят посоките на картата, в началото видях и  2 начина, та се пообърках малко.

Последна редакция: ср, 07 апр 2010, 23:51 от gold laydi

# 118
  • Tам през Атлантическия океан
Привет gold laydi Hug
страхотно е че си прочела всички теми  Crazy наистина са полезни  Hug
Имах късмета да съм от началото на тази вълшебна тема  Hug иначе честно като типичен овен  Mr. Green надали бих успяла да изчета всички теми 23  Wink до тук  Hug

Сега  за картата  Hug
първо да ти кажа че тя ДЕЙСТВА !  Grinning

Мойта карта е направена по този начин :

Не е задължително да правиш картата точно по "калъп"  Wink ако искаш вложи фантазия , творчество и си направи един страхотен колаж който да те радва  Hug и да , нещата се случват , убедила съм се лично  Mr. Green

# 119
 Hug   за всички вас!     Heart Eyes

за картата на съкровищата и ВСИЧКО, свързано с НоволуДието в ОВЕН

Общи условия

Активация на акаунт