НеУпЕсуеми прЪвУписТни ОпрЪжнения и прикаСки- 42

• 45 395
  • 754
  •   1
Отговори
# 510

Ох  ooooh! Кога ли тази тема ще престане да ме изумява? Май ще си остана с чакането  Laughing

# 511
Цитат
оаквах да се полуи нещо такова след поста ми,  за което се извиням

# 512
  • Видин
Излизаме на разходка ако въли не и когато дъжда е съпроводен със силен вятър. Е разбора се използваме дъждобран.

# 513
  • край голямата локва
Цитат
Здравейте момичета 1 и 6 месеца след предложението най накрая и ние решихме да се женим
искаме да е през септември
въпросът ми е да започвам ли с подготовките
от варна сме гостите се дчертават към 80
искам сватбата ни да е незабравипо преживяване но като гледам сумите които пешете Shocked
 #Crazy
някои може ли да ми каже премерна сума за сватба във варна
както и добри фото видео с дж
много ще съм ви благодарна за помоща  Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile Blush Smile Smile Smile Smile Smile Smile Smile bouquet

Аз бих предложила да започне с правописа.  Grinning
Някой може ли да ми каже какво точно означава последното- фото видео с джnewsm78

# 514
  • Западен парк
Аз го разчитам като "фотограф, видеокамера, DJ", но не си го представям да се върши от един човек.

# 515
  • край голямата локва
Аз го разчитам като "фотограф, видеокамера, DJ", но не си го представям да се върши от един човек.
Първо и аз така си помислих, но все пак е видео с дж. Това с ме обърква.  #Crazy

Последна редакция: ср, 21 апр 2010, 09:03 от xxxxx

# 516
  • Home is where the heart is...
Производство и продажба на батерий - от сайта на една фирма  Mr. Green

# 517
Цитат
тръвопост
Party

# 518
  • Mars Hotel
"и аз мислиа още малко да кърмиа до към годинка и си мислиа да го заместиа с млиако за над годинка с биба поне за вечерите и през нощта,в краина сметка млиакото е полезно,межд дргото дъщериа ми е пила млиако до 2г. и половина,така,че не виждам нищо лошо"

млиако  hahaha

# 519
Цитат
продавам кон4е лулка което става да се кара и да ес лу6ка на него
Хайде да се полу6каме Laughing

# 520
Цитат
о и на мен доста ми окасня след раждането.кармих 6 месеца,цикала ми доиде 3 месеца след като ми секна кармата.все пак отиди на лекар за да си и ти самата по спокоина.

Цитат
Слагаи едни патъчки и отскочи до гонеколога та да не се трвожиш излишно. heart smiley cunki
На ме си ми доиде нормално на оkoло 1,5 или 2,5м. някъде непомня точно

Без коментар Tired

# 521
Цитат
Отвръщавам се

# 522
искам да ви попитам ензнам дали другаде някъде го има тоз и въъпрос и се извинявам ако го има и ако повтарям някой но скоро си направихх ноктопластика и лака започна да ми се бел а нямям сега много време да отида да се лакирам мога ли сама да си истрия лака с лакочестител и да се лкаирам ще навреди ли нещо не гел-а ии на ноктите  мерси предварително за отговора

Изречение без начало и край.  newsm78 
Чудна работа !  bowuu  Поне една запетайка да имаше ......

# 523
Цитат
утопий

Ей го и братът на Калорий и Стрий  Joy

# 524
Цитат
утопий

Ей го и братът на Калорий и Стрий  Joy
Joy То през тема се появява по някой и друг роднина, доста голяма фамилия ще да са.

Общи условия

Активация на акаунт