НеУпЕсуеми прЪвУписТни ОпрЪжнения и прикаСки- 42

• 45 381
  • 754
  •   1
Отговори
# 540
Цитат
Аз моите матраци съм ги покрила с чершафи с ластик и отгоре си застилям спалните чершафи.

# 541
Цитат
Оф, айде стига с това "Пример за подържание"

# 542
Цитат
Много ме дразнят като вземат да се връткато шугави

връткат се като ..

Цитат
селския оремак

хоремаг- така им се викаха едно време кръчмите  Grinning

Последна редакция: чт, 22 апр 2010, 23:00 от Albo

# 543
  • Mediterraneo
Хох, аз оремака влизам да пусна  Laughing

Шон конари
пак се клиофна
танциорка

Последна редакция: пт, 23 апр 2010, 09:06 от Тарталета

# 544
  • sofia
Ох, племеницата ми как се мъчи с тази танциорка, все я пише танцйорка. Оправдава я обстоятелството, че е първи клас.

# 545
От Mediapool:

Цитат
МВР стяга поредната акция, която има всички шансове да бъде обявена като антикризистна мярка. Тя най-вероятно ще е под кодовото име "Перачите" и ще е насочена срещу прането на пари чрез стройтелство на хотели в зимния курорт Пампорово и чрез сделки с недвижими имоти. 

# 546
  • sofia
Аз предлагам Й да отпадне от азбуката, че да не се чудим И или Й.
Друго правило ми хрумна: при комбинация на И или Й с О, независимо дали пред или зад О, винаги да се пише Й и проблемът е решен. Но ако звучи сложно.....първото предложение.
Завършила съм ФЖМК преди 9 години, ама такава неграмотност е потресаваща.

# 547
"О не се дерзай ,детето само ти показва"

# 548
  • Mediterraneo
"О не се дерзай ,детето само ти показва"

Joy

# 549
Цитат
Здравейте приятели на нашият приказен магазин,искам само да знаете ,че ще полудея от кеф затова че благодарение на много труд,приятели и търпение магазинът вече разполага с много нови уникални подараци.Ако разполагате със поне малко свободно време ,моля Ви заповядаите да ги разгледате.Тази покана не Ви ангажира с това ...да пазарите .Само да ги разгледате .Гордея се с нещата които мога да кажа ,че повечето от тях са уникални и приказни ............
Из Фейсбук.

# 550
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ЧЕДТЦИ НА КНИГИ 

# 551
ЧЕСТИТ ПРАЗНИК НА ВСИЧКИ ЧЕДТЦИ НА КНИГИ 
Това ще да е на "чехстки" с толкоз неизговорими съгласни.

# 552
  • до една звездичка
Цитат
... куче проявило агресия към човек или друго куче (независимо дали е бездомно или си има дом) трябва незабавно да се ефтаназира...

И такъв глагол ли има вече...  Tired newsm78

# 553
Цитат
на 21гсъм, октомври ставам студентка-редовно медицина(приеха ме предходната година,платих си таксата сама и си запарих правата) детето ми е на 1г9м,мъжа ми ме подкрепя исключиелно много и макар и с малко пари знам ,че ще се оправим за следването ми...той е готов и кредит да истегли...
родителите ми (малтретираха ме психически като дете, а е имало и физическо насилие) не ме подкрепят морално(както за ученето,такаи за собственото им внуче...тя не била наследничка),а за финансова помощ да не говорим.гледат в земята да не ми дадат и лев (ние не живеем доринормално,месец разход за семейството е 500лв, в голям град-храна,сметки,бебе, дрехи,домакински, дори картофи няма кой да даде,всичко се купува, а останалите пари са за наема) имам ли право на общежитие със семействотокато студент? знам,че има стипендия за успех 80-90лв.има и някакви помощи за деца с проблемни семейства...мога ли да осъдя родителите си поне семест.такса да платят?
с родителите си не мога да разговарям нормално,те казват щом искаш да учиш си се оправяй ,сама си взимай решенията,ние не ти се бъркаме ,сама се оправяй....откакто се е родила дъщеря ми ,и дадоха 300лв само и за 2 год още 100лв за дребни подаръци....аз знам ,че мога да е оправя и без тях, и че така няма да имаме постоянни разправии.....но все пак е нормално родителите да ти помогнат и то за тази специалност.за последният път като им бях на гости ми се развика баща ми ,че нищо няма да получа в наследство,защото предходната вечер попитах майка ми защо всяка седмица готви на брат ми по 3-4 ястия(той учи в друг град),а на мен ми даваше само по 12 буркана в началото на учебната годината и тя се уплашила че съм тругнала да деля Very Happy Party

# 554
Цитат
Клоним към италянската тема

Общи условия

Активация на акаунт