Не се допускат теми и мнения, съдържащи нерегламентирана реклама на български фирми - посредници.
Изрично е забранено развиването на търговска и посредническа дейност във форума!
Всякакъв опит за развиване на подобна нерегламентирана дейност (посредничество при пазаруване срещу заплащане) от страна на фирми и потребители, ще бъде санкциониран и достъпът до форумите ще бъде забраняван безсрочно без предупреждение.
Това означава ли, че ако съм доволна от фирма х, доставила ми неща от Некст, МиС и прочие недоставящи до БГ сайтове, не мога да споделя инфото /бих се окачествила като потребител , споделящ сведения за лица, които осигуряват посредничество при пазаруване от недоставящи до БГ сайтове/? Попадам ли в категорията на евентуално банна-тите?
Имам и още два въпроса:
Какво се разбира под "нерегламентирана реклама" въобще? Щото и да споделиш дали си доволен от АМ"Аптамил" вместо от АМ "Хип" пак може да се изтълкува като нерегламентирана реклама...
Прави ли се разлика между "нерегламентирана реклама" и "нерегламентирана дейност" дефинирана като "посредничество при пазаруване срещу заплащане"?
Горното написах с цялото ми уважение към собствениците на сайта и рекламната им политика.