Листопад (Yaprak dökümü) - ТЕМА 20

• 40 736
  • 726
  •   1
Отговори
# 540
Flutter мили хора успокойте се.И мен ме дразнят разни персонажи от филма ама ще си го гледам.
Ох някой неща ги приемам доста емоционално Mr. Green Simple Smile
Аз като се изнервя от филма отпускам с влизането в темата.Радвам се като гладно циганче на зрела джанка като гледам аватарите и подписите с героите от филма.Правят ми духовен оргазъм. Flutter

# 541
Оффф... малко пресолиха сериала със сълзи и драми! То наистина като на филм краските са по-засилени, ама то бива, бива ... Тахсин горкият трябваше да се напие, че да събере смелост да каже на Фикрет че я обича. Че и как страшно погледна майка си, леле-мале! Rolling Eyes
Неджля след случилото се в бара просто на момента нямаше друг избор, освен да се прибере в къщи. Много ми стана смешно, когато в този момент Лейля отново изперкуляса и се нахвърли на яденето, като че ли искаше всичко да изяде и да не остане за Неджля. Символично в известен смисъл. Сцената с Хайрие и Неджля горе в стаята беше много трогателна, когато беше полегнала на скута на майка си. После като гледаше от прозореца, изглеждаше толкова щастлива и уталожена, че си е в къщи. Беше много вълнуващо.  Heart Eyes Това е, изказах се.  bowuu
П.П. А,да, щях да забравя! Крайно време е Лейля да започне да се занимава с нещо друго освен със собствената си персона - учене, работа ...  Crossing Arms

Последна редакция: пт, 02 апр 2010, 21:29 от soya-fen

# 542
  • Пловдив
... Крайно време е Лейля да започне да се занимава с нещо друго освен със собствената си персона - учене, работа ...  Crossing Arms
ББ: Ще стане, ще стане - още в следващите епизоди ще започне работа при Яман... И една от причините е за да е по-далеч от Неджля, че иначе и двете по цял ден вкъщи  #Crazy Размириците ще са неминуеми Crazy

# 543
... Крайно време е Лейля да започне да се занимава с нещо друго освен със собствената си персона - учене, работа ...  Crossing Arms
ББ: Ще стане, ще стане - още в следващите епизоди ще започне работа при Яман... И една от причините е за да е по-далеч от Неджля, че иначе и двете по цял ден вкъщи  #Crazy Размириците ще са неминуеми Crazy
Олеле ББ Да е жив и здрав Яман, все до него опират за помощ. Laughing

# 544
Аз само искам да отбележа, че в последните серии Неджля много ми допада! Бори се, въпреки многото сълзи и трудности- не се пречупи, остана вярна на обещанието към баща си!След глупавата си постъпка ('щото тъй и не ми стана ясно как и двете НЕ ЧАТНАХА, що за боклук е Оуз), тя определено израсна и според мен- да, заслужава прошка.
Отделно, въпреки че съм момиче, много ми плакне окото- като Снежанка е, с тези разкошни черни коси! Стискам й палци за още прогрес!

# 545
Лейля е страхотен егоист само това мога да кажа !
Тя какво сега, не може тя да е център на вниманието, много ме изнервя, Али Ръза и Хайрие нямат ли си други деца, няква ревност проявява, хубаво сърдита й е, ама не е само това ...
Неджля не й ли е сърдита, но намери сили и почука на вратата  Naughty
Ванилия75 въобще не си права, Неджля е много силна и борбена и ако искаше щеше да търси и да си намери, просто се изплаши от това което се случи ! Неджля има много здрава психика, не е като Лейля да обикаля по лудници и терапевти, аз в момента не мога да я разбера защо ходи още и Оя след като се оправи ? Или търси внимание и татко като има пари да плаща ?
Неджля потърси ли някога родителите си за финансова помощ ? - Не ! Ходеше на лекции, след това на работа тя си знае дали й е лесно, а Лейля се увисна на врата на Али Ръза, болна беше до едно време, сега само харчи и търси внимание !
Крайно неприемливо и егоистично от нейна страна  Shocked

Извинявай ама не можеш ти да ми казваш права ли съм или не Naughty Всеки си има СВОЕ МНЕНИЕ!!!И аз на мястото на Лейля не бих простила на Неджля!И кво така ли се неначекна та Джем та Оуз та тоя та оня и пак не може да си седне на задника лапешки #2gunfire И според мен,който е чел ББ,че Лейля пак се връща при Оуз,разбира,че тя истински го обича!А Неджля обича ли го според теб?Избяга с него за да го "върне" на сестра си!Айде стига не знам защо я защитавате Неджля...Точно тя посрами и провали повече от всички цялото семейство Текин.

