НеУпЕсуеми прЪвУписТни ОпрЪжнения и прикаСки- 42

• 45 416
  • 754
  •   1
Отговори
# 465
Изкам да попитам някой знае ли от тази снимка http://www.impulse.bg/photos/by/11084293/view/20753186#20753274 якето на момчето отдясно от каде е ?

Как така от кАде е? Ами от магазина за якета е. Да не би да иЗкаш да си купиш същото?

Последна редакция: нд, 18 апр 2010, 20:14 от lipstickЧЕ :)

# 466
Цитат
Не мога да се начудиа на логиката, че като не могат да хванат и накажат нарушителите, измислиат дивотиа ,от  коиато да страдат и съвестните.
Точно както прословутите ДДС сметки.Ниакои били злоупотребиавали с ДДС-то и хайде всички да ги задължим да си откриат ДДС с/ки, че и с парите в тих да не можеш да разполагаш, както прецениш.И какво стана? От ЕС веднага ни посъветваха.

Ниамам думи!!

ИАААКООО! : Mr. Green Ниамам думи и аз!!!

# 467
  • Казанлък of all places
Цитат
Уиндолс 7

# 468
Цитат
Аз съм на 15 години и имам криви зъби и изпитвам огромно неудопство от това.Може ли да Ви попитам как мога да си ги оправя освен с брикети. Благодаря предварително Simple Smile

# 469
  • София

Цитат
Аз съм на 15 години и имам криви зъби и изпитвам огромно неудопство от това.Може ли да Ви попитам как мога да си ги оправя освен с брикети. Благодаря предварително Simple Smile

Ми като не иска с брикети, може би с дървени въглища да пробва?  newsm78

# 470

Цитат

Ми като не иска с брикети, може би с дървени въглища да пробва?  newsm78

У наВтата е иЗтината!  tooth

# 471
  • somewhere over the rainbow
свинкс

# 472
"По модерномо...   видимо..."

# 473
  • София
Цитат
Аз никога небих изневирила защото не го заслужава. Небих му причинила такова нещо за нищо на света.

# 474
  • София
Цитат
На моменти не разрибам какво приказват

# 475
Цитат
Според мен трябваше и един солариум да йм сложат, тогава хептем щяха да се чудят къде са йм парите.  Mr. Green
Някой да има идея татуировката на Корнелия каква е ?
ooooh! ooooh! ooooh! #Crazy Crazy

# 476
Тука времето е едно такова тъмносимо, студено,одвратително тъкмо включих радиатова че ще замръзна в къщи малеееее аз зимата не съм слагала фанела дълък ръкав сега се навлякох ..

# 477
# 478
  • Galaxy 13197853088
Цитат
Връзките, които съм имала преди брака определено са ме обогатили емоционално и имат основен принос  в себеопознаването ми като зриал човек и жена, разбира се.Всиака една връзка е имала своите хубави моменти и критични такива, а преживиаването им, това е житейски опит /вкл.опознаване на мъжката психика/.Научила съм се да виждам и различавам нюансите в отношениата.
Мислиа, че това единствено ми е помогнало в брака/17г/. Да не говорим, че ме е и предпазил дониакъде  точно този отдавнашен опит.

# 479
мъжа ми ме подкрепя исключиелно много
той е готов и кредит да истегли...

Общи условия

Активация на акаунт