НеУпЕсуеми прЪвУписТни ОпрЪжнения и прикаСки- 42

• 43 037
  • 754
  •   1
Отговори
# 75
  • Видин
В документите ми пише, че съм забременяла спонтанно  Peace Звучи странно, но е термин и няма какво да го чепкаме  Laughing
Със сигурност обаче е правилно написал и с правилния смисъл.

# 76
Как и с какво да премахнем не прятното потене под мишниците - заглавие на тема

# 77
По Хоризонт съобщават за варненски бизнесмен Дънката.

# 78
В документите ми пише, че съм забременяла спонтанно  Peace Звучи странно, но е термин и няма какво да го чепкаме  Laughing
Със сигурност обаче е правилно написал и с правилния смисъл.

Joy

а как ли става неспонтанното забременяване  newsm78

# 79
а как ли става неспонтанното забременяване  newsm78

Инсеминация, инвитро...

# 80
По Хоризонт съобщават за варненски бизнесмен Дънката.
Този прякор го има и в други населени места  Grinning, където не членуват дънки като дума в среден род.

# 81
Трудно е да се каже от кой род е дума, която няма единствено число.
А тия с две дупки за пъхане на краката са такива - прашки, боксерки, бикини, дънки, наполеонки, шорти, кюлоти.

# 82
  • до една звездичка
На мен пък изразът "спонтанно забременяване" не ми е нито смешен, нито неестествен. Възприемам го като синоним на "непланирано"; станало по естествен път.

# 83
Цитат
знам как е и благодаря "Дженкуйе" с ударение на дж

Това ми се ще да го чуя  newsm78

# 84
Цитат
офицялна рокля И ДОСТАВКАТА
Стой много добре и е удобна.

Цитат
идеална за лятото може дасе пристяга със връзките от зад.
Flutter

Последна редакция: ср, 31 мар 2010, 13:14 от Анонимен

# 85
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
На мен пък изразът "спонтанно забременяване" не ми е нито смешен, нито неестествен. Възприемам го като синоним на "непланирано"; станало по естествен път.

по естествен път не е задължително непланирано   Hug
за израза не споря

# 86
  • Mediterraneo
Цитат
знам как е и благодаря "Дженкуйе" с ударение на дж

Това ми се ще да го чуя  newsm78

Ау, удивителни простотии се срещат понякога  Whistling

# 87
Цитат
Здравейте,моля ви за съвет,дъщеря ми която е на почти 6 години,не слуша изобщо,нито баща си нито мен,когато искам нещо да свърши(да речем да си обуе пантофите,който е събула или оправи си дрехите или най честия ни проблем да излезе по бързо от банята )тя или отговаря с "няма"или нещо друго от този род или изобщо се прави че,на нея не говорим,като излезем от вън на площатката да играе,се въргаля в най голямата мръсотия,и да казвам да не прави така,никой не ме чува,като беше по малка мислех че като поотрасне малко ще се пази повече,но уви не е така.Пробвала съм да седнем да си поговорим да и обясна,защо трябва да слуша мама и тати как трябва малко по чистичко да играе че вече е голямо момиче,като че ли ме разбира,но в следващия момен ситуацията се повтаря.Моля ви дайте ми някакъв съвет как да привличам вниманието и какво да правя в случайте когато не слуша.Благодаря ви предварително

# 88
# 89
  • София
антибиотично паста
тетенус

Общи условия

Активация на акаунт