Как и с какво да премахнем неприятното потене под мишниците!?

• 211 851
  • 742
  •   1
Отговори
# 405
И аз съм с две ръце за Одорекс Peace

# 406
И аз си взех Одорекс и направо се родих  Simple Smile Само че ми се налага да го пръскам по-начесто от 10-14 дни, защото като се напръскам три вечери подред, после не се изпотявам само около 7-8 дни... Confused Но в сравнение с другите дезодоранти е направо златен. М/у другото, пробвах това със содата и не забелязах никаква промяна, просто не ми подейства изобщо. Не ми помагат също и обикновените дезодоранти на Дав, Гарниер, дори и Рексона. По мое мнение, те създават приятна миризма, но самото изпотяване си остава. А тогава какъв е смисълът подмишниците ти да миришат приятно, но под тях да е езеро, и постоянно да се съобразяваш с какви дрехи излизаш? И аз бях така преди, даже и по-зле, не знам от пубертета ли е.... но сега със Одорекс-а изпотяването ми се е намалило до минимум  Simple Smile Скъп е, да, но определено си заслужава. И най-хубавото е, че е безвреден и не влияе на терморегулацията на организма Simple Smile

Това пък от къде го измисли  Grinning Laughing Много е вреден даже. Запушва ти порите и за това не се изпотяваш, но след като прекратиш използването му..обилното потене пак се появява. Не че някога го е нямало, просто е било подтискано или по скоро запушвано с Одорекса.

Аз използвам сода и да, потя се. Тя само предпазва от неприятната миризма.
Пия билкови чайове и се надявам след някой друг месец да вида трайни резултати. При Одорекса няма такива, защото той не лекува, а замаскира проблема. Хубаво, че на мен не ми понесе и че получих много неприятен сърбеж и усещане на болезнена сухота под мишниците, за да го изхвърля.

# 407
  • Orihuela Costa,Spain
Одорекса определено е супер ефективен,само че не е безвреден,на мен ми излязохо две бучки под едната мишница и една бучка под другата,7 дена пих антибиотик,изкарах си акъла,вече си купувам рол они без алуминий,не ми действат много ,ама спя спокойно,все пак е въпрос на личен избор

# 408
... Скъп е, да, но определено си заслужава. И най-хубавото е, че е безвреден и не влияе на терморегулацията на организма Simple Smile
Абсолютно безвреден, затова запушва порите и пречи на кожата да се поти. Кое му е безвредното не разбрах  newsm78

# 409
Абсолютно подкрепям последните три поста  Peace .
Ефективен е, но не и безвреден. На мен също след използването му ми се запушиха порите под мишниците и ми излезе по едно топче и на двете.

# 410
Аз също съм доволна от : http://www.google.bg/imgres?q=%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D1%80%D0%B5%D0% … ed=1t:429,r:2,s:0 ODOREX DEO .. Вече нямам проблем с изпотяването !  thumbsup thumbsup

# 411
Аз имам също този неприятен проблем,и мисля че се дължи на това че ползвам епилатгора за махане на космите никога не сам се браснала.От скоро започна това потене,което е без миризма най - вече след епилацията като се облека дори и зимата на студено тече вода с буквалния смисъл. Някой ако има същия проблем и знае средство за помощ да пише.Това доста ограничава носенето на някой цветове дрехи ..

# 412
Днес в Пикадили гледах Ниева черно и бяло, дето уж е със супер защитата и али-бали. Рекламен трик ли е, или наистина работи? Някой да го е пробвал/проверил?

# 413
Мисля,че е  рекламен трик ,няма голяма разлика с другите продукти на NIVEA против изпотяване,клиентки са споделяли,че оставя бели петна по дрехи.

Последна редакция: пт, 13 яну 2012, 00:26 от Genuine

# 414
Благодаря! Така си и мислех, но като ти го набиват в главата постоянно, и след време сваляш гарда и се подвеждаш... Аз така с този космодиск, вече съм готова да го купя на майка ми след толкова години тв "обработка"  ooooh!

# 415
  • София
Ох, виждам,че няма нищо ново, което да се обсъжда, освен Одорекс. И аз го ползвах, но сега засдържам положението. Ще видим, евентуално лятото. Знам, че е вреден, но без него не мога да нося светли дрехи.  Rolling Eyes

При мен ми лепне под мишниците, даже и след като не го ползвам. Много странно, би трябвало вече да се е изчистил от организма ми. Thinking

# 416
При мен ми лепне под мишниците, даже и след като не го ползвам. Много странно, би трябвало вече да се е изчистил от организма ми. Thinking

Такива препарати не се чистят толкова лесно. Явно на организмът ти му е доста трудно да изхвърли токсините, които "Одорекс" е задържал.

# 417
Добре де, ако наистина е така, защо изобщо го ползвате? Аз май не бих си купила дезодорант, който всичко ти запушва, че и да ми лепнат мишниците след като вече съм спряла да го ползвам...

# 418
Някой използвал ли е това:

http://zdravi-bogati.com/index.php?m=320&category=210&pc … 10&prodid=591
В състава му няма алуминиеви соли и алкохол.

# 419
Някой използвал ли е това:

http://zdravi-bogati.com/index.php?m=320&category=210&pc … 10&prodid=591
В състава му няма алуминиеви соли и алкохол.
Аз го ползвам,но не предпазва от изпотяване.Единствения плюс,е че предпазва от неприятната миризма Peace

Общи условия

Активация на акаунт