НеУпЕсуеми прЪвУписТни ОпрЪжнения и прикаСки- 42

• 43 166
  • 754
  •   1
Отговори
# 45
  • София
слетобед

# 46
  • София

Цитат
А за коментара под този пост в стил "Гузен негонен биага" - едва ли амамари визира конкретно ниакой.

А за по-долниа ниамам думи просто!! Ще кажа само, че интелигентниа човек може да почива навсикъде. Интелигентниат човек събира и "емоционални" впечатлениа от почивките, които не зависиат от басейни и спа!!!! Не съм сигурна във възможността да бъда разбрана от ниакои, коментиращи хорските почивки в села без басейни като загуба на време от и без това краткиа ни живот!1
А колко хора има дето просто ниамат комплекси и затова почиват където им е уютно, а не където е модерно.

Върнах се толкова назад в темата, защото чак сега видиах спама на 1-ва стр.Извиниавам се на останалите за отклонението от темата.   

Сигурно буквата "Я" липсва на клавиатурата, не мога да си го обЕснИА по друг начин  Thinking

# 47
Цитат
Имам парцел с къща и изкаме с мъжът ми да се отделим от нашите и го обмисляме като варянт за тези бързо зглобяемите дървени къщи дават им живот до 50 год.?
Имали някои които да сподели опит?

# 48
  • край голямата локва
Цитат
ацкия филм мм наи-после да качът нещу интересну много яко свърши :Д :Д гледаитего не е за испускане   мно луддддддд  

От друг форум е, но не мога да не публикувам този образец на съвременнияТ български правопис. doh

Последна редакция: вт, 30 мар 2010, 12:29 от xxxxx

# 49
От друг форум е, но не мога да не публикувам този образец на съвременният български правопис. doh
... на съвременниЯ...  Wink

# 50
  • край голямата локва
 hahaha,  а  аз даже допълнително си го поправих.

# 51
Цитат
остта
Леко престараване с членуването.

# 52
Цитат
Ето туку що- поредното доказателство.
Цитат
ония не се появил
Цитат
помръчена

# 53
афтосервиз

# 54
и аз искам да пласирам моито звер4е 6тото много оби4а да си преписва с дрогар4ета

Whistling

# 55
Цитат
Във Социалната мрежа

# 56
  • София
От днес, лака в синьо или тюркиз май се казва този цвят  Mr. Green

пряки или коствени

# 57
Цитат
Търся двоетажно легло...

# 58
От различни акаунти, но задкомпютърното устройство явно е едно и също:

Цитат
Хора пазетесе от ФЛОРИМОНТ МЛАДОСТ това са голями МУШЕНИЦИ

Цитат
ХОРААА РАБОТИЛА СЫМ ЗА ТАЗИ ФИРМА!!!
Цитат

...VASHIAT APARTAMEN NA ZIVOTA VI

има и още, но на латиница.

# 59
  • София
Kak щте постапите ако разберете за изневяра на съпруга ви?

Заглавие на съседната тема. Отговорът също е в тон  Mr. Green (мацката има чувство за хумор Simple Smile )

Общи условия

Активация на акаунт