# 546
  • Варна
Лейля е страхотен егоист само това мога да кажа !
Тя какво сега, не може тя да е център на вниманието, много ме изнервя, Али Ръза и Хайрие нямат ли си други деца, няква ревност проявява, хубаво сърдита й е, ама не е само това ...
Неджля не й ли е сърдита, но намери сили и почука на вратата  Naughty
Ванилия75 въобще не си права, Неджля е много силна и борбена и ако искаше щеше да търси и да си намери, просто се изплаши от това което се случи ! Неджля има много здрава психика, не е като Лейля да обикаля по лудници и терапевти, аз в момента не мога да я разбера защо ходи още и Оя след като се оправи ? Или търси внимание и татко като има пари да плаща ?
Неджля потърси ли някога родителите си за финансова помощ ? - Не ! Ходеше на лекции, след това на работа тя си знае дали й е лесно, а Лейля се увисна на врата на Али Ръза, болна беше до едно време, сега само харчи и търси внимание !
Крайно неприемливо и егоистично от нейна страна  Shocked

Извинявай ама не можеш ти да ми казваш права ли съм или не Naughty Всеки си има СВОЕ МНЕНИЕ!!!И аз на мястото на Лейля не бих простила на Неджля!И кво така ли се неначекна та Джем та Оуз та тоя та оня и пак не може да си седне на задника лапешки #2gunfire И според мен,който е чел ББ,че Лейля пак се връща при Оуз,разбира,че тя истински го обича!А Неджля обича ли го според теб?Избяга с него за да го "върне" на сестра си!Айде стига не знам защо я защитавате Неджля...Точно тя посрами и провали повече от всички цялото семейство Текин.
Напълно съм съгласна с теб.  newsm10 Не знам какво толкова и защитават на Неджля.
Тая ситуация с Неджля не я разбирам.  Thinking Все едно да дойде любовницата на мъжа ми и да искат да живея с нея. Не знам как я понася Лейля. Аз щях да се изнеса от къщи.

# 547
Намерих много хубава статия за Листопад ето тук http://az-jenata.com/article/9643/Listopad-prilicha-na-Geratzite/

# 548
  • Варна
Браво на момичетата ,които се грижат за космите на Оуз.   bouquet Продължавайте да плетете.  Joy http://vbox7.com/play:b9c24fc3

Последна редакция: пт, 02 апр 2010, 23:23 от Magosniwa

# 549
  Magosniwa  Hug Heart Eyes Той избръснат , лъснат много младолик......

# 550
  • Варна
  Magosniwa  Hug Heart Eyes Той избръснат , лъснат много младолик......
Ето го и тук http://www.youtube.com/watch?v=bk7myZePQJE&feature=related след 4 минута .

# 551
  • Пловдив
Браво на момичетата ,които се грижат за космите на Оуз.   bouquet Продължавайте да плетете.  Joy http://vbox7.com/play:b9c24fc3
Не само при него има положителна промяна Mr. Green ББ: гледам, че Шевкет кара джип, Фикрет е в началото на бременността си и май са се преместили в Истанбул (жалко, че Джаврие пепелян ханъм пак е с тях #Cussing out), а малката Айше е пораснала и вече проявява характер Crazy

# 552
  • У ДОМА
Здравейте! Нощната смяна на Али Ръза започва !!! newsm62 smile3521 newsm62
връщам се да чета и после ще коментирам!!!

# 553
Много сложна и напрегната обстановка се очертава в семейство Текин. Но това е животът, в него се случват и най-непредвидимите ситуации. Няма да бъде лесно нито на Лейля, нито на Неджля. Но, според мен, Неджля се прибра вкъщи, не защото е видяла зор, а защото вече й стана мъчно за семейството и се почувства готова за срещата с него. Confused
Тя, още докато чакаше отпред на вратите, беше готова на всякаква реакция от страна на Шефкет, на Лейля. Тя не даде израз на своите чувства, а ги чакаше те да реагират, точно като малко беззащитно котенце, ако го прегърнат то ще се гушне в скута ти.  HugЗатова много мило ми стана, като лежеше на коленете на майка си.
Наистина, ако разсъждаваме от мястото на Лейля, няма да сме очаровани от Неджля. Но ако пък сме на другото място, ще мислим друго. Всичко е субективно. Затова не би трябвало да съдим никого. Неджля се прибира у дома, като знае, че трудно ще й простят. Но мисля, че по-страшното е, че тя самата на себе си още не си е простила.
Този Тахсин, най-сетне се престраши да каже на Фикрет, че я обича. Е, след като си пийна Simple Smile. но пък Фикрет, как можа веднага така да реагира.

# 554
Намерих много хубава статия за Листопад ето тук http://az-jenata.com/article/9643/Listopad-prilicha-na-Geratzite/

ББ : Това че Шефкет се скарва с Али Ръза не го знаех, може ли някой да разясни с ББ newsm78

Общи условия

Активация на акаунт