Подсъзнанието може всичко 23 /Линкове за всички техники има на първа стр./

• 99 296
  • 709
  •   1
Отговори
# 375
  • Варна
Май нещо е станало със сайта за момента. Аз преди успях с Sofia. Въвеждала съм и Луковит и Гоце Делчев. Не бях ги изписала правилно и не ги прие, но когато натисна да генерира доклад, ми дава възможност от падащо меню да си избера от градовете в БГ. Сега, когато стигна до тази стъпка, падащото меню е празно. Не приема нито Sofia, нито Varna,  нито London. Дано скоро го оправят

Да, вероятно нещо е станало със сайта, пробвах как ли не. Исках да попитам, понеже видях, че новолунието е до 21 , всеки ден ли може да изписваме желания, или само веднъж за периода?

# 376
  • Costa Rica
Яница, ей сега ще ти го преведа.
Характерът на този човек е предимно спокоен, сговорчив, настъпва равновесие в използването на вътрешната и външната енергия.
Има достатъчно количество биоенергия, способен е да я споделя с другите, може да стане лечител
Тези хора не се притесняват много за реда, относително е - ако искат, правят нещо, ако не искат -не го правят (всичко зависи от  настроението).

Податливи са на сериозни болести, много ще боледуват Sad
Почти ясновидци, не допускат грешки, знаят точно какво правят.
Човекът е дошъл на земята за да получи професия (занаят), на тези хора им е нужен физически труд, но не го обичат.

Има талант, но не е ярко изразен, необходимо е да го реализира.
Има  развито чувство за дълг, точен е.
Роден е с нормални умствени способности, но трябва да се развива повече.

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 18:02 от Делфина фон Ю.

# 377
Това е нумерологията на Александър Александров, само дето е толкова кратко дадена, че нищо не се разбира. Истинската нумерология по него е много по-обширна и се гледат съчетанията от цифри. А с този линк, дето ви искат мейл, за да ви пратят резултатите, отсега нататък ще ви се пълнят пощенските кутии със спам....

В този сайт, като се попълват данните, не е задължително да си даваш майла. Просто не го пишеш, като  пропускаш празно полето ...и само  натискаш бутона "далее"  Wink

Иначе разбира се ,че истинската нумерология ще е по обширна и конкретнта, но няма и  да е безплатна... Laughing

# 378
  • Universe

Тази молитва за ограждане и защита ми даде една приятелка, на нея друга - хареса ми и я предлагам и на Вас   Hug

„Господи, огради ме с диамантената стена на Твоята бяла светлина. Божият Дух, възлюбленият на моята душа, ще направи всичко за мен.“

Казва се три пъти с вдигната дясна ръка, свита в лакътя, като се прави обръщане на тялото в кръг. Най-напред се обръща на изток и се произнася формулата, след това на юг, после на запад и север, като формулата се произнася при обръщането във всичките посоки и мислено се огражда всичко с диамантена стена и бяла светлина.

За ограждане сутрин и вечер с издухване с двете ръце, кажи:

„Господи на Любовта, Боже на Светлината, разпръсни всички нечисти влияния около мене“. (три пъти с духане) 
[/color]

Praynig Още молитви за ограждане и защита - Учителя Петър Дънов

По време на военния период от първата половина на 20 век (1912-1918) повечето от учениците и последователите му са мобилизирани в българската армия и по негови наставления носят, пришити във военните си куртки, Добрата молитва и Псалм 91

# 379
  • София
Deepak Chopra - The Seven Spiritual Laws of Success / Дийпак Чопра - Седемте духовни закона на успеха (2007) - има го преведен в http://kolibka.com/2.html

IMDB линк: http://www.chopra.com/sslos

Описание:
Тoва e един филм, направен по книгата на Дийпак Чопра - "Седемте духовни закона на успеха", но заглавието й би могло да бъде и „Седемте духовни закона на живота", защото природата прилага едни и същи принципи при сътворението на всяко нещо в материалния свят — всичко, което можем да видим, чуем, усетим с обонянието си, вкусим или докоснем.
Успехът в живота може да бъде определен като непрекъснато разрастване на щастието и прогресивно домогване до стойностните цели. Успехът е способност да осъществяваш желанията си без усилие. И все пак, успехът, включително създаването на богатство, винаги е бил считан за процес, който изисква упорита работа, и често се приема, че се постига за сметка на другите.
На нас ни е необходим по-духовен подход към успеха и благосъстоянието, което представлява поток от всички добри неща, щедро изливащ се към нас.
Познаването и прилагането на духовните закони ни поставя в хармония с природата и ние съзидаваме безгрижно, с радост и любов.

Здравейте,
 не мога да се справя със субтирите в "колибка".
Моля ви за помощ, не мога да ги сваля, а наистина бих искала да гледам филма
Благодаря ви предварително

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 19:50 от Zdraveto

# 380
lenny_pld , чудесно си се сетила за Добрата молитва.
Тази молитва е обща не само за човечеството , но и за цялата Вселена, за всички ангели, архангели, началства, власти, сили. Като прочентем Добрата молитва с нея можем да минем навсякъде, те е пропуск.

ето и молитва за подмладяване  Flutter от Учителя "
Да любя, да мълча и прощавам и пътя си да продължавам"

# 381
  • На края на вселената!
Zdraveto,
http://kolibka.com/download.php?sid=8386 - тук са субтитрите
На този линк, който аз пускам, натискаш върху него десен бутон, избираш Save Link As, запазваш като Тext Dokument в папката в която ти е филма. Ако не тръгват субтитрите, с пускане на филма или нещо не се оправиш ми пиши ще помагам  Heart Eyes Успех!

