НеУпЕсуеми прЪвУписТни ОпрЪжнения и прикаСки- 42

• 43 191
  • 754
  •   1
Отговори
# 165
Ред Бътлър

# 166
Цитат
Zdraveyte,izvinqvam se za neudobstvoto ce parvo pisha na latinica vtoro neznam dali temata e otvorena na pravilno mqsto no nqmah drug izbor.Ta priqtelkata mi neshto se strahuva a i e strah da idi na lekar za pregled i za tova resih da napravq neshto rovih po internet no tochiq otgovor neshto nemojah da namerq. Predi 3 dni ot cikala pravihme seks,no siguren sum ce ne svirsih. cuh ce se udaljavalo zaradi seksa i to kolko moje da se udalji a i tq mi kazva ce kara 2 sedmica vece a i az ne sam na qsno s tiq neshto ste mi otocniteli kak stoyqt neshtata

A заглавието на темата е :
Цитат
Seksi Predi 3 den ot cikala
ooooh! Tired

Шок и ужас  Shocked  ooooh!  Tired

# 167
  • София

Това е написано съвсем правилно.

# 168

Може- когато говориш на друг език. Българската дума (побългарена) е кетъринг.

# 169
Цитат
здравейте!
лятото идва, идвавреме и за слънчевите очила.
Искам да споделите къде има магазини на Полароид в София ,да рече където цените са прилични.
днеска бях в 2 магазина единия е аутлета на патриарха другия до 133то училище-там имаше хубави модели г/д по
80-90 лв. та аз исках да ви питам може ли да се намерят по евтини да речем 50-60 е ок,или кога са най-евтини в аутлета на
патриарха щото ся е началото на лятото ся са им докарали новите модели предполагам, и старите не са олекнали в цените.
малко увъртях съжелявам исках просто да знам къде има други магазини където са на прилични цени и са поларойд

# 170
  • Mediterraneo
зздр искам да попитам не6то таи като сам нова и не сам много на асно тук направила сам си тест за бременност и бе6е полойителен след 1 седмица пак направих бе отрицателен и сега нз какво да права боли ме корема както преди менструациа благдара предварително

# 171
Цитат
Здравейте мамчета ама се почуствах едно биновно че се покарахте малко ама карай казват каща без димящ кумин не може

Е, чак пък биновно. Whistling

Обаче следващото напраЖо ме разстреля.  ooooh!
Ако сте го пускали, моля да ме извЕните.
  Mr. Green

Цитат
ей сега ве обясня
пива от работа
свекарите имаха апартамент и каща (много стара от техните) на името на свекара.
Той се Забарка с пирамидите и една фирма За мебели и ги иЗгуби.
Те нямаха други недвижими имущества и бяха на улицата, ние ги прибрахме и живяха при нас.
След това пояинаха родителите на свекарвата и те наследиха джа апартамента и една  каща с дворно място. Свкара няма пражо да да има нещо на негово уме.
Единия апартамент го преисаха на брата на мажа ми, а ж другия живееха те.
След което си продават апартамента и кащата (брата неговия апартамент не го пипа)
и с парите строят огромна  каща с брата, но на името на брата и снахата, а   Земята е на снахата от нейните родители.

ИЗвинявам се За правописа

# 172
До колкото разбрах това което пия аз /мейзингтаг / е по силния вариант на лида като инсрукция към хапчетата имаше добавка че задължително се пие вит.В2 3*1 и В12 разпрезелен или в три приема или всичкия вечер прези лягане това го прочетох от после и има ефект .тъй като тук нямо В 2  и 12 отделно си взех мултивитамини с още добавки и сега вземам една таблетка сутрин заедно с китайското хапче една на обед и една вечер преди сън ! Трябва да кажа че вече почти не усещам че съм го пила чак се притеснявам че няма ефект/то нали знаеш като не ти става лошо и мислиш че не върши работа /няма нищо общо с нъприя ден ,сега остана сухотата в устата и имам чувството че постоянно имам температура /но се оказа само чувство /явно организма си повишава температурата от термогенезата .Ще видим накрая .....

# 173
  • Стара Загора
Цитат
Здравейте мамчета ама се почуствах едно биновно че се покарахте малко ама карай казват каща без димящ кумин не може

Е, чак пък биновно. Whistling

Обаче следващото напраЖо ме разстреля.  ooooh!
Ако сте го пускали, моля да ме извЕните.
  Mr. Green

Цитат
ей сега ве обясня
пива от работа
свекарите имаха апартамент и каща (много стара от техните) на името на свекара.
Той се Забарка с пирамидите и една фирма За мебели и ги иЗгуби.
Те нямаха други недвижими имущества и бяха на улицата, ние ги прибрахме и живяха при нас.
След това пояинаха родителите на свекарвата и те наследиха джа апартамента и една  каща с дворно място. Свкара няма пражо да да има нещо на негово уме.
Единия апартамент го преисаха на брата на мажа ми, а ж другия живееха те.
След което си продават апартамента и кащата (брата неговия апартамент не го пипа)
и с парите строят огромна  каща с брата, но на името на брата и снахата, а   Земята е на снахата от нейните родители.

ИЗвинявам се За правописа
Ееееее ,пУне се е изФинило момичетУ   Joy Joy Joy

# 174
Цитат
да ми помогне да спечели, като ми близнаци своя глас! Joy Joy

newsm78

# 175
Цитат
не, неисаскм да чакач защото някой го мързи  да ходи по стълбите 3ти асансьор за да се кача с количката, мн срещано в Sky city, но и в сердика в началото...

# 176
здраейте искам да знам сериалите не можели да се коментират като теми ако е НЕ защо  newsm78

# 177
да си начешам крастичката

# 178
"на прием вили цени са"

"мълчи като пукал. /не съм сигурна дали се пише пукал или пукъл- от яд забравих цялата граматика/" - това е веселяшко.

# 179
  • Italia
Чета книга, издадена през 80-те...
Цитат
Уйлям
И тук се позачудих, аз ли съм в грешка, че "й" е в повече, или авторите са изпуснали една буква в началото...

Общи условия

Активация на акаунт