НеУпЕсуеми прЪвУписТни ОпрЪжнения и прикаСки- 42

• 45 413
  • 754
  •   1
Отговори
# 435
Цитат
За съжеление закона си е закон! за такива простовати хора като нас.
..............но горе главата . важното че всичко е приключило с Хепиент!!!!
Laughing

# 436
Цитат
За съжеление закона си е закон! за такива простовати хора като нас.
..............но горе главата . важното че всичко е приключило с Хепиент!!!!
Laughing

Laughing Този Хепиент изби рибата.

Ето нещо и от мен

от тук - http://news.ibox.bg/news/id_2070636215

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 13:01 от argun

# 437
"някакви прознози кои ще са следващите "на борсата"

# 438
Цитат
В днешно време мъжете са такива- хоцкари.

Хоцкари са, верицата им, ама и аз вече ставам хоцкарка!

# 439
argun, дай малко жокери, това не мога да го разчета  Crazy

"оцъства доста време "

Последна редакция: пт, 16 апр 2010, 15:18 от Поля_от_слънчогледи

# 440
Човекът за 300 лева е станал бизнесмен на фирма, която е трябвало да източи 1 600 000 от ДДС.

# 441
вечерта във 9 ч.си казах сама на се беси ooooh!

# 442
argun, дай малко жокери, това не мога да го разчета  Crazy

...

Цъкни на линка. Иначе е непреведимо.

# 443
Цитат
ако имате сопствен  бизнес мойете да го рекламирате със статии при нас бесплатон или да добавите линк в директорията както и ако искате просто да публикувате ниякоя простотия

# 444
  • София
Цитат
то по принцип се говори с хора дет можеш се разбереш па тука вие го превърнахте в ебаси лудницата бе.иначе не аз няма избягам лесно .имаш късмета ,че имам бебе и немога да отделя това време да ти кажа аз .ако обаче си тъпо и упорито фаидицъ -иок мила  Joy

Така е, говори се само с хора дет можеш да се разбереш Wink Потребителката с кой ли успява да говори?

# 445
тъпо и упорито фаидицъ

Joy Joy Joy
Аз съм Зговорчиво файдацъ...

# 446
Цитат
Здравейте,
Моля за съвет момчето ми е на 2години, в период на никнене на горни кучешки зъби от 4 месеца и още не са избили с постоянна кашлица в този период , периодично сополи и оскоро установена увеличена трета сливица/лекуваме с хомеопатия/. Това е като предисловие на въпроса ми. Храненето-имаме проблем-от близо 5 месеца спря почти да яде солено-бяхме на дутска кухня-спряхме я, солени пюрета веднъж в седмицата ако яде е постижение/и то само от любимите/, такива неща като филия с кашкавал, салами т.н. няма при нас.Домати и краставици не знаем какво е!Тръшка се и това !в същото време ако е на кеф хапва кюфте и хот дог с наденичка, ама този кеф......... Mr. Green е много кратък.

Моля  Thinking

# 447
  • Шоколандия
До нас има табела
Цитат
Продавам буркани всякакви видови

# 448
На пазар
Цитат:
Ние преди малко се прибрахме от Карфур. Беше ужасна лудница. На моменти спираха да пускат на входа за да се разреди потокът върте. Нямаше колички, хаусът на касите е пълен. Не ни приеха картата - имали проблеми с обслужване на картите, наложи се да теглим от банкомат и да се върним да платим, докато опашката зад нас чакаше, после ни таксуваха една ваза двойно и понеже бяха преключили сметката трябваше пак да се връщаме на първия етаж за да ни върнат парите от информация. Не мисля че ще отидем отново в близките месеци. Така и не разбрах как някои хора пълнят една огромна количка за 100 лв. ... ние закръглихме тази сума с 5-6 неща, явно си трябва предварително проучване и подготовка 
Видях доста био продукти, но до зеленчуците не можах да стигна. Бях си намислила да търся някои по-специфични продукти, но ще остане за след като отмине еуфорията.

п.с. Запетайките не ги броим

# 449
  • София
Цитат
...глобусът на смъртта,дресура на коне,кучета, слоне,колелото на смъртта...

...маймуне и камиле  Laughing  А и глобуса и колелото са май едно и също нещо.

Общи условия

Активация на акаунт