# 382
Винце Hug, все пак мисля, че за една нумерология е много важно да е точна и пълна, да не кажа определящо. Един общ псевдоанализ може много да обърка човек, особено ако я вземе по-насериозно... К`во като е безплатна, ако ти обърква преценката... повечето вестници са пълни с безплатни "хороскопи", колко ли са надеждни - четеш едно в единия, и точно противоположното в другия вестник Mr. Green
А пък това направо ме срази:
Яница, ей сега ще ти го преведа.
Характерът на този човек е предимно спокоен, сговорчив, настъпва равновесие в използването на вътрешната и външната енергия.
Има достатъчно количество биоенергия, способен е да я споделя с другите, може да стане лечител
Тези хора не се притесняват много за реда, относително е - ако искат, правят нещо, ако не искат -не го правят (всичко зависи от  настроението).

Податливи са на сериозни болести, много ще боледуват Sad
Почти ясновидци, не допускат грешки, знаят точно какво правят.
Човекът е дошъл на земята за да получи професия (занаят), на тези хора им е нужен физически труд, но не го обичат.

Има талант, но не е ярко изразен, необходимо е да го реализира.
Има  развито чувство за дълг, точен е.
Роден е с нормални умствени способности, но трябва да се развива повече.

Как може толкова непрофесионално да се вкарва  негативна програма на човек!!!?!

# 383
  • най-шареното място
Това за Питагор за мен е пълна измислица.
Както за повечето подобни неща пробвах няколко човека, за които знам доста.
Най-благия от тях, се оказа жесток. Най-алтруистично насторения - пълен егоист. Намирам разминаване и при себе си.
Та не се косете, ако пише че сте склонни към болести, ами помнете, че няма по-здрави от вас Simple Smile

За нумерология има много писано, но аз не съм чела отдавна. Името на детето си смятах много внимателно и после не ми се е налагало. не знам дали правилно съм разбрала, че Питагоровите сметки са вид нумерология, н она мен лично ми е странно всички родени на дадена дата да са е с еднакви характеристики и брой животи...

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 20:58 от арт мама

# 384
  • Costa Rica

Как може толкова непрофесионално да се вкарва  негативна програма на човек!!!?!

Споко, и аз се пуснах през програмата, даде ми почти същите фрази. Тъпо.

# 385
  • София
Zdraveto,
http://kolibka.com/download.php?sid=8386 - тук са субтитрите
На този линк, който аз пускам, натискаш върху него десен бутон, избираш Save Link As, запазваш като Тext Dokument в папката в която ти е филма. Ако не тръгват субтитрите, с пускане на филма или нещо не се оправиш ми пиши ще помагам  Heart Eyes Успех!

smile3525   newsm68
  ще гледам филм тази вечер, благодаря!

# 386
  • Варна
Яница,Винце Благодаря ви за милите думи Heart Eyes  bouquet

Изгубих се,да.в себе си,и в пътя си...не знаех накъде да поема.Загубих бебенцето което толкова силно исках и..се изгубих.
Една жена обаче,ми подаде ръка в този много труден за мен момент.За което безкрайно и Благо-даря.Лени   bouquet  bouquet  bouquet
Честно казано,всичко е било пред мен.Бавно започнах да влизам в ритъм,Ангелите са с мен.А сега,се впуснах в дълбините на Рейки.
Намирам себе си,и е прекрасно.така не съм се чувствала от години Laughing Винаги съм намирала утеха тук при вас,не съм спирала да ви чета.Но не знаех какво да пиша.Ето сега,изглежда е дошъл момента за това.Много съм щастлива Hug

Бъдете Благословени момичета  bouquet
И да не забравя,за моята  Рейки мастер  newsm51 newsm51 newsm51  Wink
И аз ще гледам  Филма тази вечер Laughing
При мен субтитрите не тръгнаха от Мозилата,даваше ги като въпросителни.През Експлорера стана Peace

Лени,молитвите са Прекрасни.humanis    bouquet  bouquet  bouquet
Спокойна вечер от мен,мили момичета Flowers Bouquet

# 387
Винце Hug, все пак мисля, че за една нумерология е много важно да е точна и пълна, да не кажа определящо. Един общ псевдоанализ може много да обърка човек, особено ако я вземе по-насериозно... К`во като е безплатна, ако ти обърква преценката... повечето вестници са пълни с безплатни "хороскопи", колко ли са надеждни - четеш едно в единия, и точно противоположното в другия вестник Mr. Green

мимина,   Hug   не бях пробвала линка...получих го на майла. Когато го пробвах и при мен се падна, че съм податлива на болести и други куп глЮпУсти...  Mr. Green много тъпо, както каза  Делфина фон Ю...но пък  много се  смях на резултата  Joy

Друг път преди да  пусна линк, обещавам да  го проверя лично... Wink  Hug

# 388
jorjito, много съжалявам мила, за случилото се...но нали знаеш,  че това е само едмно  изпитание,  за да укрепи вярата ти!   В този  момент  се сетих за  това, как Бог е искал да изпита Авраам... Rolling Eyes Никога не бива да губим вярата, най-вече в най-тежките моменти...

Радвам се много, че се върна!  bouquet  С теб сме и много те прегръщаме!   Hug

Лени... Heart Eyes

Лека и вълшебни  сънища на всички! 

# 389
jorjito    bouquet  Вярвай в себе си !

Общи условия

Активация на акаунт